Consilierul creștin și antrenorul nancy pina ajută clienții să se pregătească pentru succesul în dating online și viața

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când simplu au avut o istorie de datare tipuri greșite de oameni, sunt șanse ca istoria se va repeta. Christian Relationship Antrenorul Nancy Pina ajuta simplu se concentreze pe ei înșiși înainte de a ajunge înapoi în dating scena. Ea crede că, în timp ce tehnologia a făcut mai ușor până în prezent, nu a făcut - o ușor pentru a găsi persoana potrivită. De aceea , Nancy lucreaza cu single pentru a crea o fundație în credință, astfel încât acestea să se poată pregăti pentru a satisface acel cineva special.

Pentru mai multe single -uri în lumea de astăzi, site - uri de dating online și aplicații sunt cele mai simple locuri pentru a găsi o dată. Cu mii de site - uri matrimoniale din SUA , cei care caută dragostea poate chiar simt că opțiunile sunt nelimitate.

load...

Cu toate acestea, cu toate aceste alegeri pot veni sub presiune pentru a face cea dreapta. Chiar dacă datere online, găsi o potrivire, ele pot fi în continuare punerea energia lor în cineva care nu este o potrivire bună pentru ei. Asta deoarece multe platforme se potrivesc utilizatori bazate pe o cantitate limitată de informații.

Nancy Pina îi învață pe oameni cum să se concentreze pe ei înșiși înainte de a găsi un partener.

Christian Consilier Relationship și Dating Antrenorul Nancy Pina ghiduri clienti prin acea incertitudine, învățându - i să ia un pas înapoi, restaura credința în ei înșiși, și de a înțelege cu adevărat nevoile lor interioare.

load...

Ea vede avantajele și capcanele de dating online și știe că acesta poate fi o binecuvântare sau un blestem, în funcție de modul în care se apropie de simplu.

„Problema principală I a lua de la clienții mei unice a fost la fel de-a lungul carierei mele:? Unde mă întâlnesc cu o persoană ca-minded, care este angajată și serios despre căsătorie“, a spus ea. „În timp ce tendința în aplicații de datare este comoditate și informații minime, eu nu cumpăr în ideea că oamenii au o atentie de scurta durata si nu doresc să citească un profil de lungă durată. În experiența mea cu single, opusul este valabil și pentru cei care sunt serioase cu privire la o relație semnificativă.“

Reuniunea persoana potrivită care caută o relație pe termen lung poate fi o provocare. De aceea, Nancy dezvoltă strategii pentru a ajuta persoanele singure să devină mai mult succes.

Nancy a spus tasta - fie online, fie în persoană - este de a evita tentația de a merge la întâlniri interminabile sau concentrându-se pe intalniri mulți oameni cu speranța de a găsi că cineva special.

load...

În schimb, ea recomandă ca bărbații și femeile singure petrec timpul pe auto-reflecție - în timp ce sprijinindu-se pe credința lor - să se pregătească pentru relații mai profunde, mai semnificative.

Accentuând Pregătirea atentă Peste Comoditate Online

Nu mai este tabu pentru a căuta dragoste on-line, fie că este vorba de pe site-uri mari la nivel mondial intalniri sau mai multe site-uri de nișă care vizează un anumit tip de persoană. Cu toate acestea, Nancy a spus că dorește unele site-uri ar muta accentul de a face bani pentru a ajuta oamenii să se pregătească pentru relatii serioase.

„Angajamentul și căsătoria sunt cele mai importante decizii, o persoană va face în timpul vieții sale. Aș dori să văd o tendință în industria spre pregătirea relație în loc de a genera bani aplicații care se bazează în primul rând pe atracție fizică, mediu educațional, profesii, scopuri similare de viață și interese“, ne-a spus ea. „A învăța cum să comunice într-o relație, soluționarea conflictelor, și de a stabili o bază solidă pentru a construi o viață împreună oferă beneficii durabile pentru single.“

Acest nivel de pregătire poate ajuta , de asemenea , simplu găsi persoana potrivită pentru ei, mai degrabă decât doar același tip pe care le-au fost fără succes intalniri. Nancy adesea antrenori clienții ei să renunțe la ideea că dragostea se întâmplă. În schimb, ea le învață că poate lua focalizarea și direcția pentru a face cele mai bune alegeri într - o relație.

Pentru a realiza acest lucru, Nancy încurajează clienții singure să examineze sincer modele relația lor din trecut pentru a înțelege ce se pot schimba în sine. Aceasta poate fi o schimbare semnificativă din vina celeilalte persoane pentru o relație de deces a lui.

Apoi, ei pot crea un plan pentru o relație sănătoasă emoțional, stabilă, fără bariere de trecut, și traumatisme. Și prin stabilirea ca fundație solidă în ei înșiși, simplu poate recunoaște - și adresa - roșu steaguri devreme în procesul de dating. Tehnici de preparare a lui Nancy poate ajuta, de asemenea, oamenii echilibru cariera și viața romantice în același timp în curs de dezvoltare, de asemenea, un caracter puternic.

