Consultantul în domeniul creșterii personale Jean Walters ajunge la inima problemelor de relație și dezvăluie scopul în spatele lor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: conferentiar si autor Jean Walters este o misiune pentru a ajuta oamenii să vadă imaginea de ansamblu și să recunoască ceea ce este important în viața lor. Acest consultant de creștere personală din Vestul Mijlociu a făcut un nume pentru ea insasi ca un ghid influent pentru single și cupluri care doresc pace, dragoste și fericire. Jean a predat ateliere de grup, având în vedere discursuri motivaționale, scrise cărți de auto-ajutor, și cu condiția lecturi psihice pentru a arăta oamenilor puterea în ei înșiși. Ea oferă , de asemenea , unu-la-unu consultări pentru single și cupluri care doresc să crească și să învețe împreună. Jean oferă sfaturi practice de comunicare , cât și în profunzime perspective spirituale pentru a permite oamenilor să trăiască cu o mai mare scop și înțelegere.

Jean Walters vede o mulțime de cupluri în consultări private, care se concentrează pe dezvoltarea personală. Cele mai multe dintre aceste cupluri se confruntă cu probleme majore în relațiile lor. Ei luptă peste cine are dreptate și cine e greșit și atribuirea de vina, mai degrabă decât să caute soluții. În timpul sesiunilor de consultare, Jean încearcă să ajute să pună deoparte întrebarea cine e de vină și să înțeleagă ce se întâmplă cu adevărat pe sub suprafață.

load...

Bazat în Saint Louis, Jean a fost motivarea și inspirarea oameni fornearly de 40 de ani. Locul ei de muncă, așa cum ea vede, este de a trezi oamenii la ceea ce contează cu adevărat în viața lor și de a le ajuta să reconstruiască încrederea, iubirea și intimitatea în relațiile lor.

De-a lungul anilor, Jean-a ghidat nenumărați oameni prin transformări personale, care au schimbat modul in care acestea simtit despre relațiile lor și modul în care ei au privit viața lor. Ea a dat prelegeri, a făcut lecturi psihice, cărți scrise, și ateliere de lucru găzduit pentru a răspândi conștientizarea aspectelor mai profunde ale vieții și iubirii.

load...

Ca un consultant unu-la-unu, Jean radiază pozitivitate și inspiră schimbări de durată în oameni de toate vârstele și fundaluri. Ea ridică conversația despre relațiile la un nivel spiritual și aduce o perspectivă unică asupra modului de a vindeca un conflict și de a atinge armonia.

Indiferent dacă tocmai ați început să se întâlnească sau sunt la un pas de divorț, puteți apela la Jean pentru a găsi valoarea în relațiile tale și să învețe lecțiile pe care trebuie să avanseze într-un mod productiv și sănătos.

„În această lume materială, există mai multe provocări, și cum să obțineți prin provocări împreună definește relația ta“, a spus ea.

Solicitarea de vindecare Întrebări și încurajarea creșterii personale

Ce face Jean un cuplu antrenor eficient este capacitatea ei de a asculta clienții ei, fără a face presupuneri sau judecăți. Ea aduce o înțelegere spirituală sesiuni de unu-la-unu și oferă o claritate pe probleme emoționale complicate. Scopul lui Jean este de a stimula dezvoltarea personală profundă în clienții săi și pentru a găsi binecuvântările în provocările vieții. Cuplurile vin la ea pentru o varietate de probleme și de a găsi o vindecare, primitoare, și o atmosferă de susținere în cazul în care acestea pot lucra lucrurile.

load...

„Unii dintre clienții mei sunt într-adevăr în construirea și consolidarea relațiilor lor de timpuriu, și aplaud că,“ a spus Jean. „Ei pot veni aici lucrurile se discute în cazul în care acestea au o șansă bună de a fi auzit.“

Jean a spus că mulți dintre clienții săi lase sesiuni simt mai ușoare decât au făcut-o atunci când au venit. Doar vorbind lucruri cu ea îi poate ajuta să se simtă mai puțin împovărată și să facă o diferență în viața lor. „Misiunea mea este de a aduce oameni la lumină“, a spus ea. „Sunt în mod constant mine de învățare și se deplasează înainte, și vreau să aduc oameni cu mine.“

Jean ajută clienții schimba perspectivele lor și de a obține claritate cu privire la ceea ce este important în viață.

Jean a spus cuplurile proactive sunt de multe ori cel mai de succes la stau împreună, deoarece ei învață să ciuguli probleme în fașă și să dezvolte instrumente de comunicare pe care le pot servi bine pe tot parcursul relației lor. Cu toate acestea, Jean a declarat, uneori, decizia corectă pentru cupluri este de a rupe, și ajutându-le să facă acest lucru într-un mod care iluminează, mai degrabă decât rănește este, de asemenea, un succes în cartea ei. Nu toate relațiile sunt menite să dureze, ea ne-a spus, și este important să ne amintim că relațiile pot încă mai au valoare, chiar dacă acestea nu sunt pentru totdeauna.

