Confort, intimitate și respect reciproc: cum sirena umanizează dating online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: social evoluat Siren transformă spațiul de întâlnire app cu atitudinea sa inclusiv, Întrebare relatable a zilei, și caracteristici de confidențialitate personalizate. Sirenei, este vorba despre interacționând cu oameni extraordinari printr -o conversație reală - nu creează dependență și glisarea fără minte. În acest scop, ei au creat un mediu sigur și distractiv în cazul în care puteți fi de sine real si lasa chimie romantica cu un meci se desfășoară într - un mod mai organic - la fel ca ea s - ar întâmpla în persoană.

Cu interfețele lor elegant, caracteristici distractive, și formate portabile, datare aplicații au revoluționat modul în care oamenii data. Și, în timp ce pare mai ușor ca niciodată să se întâlnească pe cineva special, actele de glisând și place sau neplăcerea oameni bazate pe fotografii a făcut aproape datând un joc - și a creat o deconectare între oameni juca.

load...

Siren este o întâlnire aplicație în condiții de siguranță, inclusiv, și popular.

Pentru cei care doresc să combine confortul unei aplicații datând și sentimentul de conectare cu cineva în viața reală, există Siren - o platformă unică online care elimină modelul „cumpărături pentru oameni“ multe alte aplicații de datare au adoptat.

Datorită întrebării adresate sistemului de potrivire Ziua, Siren stabilește contextul pentru a discuta subiecte de îmbinare (cum ar fi elemente de listă cupă și întrebări filozofice) și perechile de oameni prin acele conversații autentice și de divertisment. În acest fel, personalități adevărate pot fi dezvăluit în mod natural - exact așa cum ar fi în persoană.

load...

Pentru mai multe detalii despre inspirația din spatele Siren, caracteristicile sale speciale, iar echipa de femei-au dus în spatele app, am vorbit cu Co-fondator si CEO Susie Lee.

Un pro-People Perspectiva: Siren a fost creat cu toată lumea în minte

Siren a fost fondat de două femei cu o perspectivă feministă - Susie si co-fondator / COO / CMO Katrina Hess - care atât a dorit o aplicatie datând care a fost creat cu respect reciproc, intimitate, confort și ca priorități.

După ce a trecut prin niște experiențe de datare teribile prin intermediul altor aplicații de datare, Susie și Katrina au văzut că nu au fost într-adevăr construite cu femei și nevoile lor specifice și dorințele în minte. Plus natura negativă a degetul spre stânga sau dreapta asupra oamenilor era înjositor și nu au ajutat conexiuni sub formă de calitate, în special pentru femei.

Susie Lee, CEO al Siren

„M-am simțit doar această senzație imediat că, ca o femeie, am fost obiectivată. Formatul glisează-to-respingere nu a funcționat pentru mine“, a spus Susie. „M-am uitat din nou pe relațiile am avut înainte, și n-am intalnit oameni prin aceste tipuri de metode.“

load...

Chiar dacă ei nu au construit o aplicație întâlnire, Susie și Katrina au știut că pot face una care a fost nu numai de sex feminin-friendly, dar distractiv și plin de compasiune față de toată lumea.

Ei au timpul lor de cercetare a spațiului tech și obținerea de feedback de la prieteni și experți înainte și în timpul dezvoltării. Și ei au ignorat oameni care au spus oamenii nu ar folosi o aplicație datând care a fost axat pe femei și le-a dat setări avansate de confidențialitate.

Siren a fost lansat în 2014, și în curând nu a fost doar prietenii lui Susie si KatrinaBREAKși care foloseau Siren. A fost prieteni de prieteni și persoane necunoscute - inclusiv oameni - care foloseau aplicația și care exprimă recunoștința pentru ea. Cuvântul răspândit și Siren a fost, inclusiv datând app de conducere atunci.

Și chiar dacă Siren este pro-femei, nu este o notă anti-oameni să-l deloc. Este dovada că o aplicație datând proiectat de femei pentru femei pot lucra cu succes pentru ei, cât și pentru bărbați.

Safe & atmosfera primitoare Setează un ton pozitiv pentru Comunitate

Cei de la Siren au fost întotdeauna foarte protectoare a membrilor lor, și, în calitate de creatori, ei au știut că pot stabili un ton pozitiv pentru întreaga comunitate prin punerea în aplicare măsuri de siguranță și de a crea o atmosfera primitoare.

În timp ce pe alte aplicații de datare oameni ar putea experimenta hărțuirea sau catfishing, care nu a fost niciodată cazul persoanelor aflate pe claxon și inițiativa echipei Siren este motivul pentru care.

