Consilierul glynis sherwood ghidează singuri și cupluri prin traume familiale pentru relații sănătoase

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Glynis Sherwood este un consilier si autor , care este specializat în a face cu familia tapi ispasitori, abuzul narcisist, și de recuperare traume din copilarie. Ei compasiune , unu-la-unu și sesiuni de cupluri pot ajuta persoanele singure și partenerii depăși durerea și revendica lor de auto-valoare. Glynis oferă consiliere privată video, articole de sfaturi, și podcast - uri, astfel încât clienții din întreaga lume pot beneficia de informațiile ei despre dragoste, familie, și relații.

Unii oameni se gândesc la o nouă relație ca un botez emoțional - ar putea merge rupt, dar vei ieși de cealaltă parte a vindecat. Este un nou început și un nou început. Unele simplu se arunca cu capul într-o relație în speranța că va spăla propria lor durere și temeri, dar, din păcate, nu e întotdeauna cazul.

load...

Căsătoria nu este un buton de resetare sau o problemă Solver automată. O altă persoană de dragoste de multe ori nu se va anula traumele din copilărie. Aceste probleme pot continua să fie acolo o dată perioada de luna de miere este de peste.

Glynis Sherwood a deschis practica o terapie privată în urmă cu aproximativ 10 ani.

Consilier Glynis Sherwood , MEd, ajuta la cupluri si single depaseasca trecutul lor dureroase și de a crea contracte futures sănătoase cu partenerul potrivit. Glynis este un profesionist individuala si cupluri consilier, autor, educator și cunoscut pentru munca sa de pionierat în țapului ispășitor de familie.

load...

Glynis a fost consilierea persoanelor de peste 20 de ani, și, în acest timp, ea a dezvoltat tehnici care construiesc încrederea în sine și de provocare blocaje rutiere subconștiente.

În ședințe private, Glynis încurajează clienții să se elibereze de dinamica familiei abuzive și să ia măsuri constructive înainte. Ea este specializată în a face cu familia tapi ispasitori, abuzul de narcisist, durere cronică, și probleme de relație. Abordarea ei practică și în jos pe pământ rezonează cu oameni care au experimentat traume în trecut sau sunt durabile situații abuzive în curs de desfășurare.

„Înțeleg exact ce clienții trec prin și modul în care acestea pot vindeca și de a recupera“, a spus ea. „Am ajuta oamenii lucrează prin experiențe familiale abuzive, astfel cum traume nu mai un impact negativ asupra relațiilor și auto-valoare.“

Video Consiliere Sesiuni Exploreaza probleme emotionale

In practica ei privata, Glynis vede oameni care se confruntă cu o varietate de probleme - de la single-uri care se confruntă cu Heartbreak cuplurilor gândesc la divorț - și ea folosește diferite metode de consiliere pentru a trata aceste probleme diferite. Al ei nu este un one-size-fits-all mentalitate. Ea se adaptează abordarea ei bazată pe evaluarea ei de nevoile și punctele forte emoționale ale clientului.

load...

Uneori , ea explorează traume din copilarie pentru a aborda problemele de atașament curente , în timp ce alte ori ea se concentrează pe stabilirea obiectivelor și crearea unui cadru pentru un stil de viață sănătos. Fie că lucrează cu persoane fizice sau cupluri, Glynis inspiră clienții ei să devină mai pline de compasiune și înțelegere față de ei înșiși , deoarece acestea construiesc relații personale apropiate.

Glynis lucreaza cu clientii prin video online din întreaga lume. Sesiuni de terapie variază de la o oră până la o oră și jumătate. Puteți solicita o sesiune de consiliere on - line video de aici.

Glynis oferă soluții terapeutice la provocările emoționale.

Clienții apreciază Glynis' orientare directă și prietenos. Ea pune întrebări bine gândite să solicite clienților săi să vadă problemele lor dintr-o perspectivă diferită. Ea nu spune clienților săi ce să cred - ea le permite să descopere propria lor calea de urmat. Glynis descris ședințele de consiliere ca interactiv pentru că ea vrea clienții ei să aibă un rol activ în procesul de vindecare.

„Nu doar stau acolo și să asculte și da din cap. Este mai mult o conversație“, a explicat ea. „Am un dialog cu oamenii și ajutând clienții mei construi conștiința de sine și puterea din interior spre exterior.“

Mentoring Supraviețuitorii Abuz ca se vindeca

Glynis a primit diploma de master in consiliere individuala si de grup de la Universitatea din Toronto, iar ea a primit certificarea ei post-grad la Institutul Cuplurile prin California. Ea este, de asemenea, un hipnoterapeut și adicții consilier certificat. Ea a avut întotdeauna o sete de cunoaștere și-a petrecut cariera de învățare tot ce putea despre cauza principală a disfuncției emoționale.