„Oamenii se reunesc pentru un motiv care merge dincolo de ceea ce ei cred“, a spus Jean. „Sunt totul despre a privi lucrurile dintr-o perspectivă spirituală și întreabă ce scopul este și ceea ce putem învăța de la ea.“

Cel mai bine vandut carti oferi un aspect mai îndeaproape Life & Dragoste

Jean încurajează oamenii să asculte intuiția lor și ridica pe semne spunându-le cine sunt și ce ar trebui să facă. Ea a spus că simte o legătură cu energia spirituală oamenilor și acordă o atenție la indiciile subtile care permit ei știu cine sunt oameni. În cariera ei, ea a dat peste 35.000 de citiri Akashice, care canal în mintea subconștientă pentru a dezvălui unei persoane din trecut, prezent și viitor. Ea a predat, de asemenea, cursuri de meditație, comunicare și principii spirituale.

Scopul ei este de a extinde conștientizarea influențelor spirituale care stau la baza care informează acțiunile și deciziile noastre. Dacă ea poate face pe oameni mai conștienți de aceste mareelor ​​inconștiente, Jean știe că poate schimba viața.

Jean inspiră cititorii ei să dea drumul limitărilor lor auto-impuse.

Fii Scandalos: face imposibilul “ a devenit cel mai bine vandut carte de auto-ajutor de pe Amazon datorită abordării sale directe și abilitarea la viață. În fiecare capitol, Jean recomandă exerciții simple , care vor ghida oamenii spre adevărul lor interioară și le va oferi o mai bună înțelegere a motivatiei lor, pasiunile și obiectivele.

Jean a urmat această carte cu „ Set - te gratuit “ , care urmează călătoria eroului în sine. Jean împărtășește experiențele sale personale ca o modalitate de a arăta cititorilor cum să se angajeze pe propria lor călătorie metafizică și de a găsi lumina în ei înșiși.

„Jean dă glas sentimentele, gândurile și întrebările am avut“, a declarat Amy Baue de FeelFantasticAgain.com. „Învățăturile ei sunt de neprețuit.“

Următoarea sa carte „Puterea de a ști“ se va concentra pe modul de a asculta propriile sentimente profunde și de a descoperi adevărul universal. Jean a spus că va oferi aplicații practice pentru îndrumare spirituală în fiecare capitol. „Vor fi măsuri pe care le puteți lua în cazul în care doriți să dezvolte aceste calități și să crească“, a spus ea.

O abordare intuitivă aduce claritate la Singles & Cupluri

De-a lungul anilor, Jean a ajutat nenumărați indivizi și cupluri își găsesc drumul. Ea crede că există un scop în spatele fiecărei relații, și ea dăruit la dezvelirea în acest scop, în termeni clari.

„Vă mulțumesc pentru creșterea lumină în viața mea“, a spus DM din Missouri. „Asistența ta ma ajutat foarte mult în trecut și în prezent.“

„Ați făcut o impresie de durată asupra vieții mele“, a spus KR, un fost client din St Louis. „Sunt recunoscător pentru totdeauna că ați ales pentru a ajunge la alții. Mulțumesc mult."

„Am crescut, probabil, mai în câțiva ani am cunoscut Jean Walters decât mulți oameni într-o viață“, a spus BP într-o recenzie.

„Oricine experientele Jean Walters in consultanta sau ateliere de lucru se indeparteaza mai bogat în spirit.“ - SG, un client din Missouri

„Conversațiile noastre ma ajutat cu adevărat să se concentreze asupra a ceea ce obiectivele mele sunt“, a declarat GE din St Louis, „și ce se va lua pentru a ajunge la ele.“

Când ai citit prin mărturii lui Jean, cuvintele „onestitate“, „profesionalism“ și „claritatea“ apar din nou și din nou, ca oamenii laudă abilitatea ei de a ajunge la rădăcina oricărei probleme. Cu o hotărâre calmă, Jean arată clienții săi cum să se uite la lumea dintr-o perspectivă spirituală și pentru a găsi sensul ascuns în experiențele lor.

„Eu predau clienții mei cum să asculte de bine“, a spus Jean. „Suntem într-o astfel de grabă aceste zile, auzim cuvintele, dar nu aud mesajul. Dacă am putea învăța cum să asculte un pic mai profund, s-ar schimba totul.“

Jean îi ghidează pe clienți Spre transformare spirituală

Jean se consideră a fi mai mult decât un consilier - e un educator. Ea educă clientii ei, cititori și participanții la atelier pe elementele profunde ale relațiilor lor și apoi le împuternicește să ia decizii bune pentru ei înșiși merge mai departe. Jean respinge energia si tapi ispasitori tactici bazate pe frică. In loc de a atribui vina, ea încurajează cuplurile să dețină sentimentele lor, să fie sincer cu privire la valorile lor, și să facă schimbări pozitive în viața lor.

Dacă vă aflați la o răscruce în viață, vă puteți uita la Jean ajutor decide ce mod de a go.You poate citi ei cel mai bine vandut carti sau de a programa o consultație la-unu pentru a beneficia de îndrumarea spirituală perspicace. Abordarea lui Jean sentimentală a vieții poate lumina oamenii întreabă ce pot face pentru a onora relațiile lor și adevărul lor.

„Scopul vieții“, Jean ne-a spus, „este de a ridica pe lecții și să învețe bine - și relațiile sunt una dintre cele mai bune moduri de a învăța o lecție. Nu trebuie să fie perfectă; fie doar de tine și să fie deschis la învățare și în creștere „.