Tonul general la Siren este una de distracție, onestitate și respect reciproc.

„Din moment ce am lansat, am avut zero, rapoarte de hărțuire mesaje“, a spus Susie. „Autenticitatea și oamenii fiind capabili să se simtă ca sunt oameni reali pe de altă parte, este absolut important pentru noi. Am fost foarte atenți la tot mai mare comunitate cu un anumit tip de reputație.“

Susie a adăugat că ea și echipa ei cred că oamenii sunt în mod fundamental bune și că, în cazul în care se dă un mediu sigur, prietenos, ei vor să fie buni și cinstiți unul cu altul.

„Vă putem da aceste spărgătoare de gheață și aceste moduri de a fi un pic mai vulnerabil și un pic mai real, și că e modul în care oamenii se pot conecta“, a spus ea.

Mantra Siren lui: „Fa-Strangers mai puțin ciudat pentru fiecare Altele“

Cu social media cele mai multe dintre noi folosesc, cum ar fi Facebook, conexiunea este deja construit cu oamenii pe care le urmăm și care ne urmează, astfel încât interacționează este confortabil și ușor. Noul sistem de tip conversație Siren lui replicări pentru dating online, ajutându-vă să inițiați aceste interacțiuni, fără nici o stinghereală.

„Când ai de a face cu un străin în spațiul online, dating, există o mulțime de rezervare cu privire la cât de mult aveți încredere în această persoană, mai ales pentru că o mulțime de site-uri sunt foarte complicate și au o mulțime de profile false“, a spus Susie. „My mantra pe care le spun mereu echipa mea, și le-am întruchipat într-adevăr acest lucru, este de a ajuta«a face mai puțin ciudat străini unul de altul.»“

On-Site & Beneficii Off-ului Creați un dating bine rotunjite Experiența

Cu ajutorul funcției lor unic de potrivire, măsurile de securitate de înaltă calitate, și evenimente speciale, Siren oferă o experiență single-o de-un fel, în condiții de siguranță, și bine-rotunjite, datând de la început până la sfârșit.

Ia să știu potriviri într-un mod unic, cu întrebarea zilei sirena

In timp ce Siren nu oferă caracteristici clasice de dating online (inclusiv mesagerie și capabilități de blocare), întrebarea lor a zilei este caracteristica pe care le face să iasă în evidență de la alte aplicații, datând cel mai mult.

Siren este unic prin faptul că acestea se potrivesc simplu pe baza răspunsurilor lor la întrebarea zilei.

Cu întrebări amuzante de genul „Dacă ai putea avea acces la un panou, ce vrei să spui?“ Tu ești capabil să fii tu însuți și de a cunoaște pe cineva la un nivel mai autentic. Puteți căuta chiar meciurile pe baza răspunsurilor la aceste întrebări precum și de criteriile dvs. Preferate, cum ar fi vârsta, sexul, și locație.

Și cu acest nivel de comunicare, nu simt nevoia de a umfla calități, cum ar fi venitul sau aspectul fizic să sune mai atrăgătoare pentru alții.

O varietate de setări Foto ajută la eliminarea Superficialitatea

Siren are chiar și o abordare unică a fotografiilor. Aveți opțiunea de a păstra fotografiile încețoșate și vizibile numai pentru conexiunile, sau puteți lăsa fotografiile vizibile pentru toată lumea.

„Pentru a face confortabil și sigur pentru ca oamenii să poată naviga viața profesională și cea privată, permitem tuturor să controleze vizibilitatea foto“, a spus Susie.

Confidențialitatea este importantă pentru Siren, astfel încât să puteți păstra fotografiile neclare până când efectuați o conexiune.

Spre deosebire de media app întâlnire, membrii nu pot trimite fiecare alte fotografii, care a fost intenționată, atunci când Susie și Katrina a dezvoltat aplicația. Ea a spus acest lucru încurajează membrii să dea reciproc numerele lor de telefon și de a muta conexiunea offline, - și îi protejează pe oameni de la primirea imaginilor nedorite.

Și indiferent de opțiunea de fotografie pe care o alegeți, mare lucru este întrebarea sirena a zilei - și răspunsurile membrilor - vă permite să se conecteze cu oamenii la un nivel mai profund decât pare.

În condiții de siguranță în legătură cu alții Datorită comenzilor de confidențialitate Sirenei

O altă componentă mare a Siren este de siguranță, în special în ceea ce privește prevenirea escroci. Orice persoană care semnează în sus trebuie să pună în numărul lor de telefon și introduceți codul de activare pe care o primesc prin text, care asigură oamenii nu creeze mai multe conturi.

