Consilierea Philadelphia mft îi ajută pe singuri să-și găsească căile de viață și cuplurile își reaprinde relațiile

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Cuplurile gata sa puna capat si persoane care se confruntă cu provocări de viață pot găsi strategii de schimbare pozitivă la Philadelphia MFT. Consilieri specializati in metode pentru a ajuta cuplurile depășirea problemelor de relație și atinge obiectivele lor. Patru terapeuți fondatori Practica oferă noi perspective asupra problemelor care pot stymie un cuplu care nu poate vedea dincolo de propriile lor probleme. Philadelphia MFT este de a face valuri în tot orașul dragostei frățești prin oferirea de workshop - uri pentru nonclients pentru a le ajuta la luarea deciziilor mai sănătoase cu privire la relațiile lor și viața lor.

Licențiat căsătorie și de familie terapeuți (LMFTs) la Philadelphia MFT au văzut multe cupluri care au fost conduse de divorț reînnoiască angajamentul lor unul față de celălalt.

„Lucru meu preferat este atunci când cuplurile încep să facă bine după ce au simtit ca au fost la un pas de divorț“, a declarat Danielle Massi, unul dintre terapeuți fondatori Philadelphia MFT lui. „Cel puțin de cinci ori pe an, vad cupluri care erau siguri că acestea au fost obtinerea divorțat, iar acum relația lor funcționează bine.“

load...

Dar cum aceste cupluri rezolva problemele lor?

Philadelphia MFT ajuta la persoane fizice si cupluri lucreze prin provocările vieții.

„Terapia este despre a da oamenilor o nouă perspectivă. Asta e Sloganul nostru. O nouă perspectivă asupra ta și relația ta“, a spus Danielle.

Cuplurile nu sunt singurii clienti, care pot găsi soluții la Philadelphia MFT. Terapeuții, de asemenea, lucra cu persoane fizice, dintre care mulți sunt caută modalități de a schimba comportamentele problematice și obiceiuri.

„Am un client care a avut un timp greu obtinerea lucruri de facut“, a spus Danielle. „Ea a avut motivație scăzută. Fată genială, dar niciodată nu a ajuns la punctul în care a fost productiv. Ea a publicat recent o carte. M-am simțit ca un imens succes „.

load...

Strategii de modificare a comportamentului și perspectiva din afara ajutat-o ​​să modifice comportamentul ei. Și Philadelphia MFT este axat pe sprijinirea tuturor clienților săi obține rezultate armonioase.

Young Terapeuți Arată Millennials Cum pentru a atinge obiectivele și pentru a satisface partenerii lor

Absolvenții cu o căsătorie și familie grad terapeut sunt profesionistii din domeniul sanatatii mintale bine pregătiți, care aduce o perspectivă orientată spre familie și abordare de tratament pentru îngrijire a sănătății legate de tulburări psihice, emoționale, comportamentale și interpersonale. Multe LMFTs aleg să lucreze în comunitatea de clinici de ani de zile înainte de deschiderea firmelor private. Danielle și partenerii săi au avut o abordare diferită.

„Am luat ideea nebună că am vrut să merg direct în practică privat, imediat după facultate“, a spus Danielle. „Cei mai mulți oameni merg în materie de sănătate mintală, în primul rând, dar întotdeauna am fost un du-te-getter.“

load...

Danielle Massi este unul dintre cele patru terapeuți fondatoare din Philadelphia MFT lui.

Ea a recrutat colegii ei de la Universitatea Thomas Jefferson studenți absolvent Brian Swope, Alanna Gardner, și Malyka Cardwell pentru a completa practica de patru.

Practica are mulți clienți milenare, deoarece consilierii se pot referi la tineri.

„Suntem destul de tineri, așa că ne satisface oamenii din grupa de varsta milenară - intre 20 si 30 de ani“, a spus Danielle. „Am cea mai mare parte a obține tineri profesioniști încearcă să găsească locul lor în lume și de a construi relațiile lor cu ceilalți, intrând în acele stadii incipiente de a gasi partenerul sau de ședere cu partenerii lor.“

Fiecare terapeut are un stil personal și un accent care face apel la clienții săi. Danielle se descrie ca fiind cea nu-prostii.

„Nu sunt genul care să sugarcoat lucruri“, a spus ea. „Cei care mi plac sunt cei cărora le place să se miște repede. Nu vreau să pierd timpul cuiva.“

Ea numește Malyka dulce și de calmare, cu o capacitate de a sprijini seninătate clienților săi. Ea remarcă faptul că clienții cu anxietate găsi de multe ori Malyka o potrivire. Între timp, Brian este o combinatie de personalitati Malyka lui lui Danielle și. „El este un profesor de yoga, asa ca el aduce un element al răbdării, dar el este, de asemenea, nu-prostii“, a spus Danielle.

Ultima este Alanna. „Stilul ei de terapie este ca vorbesc cu cel mai bun prieten. La fel ca tu stai în jurul valorii de, vin de băut, și ea îți spune, frumos, te-ai gândit acest lucru?“, A spus Danielle.

Diagnosticarea cauza problemelor recursive cuplurilor

Philadelphia MFT este specializată în a ajuta la rezolvarea problemelor pe care cuplurile se confruntă adesea. Problema cea mai comună întâlnită în terapia de cuplu se luptă.

