Construirea granițelor în relații

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Pe măsură ce se scuture de sărbători și să se pregătească pentru 2013, putem sari-începe de Anul Nou noastre prin construirea de relații de durată.

Deseori, oamenii se găsesc în mișcare prea repede sau prea încet atunci când dating, și ei nu știu cum să se dezvolte într-un ritm sănătos pentru relația lor.

Acest articol va ajuta să identificați starea dvs. De delimitare cu alte persoane și vă va oferi metode de a construi relații sănătoase.

load...

U-Haul Sindromul.

Ca femei, am putea avea un avantaj față de bărbați atunci când vine vorba de construirea unor relații strânse, emoționale.

Acest lucru se datorează faptului că au niveluri mai ridicate de hormoni de legătură care ne permit să observăm emoțiile în altele și, prin urmare, a construi conexiuni.

Deci , nu e de mirare lesbienele sunt stereotipe ca în mișcare rapidă în relațiile (alias sindromul U-Haul), dar acest lucru nu poate fi întotdeauna benefică.

Multe femei se sărind într-o relație serioasă după alta, pentru a realiza mai tarziu partenerul lor nu este cine au crezut că erau.

load...

O parte din acest lucru se datorează sărituri cu capul înainte în relații și să fie ignorarea steaguri roșii, sau, uneori, se deplasează atât de repede unul nu a avut nici o șansă de a observa steagurile roșii.

Salvați-vă o mulțime de dureri de cap, durere de inimă și pensia alimentară de a descoperi straturi unul înainte de solidificarea o relație.

Dacă trăiești cu prietena și gândirea ta, „Dacă aș ști au făcut ____, n-ar fi trăit cu ei“, atunci eu sunt, probabil, vorbesc cu tine.

Pe de altă parte, dacă ești mereu în relații ritm lent, care nu au o limită sau un titlu clar definit, poate fi necesar pentru a deveni mai fermă pentru a obține clarificări pentru a avea nevoile îndeplinite.

Granițele se referă la linia dintre care una se termină și începe o alta. În relațiile interpersonale, este ceea ce separă un individ la altul.

Există patru aspecte ale limitelor:

1. Fizică:

Distanta, atingere si intimitatea fizica.

load...

2. Cognitive:

Luarea deciziilor, probleme și crearea și protejarea cuiva gândurile, opiniile, valorile și opțiunile de rezolvare a problemelor.

3. Emoțională:

Senzație de empatie pentru alții și confort cu exprimarea emoțiilor.

4. Comportamentale:

Acțiunile congruent cu valorile unei persoane, cultură și reguli pentru lume.

Statele de delimitare.

Limitele unui individ poate varia în funcție de tipul de relație, situație sau factori de stres recente cineva a experimentat.

Cei mai mulți oameni se încadrează într-una din categoriile enumerate mai jos și pot fi mai mult sau mai puțin extreme, în funcție de cât de multe caracteristici care îndeplinesc pentru fiecare criteriu.

Dacă citiți acest lucru și de a descoperi multe dintre articolele de sub o categorie se aplică, care este probabil starea ta generală de delimitare cu alții.

Aceste informații pot fi de ajutor în înțelegerea modului în care interacționează în relații, ajuta să identificați zone cu probleme pe care doriți să lucreze sau să înțeleagă un „tip limită“ de persoana pe care atrage.

De notat, multe culturi au norme de limite care sunt sănătoase și confortabile în cultura cuiva, dar odată aplicată o altă cultură, acestea pot fi dificil de înțeles și să navigați.

Dacă vă aflați într-o stare limită diferită, care nu este „intact“, dar este sănătos pentru cultura ta, știu că există multe norme sănătoase, nu doar unul.

„Granițele Un individ poate varia

în funcție de tipul de relație „.

1. Limite INTACT / sănătate:

Sunteți amândoi protejați și vulnerabili. Sentimentul de sine este conținută.

Vei face limitele tale clare altora, sunt sensibili la nevoile altora și să ceară permisiunea înainte de a atinge alte persoane.

Puteți împărtăși sentimentele în mod corespunzător, sunt directe atunci când comunicarea și pot dezvolta relații interdependente.