Membrii pot, de asemenea, bloca și raporta la echipa Siren alți membri care se comportă în mod necorespunzător sau abuzează de termenii și condițiile aplicației.

Evenimente Discounted Get Tu Offline & Dă Tu idei noi Data

Pe lângă crearea unui loc on-line confortabil și în condiții de siguranță pentru oameni să fie cine sunt cu adevărat și oferindu-le un mod unic de a începe conversații, Siren este de a lua, de asemenea, următorul pas prin găzduirea de evenimente offsite. Susie a spus acestea pot fi o alternativă excelentă la data de cafea obișnuită, care se poate termina de multe ori sentimentul ca o intalnire de afaceri sau la un interviu de locuri de muncă.

„Cred că întâlnirea în acest fel oferă o conexiune mult mai semnificativ. Ne împerecherea cu organizațiile locale și companii pentru a oferi membrilor stimulente și reduceri noastre la locuri precum muzee, prelegeri, și festivaluri de film“, a spus ea.

Siren recomandă evenimente săptămânale, și oferă reduceri la acele evenimente, pentru a ajuta la Stampe obține offline.

Chiar și oamenii care au gasit deja pe cineva sirenei lipi în jurul valorii de evenimente, deoarece au devenit o parte din acea comunitate acum și pot găsi cu ușurință noi idei de date. În timp ce aceste evenimente sunt în prezent doar a fi avut loc în Seattle, Siren are planuri de a extinde în alte orașe în curând.

O bază de utilizatori Diverse Reflectă o echipă Diverse

În afară de Susie și Katrina (alias Mama Hess pentru natura ei protector), echipa Siren este formata din CTO David Golightly precum și consilieri de experți, inclusiv Lisa Piatra (Co-fondator al BlogHer) și Gayle Karen Young (CTCO la Wikimedia).

In timp ce ei ocupa de toate aspectele importante ale companiei (de la marketing la client service pentru design grafic pentru dezvoltare), au pus, de asemenea, utilizatorii mai întâi, indiferent de sarcina la îndemână.

Și cu o aplicație dezvoltată de două femei de culoare - extrem de rare în industria de tehnologie - Susie si Katrina a vrut să atragă o bază de utilizatori, care este la fel de diverse ca societatea este.

Baza de utilizatori Siren nu este ca tipic publicul, datând app - care tinde să fie predominant bărbații heterosexuali, simplu tineri și persoanele care caută hookups. Raportul de gen sirenei înclină ușor mai de sex feminin (55% la 45%), iar majoritatea membrilor sunt peste 30 și caută o dată sau o relație semnificativă.

Obiectivul echipei Siren lui principal este de a face întotdeauna ceea ce este cel mai bine pentru membrii.

„Ne pregătește mai în vârstă, și cred că a fost foarte mare pentru noi“, a spus Susie.

Ce Siren, de asemenea, face foarte bine este să includă toate tipurile de persoane, în special a celor din comunitatea LGBTQ. O nouă componentă a Siren, care a fost deosebit de importantă pentru echipa este un „non-binar“ opțiune de gen pentru oamenii atunci când completeze profilul său.

Susie si echipa sa inteleaga ca sexul și sexualitatea nu sunt stabilite în piatră pentru unii oameni, și în timp ce termeni precum „heterosexual“, „homosexual“, „gay“, „lesbiană,“ și „bisexual“ poate fi de ajutor, ei pot, de asemenea, să fie restrictivă.

„Dorim să vă ajute să găsiți persoana pe care o căutați, dar nu trebuie să declare sau pune-te într-o cutie“, a spus Susie. „Această fluiditate de gen este important pentru noi să îmbrățișeze.“

Gânduri finale

Indiferent dacă vorbim despre inovație lor, includerea sau Realness Siren este de a lua spațiul de întâlnire app la nivelul următor din orice unghi.

Și, în timp ce ei vor adăuga mai multe caracteristici utile și să crească acoperirea evenimentelor lor în viitorul apropiat, accentul pe termen lung va continua să fie construirea de relații de încredere cu membrii lor și în picioare până la cei care încearcă să strice experiența pentru toată lumea.

„Dacă vrei să fii un ticălos, există o mulțime de locuri pentru a face acest lucru, dar nu o fac aici“, a spus Susie. „Așa cum am scară, vrem să mențină această idee că reputația și încrederea contează, și obiectivul nostru este angajat să lucreze pentru comunitatea noastră în fiecare zi. Suntem aici încercarea de a oferi oamenilor o sansa de lupta pentru a atenua singurătate și de a găsi o conexiune fizică reală.“