„Cei mai mulți oameni cred că luptele sunt rele, dar luptă înseamnă că îți pasă, și încercați să-l dau seama“, a spus Danielle. „Cu toate acestea, cele mai multe lupte care cuplurile nu au de gând să plece. De fapt, 8-90% dintre lupte se repetă de-a lungul relatiei de cuplu.“

În loc de concentrându-se pe eliminarea de luptă, Philadelphia MFT ofera metode cupluri de soluționare a conflictelor pe care le pot utiliza în afara biroului terapeutului.

„Noi trecerea lupta de la,«Luptele sunt o problemă»la" Acestea sunt OK, și se întâmplă“, a spus Danielle. „Noi modifica puncte de vedere pentru a ajuta oamenii să se uite la partenerul lor și să înțeleagă de unde provin de la și întreabă:«Pot să înțeleg de ce această problemă le declanșează mai mult decât altele?»“

O altă zonă problemă în rândul cuplurilor este o discrepanță în nivelul de intimitate. „Este de obicei discrepanțe în dorința“, a spus Danielle. „Există o concepție greșită că este barbatii care doresc mai mult sex, dar dorința tinde să fie împărțită între bărbați și femei. E normal."

Terapeutii Philadelphia MFT sunt instruiți pentru a aborda discrepanțe în unități sexuale, deoarece toate cele patru consilieri sunt instruiți terapeuti sexuali.

Terapeuții de la Philadelphia MFT sunt instruiți pentru a ajuta cuplurile prin probleme comune de relație.

Dar terapeuții să înțeleagă fiecare cuplu este unic, motiv pentru care prima sesiune include întotdeauna colectarea de informații.

„Ne cerem despre viața lor de familie și ceea ce le-a primit în acest punct“, a spus Danielle. „Prima sesiune include o mulțime de clienții noștri vorbesc cu noi.“

Sesiuni viitoare continuă să fie direcționate de lucruri care se întâmplă în viața cuplului.

„Ar putea fi," Partenerul meu și am avut o luptă“, a spus Danielle. „Vom interveni într-un mod care nu s-ar întâmpla dacă nu ar fi în birou și să spună:«Să încercăm dintr-un unghi diferit.» Noi schimba direcția modului în care lupta va merge, astfel încât clienții noștri pot face această schimbare la domiciliu.“

Terapeuții de la Philadelphia MFT doresc să ajute clienții să destule schimbări pozitive în viața lor să se simtă ca ei nu vor avea nevoie de terapie pentru totdeauna.

„Am clienti pe termen lung pe care o voi vedea doar o dată la șase luni. Asta e gol. Nu vrem pe nimeni să fie în terapie pentru totdeauna“, a spus Danielle. „Îmi place cupluri mei sau persoane care vin tocmai la check-up-uri.“

Nervos Despre Terapia? Philadelphia MFT Calmeaza Clienții cu sesiuni informale

In ciuda atmosferei neprimejdios la Philadelphia MFT, terapeuții știu că mulți oameni găsi cupluri de consiliere - sau consiliere individuală - o perspectivă-întâlnire tensionată.

De aceea, centrul de consiliere deține sesiuni de o singură dată în locații de joasă presiune pentru a schimba perceptiile.

„ Nu mai avem o mână de ateliere de lucru pentru a ajuta oamenii să modifice situațiile lor curente. Următorul este pentru femei singure probleme cu găsirea partenerului potrivit“ , a spus Danielle. „Se numește Datând în oraș , și include margarita, tacos, și unii vorbesc fată.“

Practica, de asemenea, planuri de a oferi un atelier destinat în mod specific Mileniului.

„Ne ajuta [Millennials] dau seama ce este locul lor în lume, ca acestea sunt în creștere la vârsta adultă. Aceasta este o problemă tipic mie de ani: Sunt la punctul în care eu sunt la vârsta adultă. Ajutor „-. Danielle Massi, Philadelphia MFT Terapeut fondator

„Rulăm un altul in toamna, Adulting 101“, a declarat Danielle. „Persoane cu vârste între 25 și 30 de vin, și ei nu știu cum să facă lucruri care ar fi fost nici-brainers la părinții lor, la această vârstă.“

Necesitatea acestui workshop a apărut din problemele terapeuților văzut în clienții lor mai tineri.

„Noi le ajuta să dau seama ce este locul lor în lume, ca acestea sunt în creștere la maturitate“, a spus Danielle. „Aceasta este o problemă tipic mie de ani: Sunt la punctul în care eu sunt la vârsta adultă. Ajutor."

Terapeuții rula , de asemenea , un Bootcamp premarital , care ajută cuplurile logodite solidifice decizia lor - înainte de a lovi chapel.These-un timp sesiuni sunt concepute pentru a demistifica terapie - și într - adevăr, face plăcută - astfel încât clienții recunosc că nu trebuie să aibă anxietate în timp ce abordarea sănătatea lor mintală.

Oferind o noua perspectiva asupra relatiei

Philadelphia MFT ofera terapie pentru epoca modernă. Practica nu oferă clienților direcție în viață, ci mai degrabă îi ajută să aducă ceea ce ei știu deja despre ei înșiși la suprafață.

„Cei mai mulți oameni vin să știe ceea ce doresc. În același timp, având pe cineva care nu are nici o miză în relația ta oferind o vedere alternativă poate fi viața în schimbare“, a spus Danielle. „Tu ești expertul în viața ta. Să ne ghideze într-o direcție mai bună acolo unde vrei să mergi „.

Danielle si colegii ei sunt fericiți că au pierdut nici un moment merge in practica privata, deoarece le permite să realizeze obiectivele lor de a ajuta pe alții.

„Vrem ca oamenii să se simtă ca viața lor și relațiile lor au sens. E totul“, a spus Danielle.