Conservarea parcului central - păstrând retragerea scenică din New York și oferind cuplurilor care iubesc natura, date uimitoare și locații de nunți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: în urmă cu aproape 40 de ani, Park Conservancy Central a fost fondat cu o misiune de a restabili, gestiona, și de a spori spatiu verde cele mai apreciate din New York City. Datorită eforturilor organizației, 843 de acri comori gazdele orașului peste 42 de milioane de vizitatori în fiecare an și deține titlul de parc cel mai frecventat în Statele Unite ale Americii. Prin intermediul programelor de voluntariat Conservancy, a auto - plimbări cu ghid, concerte și evenimente de clasă mondială, cuplurile iubitori de natură , se scurg în spațiile deschise din Central Park pentru a se conecta cu aer liber și unul de altul.

Fotograf Ash Fox este folosit pentru capturarea acelor momente speciale , atunci când relația de cuplu merge la nivelul următor. Nu cu mult timp în urmă, ea a fost abordat de Florian, un New York , local , care a fost gata să pop întrebare mare pentru a lui , apoi prietena. Florian a spus Ash că a ales Grădina Conservatorul din Central Park pentru propunerea sa , deoarece îi amintea de spațiile deschise ale Parisului - orașul iubirii.

load...

La fel ca atât de multe alte site - uri frumoase din Central Park, grădina a fost restaurată de către Park Conservancy Central , și, datorită munci organizației, aceasta a devenit una dintre cele mai populare destinații din parc pentru nunti, propuneri și plimbări romantice.

Mână în mână, Florian și sa-mireasa a-fi mers până la un loc de lângă fântâna din centrul grădinii. Inspiră, a scăzut la genunchi, și a avut loc un robin's-ou caseta de inel albastru clasic de la Tiffany. Răspunsul ei a fost un da răsunător.

load...

Cupluri locale nu sunt singurele vrăjit de esență romantică Central Park. Pentru un duo de vizitare din afara orasului, Ash recomanda un loc cu vedere spre celebru patinoar parcului.

„Punctele de vedere sunt spectaculoase din acest punct de vedere“, a spus ea. „Partea de sud a Central Park surprinde New York City moderne, în timp ce partea de nord are o mai clasic lumii vechi din New York simt.“

Fondată în 1980, Park Conservancy Central a lucrat neobosit pentru a menține frumusețea și alura de comori naturale din New York. Organizația operează cu o misiune de a restabili, gestiona și îmbunătăți Central Park pentru a se bucura de toate. Ca rezultat al eforturilor Conservancy, parcul continuă să ofere decoruri uimitoare pentru poveștile de dragoste ale orașului.

Pentru cei care doresc să se conecteze cu iubitorii de natură, cum ar fi-minded, organizația oferă numeroase oportunități de voluntariat pentru a ajuta la a sublinia excelenta de mediu a parcului. Cu o serie de evenimente distractive și activități culturale, nu există nici o lipsă de idei noi date pentru a obține departe de agitația orașului și relaxați-vă cu cineva special în aer liber.

load...

Sute de activități Spark Romance în aer liber

Parcul Central Conservancy lucrează pentru a se asigura că toată lumea vizitează parcul se bucură de calitate activități, evenimente și atracții pe tot parcursul anului. Organizația se angajează să furnizeze în mod constant de programare interactivă , care permite oamenilor de toate vârstele să iasă afară.

Doar despre orice zi a anului, Conservancy oferă ceva distractiv, informativ, și sănătos pentru cuplurile care caută să scape de pisa urban și scânteie conexiuni în aer liber. Iubitorii naturii pot alege din sute de exponate, excursii, și atracții pe tot parcursul anului disponibile. Activitățile în aer liber sunt prea numeroase pentru a lista, dar includ baseball, plimbare cu barca, alergare, înot, baschet, și cu bicicleta. La diferite momente ale anului, vizitatorii se bucură de birding, zmeu zbor, săniuș și patinaj, printre multe alte activități de agrement.

Populare cu Romantici, plimbari cu calul și trăsura oferă un mod relaxant și elegant de a experimenta frumusețea naturală a parcului. Aceste plimbari sunt un mod intim pentru iubitorii de a petrece timp de calitate împreună și pot adăuga un aer de eleganță la orice dată. Vagoanele pot fi găsite aliniate de-a lungul Central Park Sud între 5 și 6 și Avenues pot fi rezervate pentru propuneri, nunti, aniversari, sau doar o excursie de distracție în jurul parcului.

