Connell barrett antrenorilor de bărbați pentru a dezvolta încrederea și autenticitatea pentru a transforma viața lor dating

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: La varsta de 35 de ani, după ce ghinion cu femeile toata viata, Connell Barrett a propus să găsească o modalitate de a face mai ușor intalniri. După finalizarea multe cursuri de strategii pentru a satisface femei, el a descoperit că era mentalitatea lui că el a fost păstrarea de la partajarea sinelui autentic cu ei. Așa că Connell a transformat propria sa viață și apoi a început coaching-ul alți oameni să facă același lucru prin intermediul site-ul său, DatingTransformation.com. Cu toate că a limitat disponibilitatea de unu-la-unu de coaching, Connell oferă resurse gratuite pe site-ul său pentru a ajuta orice om, care este deschis la schimbarea perspectivei sale.

Patru cuvinte vor zdrobi cu ușurință de datare speranțele oricărui om: Să fim doar prieteni. Friend Zona este în cazul în care Connell Barrett, Fondator al Dating Transformare, de multe ori sa trezit după întâlnirea de femei interesante. El glumește că și-a petrecut atât de mult timp în zona de prieten, el a avut un apartament acolo. Dar, din fericire pentru Connell, și sutele de oameni a ajutat, el nu renunțe și în schimb a decis să faceți upgrade statutul său cu femeile.

load...

În primul rând el a încercat să descifreze codul de a merge direct la început guru datare. „Am inceput sa iau programe de formare și de lucru cu antrenori de renume de datare“, a declarat Connell. „Am fost fascinat de conceptele pe care le învățat și cum am fost în creștere ca persoană.“

Connell Barrett a fondat Dating Transformare pentru a ajuta baieti fi versiuni mai autentice de ei înșiși

El a adoptat tehnicile care au lucrat pentru el, dar a renuntat cei vag. A luat ceea ce a învățat de la datarea guru și asociat cu ceea ce știa deja despre auto-dezvoltare de la autori, cum ar fi Tony Robbins. Această combinație de tehnici au format fundamentul pentru metodele sale unice.

load...

Rezultatul a fost o evacuare autoimpus de Friend Zone, și o afacere de coaching care a transformat vietile multor clienti. El învață pe alții ceea ce a învățat: că datarea nu este vorba despre un aspect, linii de preluare sau de stare.

„Este vorba despre a fi autentic. Este vorba despre a fi adevarata ta de sine“ , a datarea antrenor NYC a spus.

Înlocuirea schițate Pick-up practici cu tehnici care arată Adevărul de Sine

Știind adevaratul sine este esențială pentru satisfacerea femeilor.

„Ei sunt perceptiv, și pot ridica pe ceva care pare off“, a spus Connell. Acest sentiment le poate face inconfortabil și nu reflectă bine pe oameni care se bazează pe un „fals-it-'til-te-face-it“ abordare.

Când Connell stabilite pentru a afla cum să se conecteze cu femeile, el a început prin respingerea rutine și sumare liniile de preluare. El susține că oamenii data cu integritate. „Sunt unul dintre puținii antrenori care nu învață cu intenția de a cuceri femei și obținerea lor în pat, ci dintr-o dorință de a conecta și să colaboreze cu ei.“

load...

Connell are o abordare captivantă pentru a ajuta clienții să învețe metodele sale, și se consideră un antrenor de auto-dezvoltare, care este specializat în dating. „Sunt copilotul tău; Sunt ghid care vă va duce în jos calea. Gândiți-vă: Tony Robbins întâlnește intalniri antrenor, cu un pic de Hitch aruncat“, a declarat Connell.

El este, de asemenea, foarte clar cu privire la tipul de tipi cu care va lucra. Connell durează doar pe aproximativ un sfert din cei care caută serviciile sale, și ei trebuie să împartă respectul pentru femei. Pe aproape fiecare pagină a site-ului său, el le permite clienților potențiali să știe că el respectă femeile, și va lucra numai cu cei care se simt la fel.

Schimbarea un client antreprenorial la un moment dat

Connell consideră că o mare parte din ce a avut succes în dating este pur si simplu schimba mentalitatea ta.

„O mulțime de antrenori de datare preda tehnica dupa tehnica, dar eu cred că succesul cu datare femei este de aproximativ 80% mentalitate, iar tehnica de doar 20%“, a declarat Connell.