Întâlniri personale pe care le pot arăta cum de a depăși Superficialitatea

Ea poate veni ca o surpriză faptul că femeile, care au tendința de a folosi online dating mai regulat decât bărbații, sunt în mod frecvent mai puțin satisfăcuți de întregul proces. Nancy a declarat superficialitatea dating online este una dintre cele mai frecvente plângeri a auzit de la femei în 2019.

„Femeile, în special, cred că oamenii care le selectează pe un site de matrimoniale sau o aplicație se uite doar la pozele lor de profil, fără o privire la informațiile lor de bază“, a spus ea.

„Oamenii au tendința de text lucruri pe care ei cred ca le va face atractive si sa afisam o imagine pozitivă care să nu reflecte adevăratul lor caracter. Texting nu este o modalitate buna de a determina dacă există suficientă compatibilitate pentru a vă deplasa spre întâlnire și de a stabili o relație exclusivă „. - Nancy Pina

Asta nu creează în mod necesar o bază solidă pentru înțelegerea reciproc. Dar când este nevoie de atât de mult timp pentru a satisface persoana și începe dating, femeile nu își dau seama că superficialitate până când încearcă să devină mai implicați emoțional.

„Din moment ce smartphone-urile domină cultura noastră, observăm o încredere în mesaje text peste întâlniri reale în persoană. Atât de mulți oameni întârziere întâlnire în persoană, de la get-du-te și în loc să încerce să facă toate inițiale privind digital“, a declarat Nancy. „Oamenii au tendința de text lucruri pe care ei cred ca le va face atractive si sa afisam o imagine pozitivă care să nu reflecte adevăratul lor caracter. Texting nu este o modalitate buna de a determina dacă există suficientă compatibilitate pentru a vă deplasa spre întâlnire și de a stabili o relație exclusivă.“

Acest lucru poate fi o provocare mai ales în cazul în care un client are un trecut umplut cu un fel de relații greșite. Dacă cineva nu știe ce o relație de dragoste se simte ca, poate fi ușor pentru cineva să le manipuleze.

De aceea, Nancy recomandă daters întâlni față în față mai devreme, în timp ce, de asemenea, de lucru pe ei înșiși, astfel încât acestea să poată vedea mai ușor în cazul în care există o conexiune emoțională și spirituală cu cealaltă persoană. Lucrul cu un antrenor bazate pe credință, poate ajuta, de asemenea, clienții să evite capcanele care vin de la intalniri pe cineva a cărui convingeri nu se aliniază cu propria lor, a adaugat ea.

Nancy Pina consideră sunt necesare abilităților relaționale în fiecare fază a vieții, nu doar Dating

Single de credință de multe ori se simt presati de a alege partenerul potrivit, dar, fără să se înțeleagă cu adevărat, ei pot repeta greșelile. Nancy ajută aceste single să înțeleagă nevoile lor și mai multe despre relații sănătoase.

Nancy nu ajuta doar simplu, totuși. De asemenea, ea lucrează cu mai multe cupluri se gândesc la căsătorie cuplurile căsătorite care se confruntă cu provocări, și familiile care au nevoie de îndrumare pentru viitor.

Oricum, creșterea spirituală este o parte vitală a fiecărei faze a acestor relații, a spus Nancy.

„Ca un consilier creștin, planul meu pentru 2019 este de a continua să lucreze cu clienții cu privire la creșterea lor spirituală“, ne-a spus ea. „Voi învăța proiectarea de căsătorie și viața de familie, abilitati excelente de comunicare care pun accentul pe ascultare activă, precum și modul de rezolvare a conflictelor care conduc la soluții viabile, fără amărăciune.“

Consiliere premaritală poate fi un pas esențial pentru o viață de fericire, așa că Nancy încurajează clienții să creeze limite sănătoase și prioritățile pentru ei înșiși și relațiile lor înainte de a merge în jos pe culoar. Cuplurile ar trebui să fie pe aceeași pagină atunci când vine vorba de zi cu zi treburile, alegeri stil de viață, și modalități de a hrăni credința lor.

Nancy oferă o varietate de resurse pentru a ajuta atât Stampe și cele în relații de angajament.

Eficientă de comunicare este , de asemenea , un aspect fundamental al căsătoriei, și abordarea tendințelor problemelor, inclusiv critici, dispreț, defensiveness, și evitarea, poate fi de ajutor. Nancy ajută cuplurile să se concentreze pe modul în care acestea pot veni împreună pentru a consolida legătura lor , mai degrabă decât a face sesiuni de un loc pentru aerisire frustrări.

Ori de câte ori clienții se încadrează în spectrul de relații, înțelegerea lor anterioare și valorile lor este un loc important pentru a începe.

„Deoarece modelele relaționale sunt esențiale pentru înțelegerea calitatea relațiilor pe care le avem - și cei care au pus capăt - am explora aceste tendințe și modele cu clienții mei“, a spus Nancy. „Scopul este de a face modificările necesare, indiferent dacă acestea sunt singur sau căsătorit, astfel încât ciclul se poate opri în cele din urmă, iar clientul poate experimenta o uniune reciproc satisfacatoare si iubitoare.“