Glynis este un membru al facultatii de la non-profit Academia Dă aripi.

Este pasionat de acest subiect special , deoarece ea a vazut prima mana cum tapi ispasitori familie poate afecta sentimentul de sine a unui individ, și ea vrea să creeze o cale de recuperare pentru oricine care se ocupă cu aceste probleme.

O organizatie non - profit numită Dă Academia aripi oferit recent Glynis o poziție în calitate de membru al facultatii. Ea participă la un program de certificare de nouă luni , care va învăța laici și miniștri cum să ajute supraviețuitorii abuzurilor , astfel încât acestea să nu se întoarcă la agresorii lor.

Toate veniturile din clasele de certificare vor merge la femeile care reconstruiesc viața lor după ce au părăsit relații abuzive.

Dă aripi rulează un program de recuperare abuz, care are o rata incredibil de mare succes (aproape 100% dintre femeile din program nu se întorc la situații abuzive), iar Glynis a spus că este mândru să sprijine eforturile de a ajuta femeile singure să aibă grijă de ei înșiși și familiile lor.

„Dă aripi are o abordare minunat, și sunt fericit să dea sprijinul meu“, ea ne-a spus. „Mi-ar plăcea să facă mentoratul și predarea o parte mai mare din cariera mea.“

Ajutând clienții construi puterea din interior spre exterior

Glynis a scris peste 100 de articole sfaturi pe tema abuzului de recuperare și construirea de relații, și ea , de asemenea , a produs mai multe podcast despre disfuncție de familie. Ea îi învață pe oameni cum să se stabilească limite adecvate și să mențină comunicarea sănătoasă în relații. Insights ei rezoneze cu oameni care caută o mai bună înțelegere cu privire la ceea ce se întâmplă sub suprafață.

„Articolele tale pe tapi ispasitori familiei ajutat cu adevărat să realizez că nu am fost vinovat după ce a fost țapul ispășitor în mod continuu de către întreaga mea familie“, a spus un cititor. Rolul caprei de familie aproape distrus viața. Articolele tale sunt cele mai bune l-am citit încă pe această temă „.

Glynis a văzut mulți clienți obține închidere, să construiască încrederea și să devină parteneri mai iubitoare după angajarea în psihoterapie sau consiliere cupluri. Lucrând prin bagajul lor emoțional, aceste persoane au devenit mai bine echipate pentru a menține relații sănătoase.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru validarea situației mele, gânduri și sentimente. Tu ești singurul terapeut am fost în stare să se confeseze „. - Unul dintre foștii clienți Glynis Sherwood

De-a lungul carierei sale, Glynis a motivat oamenii să recupereze lor auto-valoare și să ajungă la potențialul lor. Unele cupluri încep gata să divorțeze și sfârșesc prin depășirea dificultăților de relație și de a descoperi un numitor comun în câteva sesiuni cu Glynis. Astfel de povești de succes a evidenția efectul de unda ea poate avea asupra vieții oamenilor.

„Am căutat consiliere pentru durere complicate, deoarece am simtit ca am fost înec în anxietate și depresie, timp de doi ani după ce a murit soțul meu“, a spus un client într-o recenzie. „Acum, după șase luni de tratament, eu nu mai simt durere de incapacitate de muncă.“

Glynis Sherwood Oferă Insights cu compasiune si onestitate

Uneori, experiențele traumatice poate dura ani de zile pentru a se vindeca. O nouă relație poate acționa ca o bandă de ajutor temporar pentru durere emoțională, dar în cele din urmă nesiguranței, anxietate si temeri pot sângera prin și provoca conflicte. Atunci e de obicei timpul să caute un specialist pentru a face față cu rădăcina problemei.

Glynis Sherwood abordează cauzele care stau la baza problemelor de relație, iar ședințele de consiliere ajuta persoanele și cuplurile lucreze prin persist provocări emoționale, a lua decizii bune, și să lucreze spre un viitor mai fericit.

Ea acționează ca un ghid pentru persoanele care suferă de anxietate cronică, durerea înstrăinării, traume relație, abuzul narcisist, și familia țap ispășitor. Glynis' compasiune, adâncime orientat și consiliere practică poate conduce clienții săi din situații disfuncționale și dăunătoare și într-o stare mai sănătoasă de a fi.

„Înseamnă totul pentru a fi capabil de a ajuta oamenii care sunt pe punctul de a renunța, și pentru a ajuta cu adevărat oameni care nu au fost ajutați de alți profesioniști din domeniul sănătății mintale din cauza lipsei de înțelegere și de formare în abuzul de familie narcisist“, ea a spus.