In timp ce tehnicile de un anumit interval orar sunt utile, eliminarea gândurilor negative și înlocuirea acestora cu încredere este cea mai bună strategie pentru a găsi date.

Mulți tipi au o poveste falsă în interiorul capului lor, care se manifestă în gânduri de genul:

„Fetele nu-mi place de mine.“

„Sunt doar deteriorate bunuri.“

„Sunt prea scurt.“

Connell ia baieti printr-o serie de burghie personalizate și scenarii de rol pentru a repeta modul în care ei înșiși willconduct când se apropie de o femeie. El a dezvoltat o serie de acțiuni care permit băieții să se simtă confortabil și încrezător ca adevărat sinele lor.

Un astfel de om a fost Ken, un bărbat în vârstă de 25 de ani, care nu a sărutat o fată și a fost blocat în zona de prieten. După coaching-ul lui Connell, Ken aventurat pentru a satisface femei. În noaptea a treia afară, mutat ceva. El a fost mai încrezător, a stat mai înalt, mai râs, și a abordat-o superba Gwyneth Paltrow sosie. În noaptea aceea, după băuturi și ore de conversație, Ken a primit în cele din urmă primul său sărut.

Grup de Facebook Connell este un loc în care multe daters împărtășesc poveștile lor de succes.

Recent , un om pe nume Jason în grupul Facebook Connell, care se numește Cum să fii cel mai bun Your Self - și pentru a obține Fata, a anunțat că ar fi primit angajat. In timp ce fiecare angajament este interesant, acesta a fost deosebit de dulce pentru Connell , deoarece, nu cu mult timp în urmă, Jason simtit ca el nu a fost atractiv și perspectivele sale erau dim. El a avut unele cicatrici faciale și a fost apropie de 40. Jason creditează conceptele a învățat de la Datând Transformări pentru redresare.

Prin schimbarea mentalitatea lui despre modul în care alții l-au văzut, el a fost capabil să fie radical autentice - a luat chiar lui fiancГ © e de pescuit la prima dată. Acum, la doar câteva luni după ce a lucrat cu Connell, Jason a stabilit o dată să se căsătorească cu fata lui de vis.

„Se simte dincolo de cuvinte-incredibile pentru a avea acest tip de influență asupra cuiva“, a declarat Connell.

Îmbunătățirea Love You Dă și primiți cu datarea Manifestul

Deși nu toată lumea poate merge la New York pentru a avea Connell să acționeze ca wingman lor, sa Dating Transformare blog are o multitudine de informații cu privire la ceea ce el învață clienții săi. Fie că ești un om mai în vârstă încearcă să obțină o dată sau doresc să știe cum să text o femeie , astfel încât ea va răspunde, blog - ul oferă pagini de conținut de ajutor pentru baieti care sunt gata să creeze propriile lor povești de succes.

Datarea Autenticitatea Manifestul împărtășește 15 adevăruri care Connell a învățat în ultimii nouă ani. Aceste adevăruri vin din experiența personală a întâlni mii de fete, coaching - ul sute de băieți, și călătorind lumea studiază arta și psihologia de atracție între bărbați și femei.

„Nu cred că mă voi opri vreodată face sfaturi de dating. Este o modalitate puternică de a schimba viața unui om, și, de asemenea schimba viata unei femei, atunci când ea întâlnește tipul ăla încrezător „-. Connell Barrett, Fondator al Dating Transformare

Baieti care se înscriu pentru lista de e-mail Connell a primi acces la o serie de trei videoclipuri, fiecare dintre care are un aspect mai în profunzime, la modul în care să se apropie cu încredere femeilor.

În viitor, Connell are planuri de a oferi programe, astfel încât mai mulți oameni pot învăța cum să fie autentică și de a găsi parteneri compatibili. El intenționează să sublinieze aspectul de auto-dezvoltare a muncii sale, ajutând oamenii să crească pentru a fi cea mai bună versiune de ei înșiși în timp ce atinge o viata interesanta întâlnire. De asemenea, el dorește să adauge evenimente live la repertoriul său.

„Nu cred că mă voi opri vreodată face sfaturi întâlnire“, a declarat Connell despre ramificare în mai multe programe de coaching si evenimente live. „Este o modalitate puternică de a schimba viața unui om, și, de asemenea schimba viata unei femei, atunci când ea întâlnește acel tip încrezător.“