Puteți identifica alegeri, face greșeli fără a deteriora stima de sine si au un sentiment intern de sine.

Ambele Puteți tolera diferențele în altele și să accepte păreri diferite fără a le modifica propriile lor.

În general, ești descris ca fiind empatice față de alții.

2. Limite parțiale:

Sunteți protejat și vulnerabil , cu unii oameni, o parte din timp. Sentimentul de sine este conținută în momente și limitele dvs. De lucru , în unele situații, cu unii oameni.

Este posibil să apară extreme în nevoie de spațiu și fluctuante limitele fizice, cum ar fi având limite rigide sau sănătoase, în unele situații și limite fragile în altele.

Ați putea fi predispus la modificări ale dispoziției sau sunt indirecte atunci când comunicarea (probleme share cu cel mai bun prieten despre partenerul tau, dar nu direct cu partenerul tau).

3. Limite: inexistentã

Puteți simți larg deschisă către lume, fără nici o protecție și consideră că este greu să conțină sentimentul de sine.

Ați putea fluctua de la a fi o victimă sau infractor în situații diferite.

Nu aveți dreptul place să fie singur și atinge pe alții fără a cere și / sau permite altora să te ating chiar dacă este incomod.

Este posibil să nu fie întotdeauna conștienți de propria nevoie de intimitate și / sau să impună asupra vieții private a altora (de exemplu, citind e-mailuri ale partenerului / texte).

Este posibil să apară reacții puternice la sentimente sau comportamente altora, pentru a personaliza situații (de exemplu, «E vina mea»), sunt ușor influențați de alții, iar oamenii s-ar putea descrie ca fiind imprevizibilă.

Puteți simți totul, mai ales sentimentele altora. Acest lucru face dificilă să conțină emoțiile și s-ar putea simti ca esti responsabil pentru sentimentele altora.

În relații, s-ar putea spune prea mult despre tine (prea devreme), se simt dependenți de alții care bunăstarea emoțională și se apropie prea mult prea repede.

Poate simti ca o victimă în relații și experiență resentimentele prelungite.

Multe persoane din această categorie sunt „da Sayers“, iar identitatea lor este legată de a fi într-o relație intimă.

4. Limite rigide:

Sunteți complet protejate și a conținut, astfel încât nu există nici un loc pentru intimitate. Este posibil să simți nimic nu poate intra sau ieși (în special emoții).

Multe persoane din această categorie pot simți izolați și de a folosi un perete atunci când simt altuia trebuie să fie aproape.

Este posibil să apară piatră cu care se confruntă, au o postură rigidă, sunt stoic și apar / se simt inconfortabil atunci când este atins.

Poate doriți să evite afișarea afecțiunea altora și niciodată nu exagera cu adevărat sau underreact.

Alții v-ar descrie ca fiind previzibil în natură.

Puteți veni peste ca insensibil la sentimentele altora, distant și dezinteresate.

Nu-ți place arată sentimentele tale. Chiar mai rău ar fi vorba despre ele.

Încerci pentru a satisface nevoile dumneavoastra si vrea de unul singur și au dificultăți în a cere sau de a accepta ajutor din partea altora.

Sunteți inconfortabil atunci când a da sau a primi.

De unde a venit?

Odată ce ați identificat comportamente specifice din cadrul tipului de delimitare, care sunt nesănătoase, întrebați-vă de unde se dezvolta de la?

Ce credințe aveți despre tine sau de alte persoane care influențează comportamentul tău?

Poți să conteste aceste gânduri / convingeri și să le înlocuiască cu mai multe gânduri „echilibrat“?

Ce-ar face granitele mai intacte (dacă este cazul cultural)?

Apoi, pentru a alege un comportament specific din criteriile „intacte“ și să înceapă practica astăzi. Puteți găsi rezultate rapide dacă vă concentrați pe un singur comportament la un moment dat, în timp ce te prinde atunci când se încadrează într-un model vechi, nesănătoase de comunicare.

Eu doresc tuturor un An Nou minunat în devenire și că aceste sfaturi vă trimit în direcția corectă, astfel încât să puteți dezvolta relația pe care o meritați în 2013!

Sursa foto: theglobeandmail.com.