Conservancy organizează , de asemenea , un festival anual de film de timp în care cuplurile se pot bucura de filme și muzică în spații deschise ale parcului. Evenimentul de o săptămână oferă proiecții de filme gratuite în fiecare seară și spectacole de DJ - ii înainte de a începe filme. Este un mod de buget prietenos pentru a experimenta cultura și în aer liber cu acel cineva special.

Pentru cuplurile civice-minded, Conservancy oferă programe educaționale gratuite care se concentrează pe știința mediului și istoria parc. Programele au loc în diferite locații în întreaga proprietate, în primul rând la Charles A. Dana Discovery Center, Castelul Belvedere, Dairy, și Centrul de recreere de Nord Meadow. Participarea la programe este o modalitate foarte bună pentru cuplurile să învețe împreună consolidând în același timp legăturile lor.

Culminează povestea ta de dragoste legându Knot în Parcul

Central Park este un loc ideal de nunta in aer liber, care poate găzdui o ceremonie cu până la 100 de persoane sau un eveniment mic, intim. Nunti la Conservatorul Garden pot fi planificate prin Conservancy, și în alte locații Central Park poate fi rezervat prin parcuri New York.

Parcul ofera o serie de locatii romantice pentru ceremonii de nunta si sedinte foto. Multe site-uri, cum ar fi Conservatorul Gradina, Castelul Belvedere, Shakespeare Garden, și Fântâna Bethesda, au fost prezentate în filme și sunt locuri foarte populare pentru a face schimb de juramintele de nunta.

Căsătorim pe fundalul Central Park este un mod romantic de a începe viața împreună.

Marea Britanie nativ Kimberly și © ei fiancГ călătorit peste Atlantic doar pentru a lega nod în Central Park. Și ei nu au fost dezamăgiți.

„Am avut ceremonia noastră la Conservatorul Garden din mijlocul lunii septembrie“, a spus ea. „Florile au fost în plină floare; soarele strălucea cu temperatura la mijlocul anilor '70. Setarea a fost pitoresc, cu o caracteristică de frumoasă apă în mijlocul grădinii, pentru a face unele fotografii remarcabile.“

La fel ca mulți alții, Kimberly a găsit peisaje frumos întreținute Conservatory de a fi perfect pentru a cimenta unirea ei.

Voluntari Oportunități de a conecta cu Like-Minded New York-ezi

Cuplurile care se bucura în aer liber și cred în a face lumea un loc mai bun va găsi o serie de moduri de voluntariat împreună în Central Park. Succesul Conservancy depinde de voluntari dedicați care ajută umple o varietate de roluri critice. În acest scop, organizația a dezvoltat programe care îmbrățișează și bun venit sprijinul voluntarilor de orice vârstă. Mai mult de 800 de acri este o mulțime de teren pentru a acoperi, și există mai multe modalități de a da o mână pe tot parcursul anului.

Cuplurile care au grijă să folosească dragostea lor de natura pentru a da inapoi pot afla mai multe despre voluntariat în Central Park prin participarea la o sesiune-house deschise sesiuni de.Aceste au loc aproximativ de două ori pe lună și oferă potențialilor voluntari posibilitatea de a întâlni direct cu membrii personalului și voluntari veterani care pot răspunde la întrebări despre tipurile de locuri de muncă de voluntariat disponibile.

Multe activități de voluntariat sunt orientate spre menținerea și renovarea spațiilor verzi parcului și alte facilități pentru milioanele sale de vizitatori. Voluntarii pot ajuta cu plantarea și greblat; servi ca greeters parc; vopsea garduri, balustrade, și bănci; și să se alăture parc curat-up echipe, printre alte sarcini.

Cuplurile care caută un mod mai filantropice și inovatoare pentru a sigila iubirea lor poate adopta o bancă cu o donație de 10.000 $.

Central Park Conservancy: Consolidarea comoara NYC timp de 40 de ani

Timp de aproape patru decenii, Parcul Central Conservancy a restaurat, gestionat și îmbunătățit Central Park prin plasarea mândrie, dedicare și pasiune pentru interes public în prim-planul misiunii sale. Scopul final Conservancy este de a modela viitorul parcurilor urbane.

În plus față de care găzduiește peste 42 de milioane de vizitatori în fiecare an, Conservancy se angajează să ofere cuplurilor cu spații deschise de calitate în cazul în care acestea pot crea amintiri prețuite și să învețe generațiile viitoare să comoara de resurse naturale din New York. Ca rezultat, cupluri, cum ar fi Florian și-mireasa Lui viitoare, au găsit motive de Central Park sunt decorul ideal pentru a aprofunda conexiunile lor.

Pentru mai multe informații, sau dacă sunteți interesat în a se căsători în Central Park, vizitați centralparknyc.org/weddings sau apelați (212) 360-2766 de luni până vineri.