Contactați orice listă de liste de celebrități și e-mailuri pentru 59.000+ celebrități, astfel încât fanii să poată contacta și împărtăși dragostea cu partenerii lor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Dacă caută un cadou memorabil care va wow alte dvs. Semnificative, ia în considerare a ajunge la un actor favorit, cântăreț, atlet sau estradă pentru un autograf. Multe celebritati sunt fericit pentru a ajuta fanii lor crea un moment special sau cadou, dar trebuie să știi cum să intre în contact. Din fericire, Contact Orice celebritate are un director de adrese de corespondență, numerele de telefon și email - uri pentru peste 59.000 de celebrități și figuri publice pentru a obține ai început pe piciorul drept cu informațiile de contact din dreapta.

Solicitarea cineva pentru un autograf este ca și cum cere cineva pentru o dată. Nu poți sări din tufișuri la cineva și să ceară ei ies cu tine. Asta ar fi o nebunie. Există un proces acceptat și eticheta de urmat atunci când încercarea de a obține de partea bună a unei persoane. Trebuie doar să știi care sunt regulile.

load...

Jordan McAuley a lansat ContactAnyCelebrity.com pentru a încuraja oamenii să ajungă la stele.

Jordan McAuley a petrecut ani de învățare regulile și crearea unei celebritate carte neagră on-line. Pasiunea lui din copilărie pentru a obține autografe l-au dus la crearea unui bogat în informații, site-ul unde oamenii pot găsi cele mai multe informații de contact până la zi pentru mii de figuri bine-cunoscute.

Astăzi, Contact Orice celebritate este un du - te la resurse pentru organizațiile non - profit care cauta memorabilia celebritate, autori care doresc aprobarea unei celebrități și fani în căutarea unui cadou semnat. Această bază de date on - line privat are adresele de expediere, adrese de e - mail și numere de telefon pentru 59,391 celebrități precum și morethan 15.000 de reprezentanți.

load...

Lista membrilor săi direcționează prin canale publice și verificate la agent, manager, publicist, și alți profesioniști cu acces direct la celeb.

Timp de peste două decenii, Iordania a construit o rețea vastă de contacte în industria de divertisment. Acum, el împărtășește aceste resurse cu persoane fizice de zi cu zi, de marketing profesionale și organizații non-profit. Cuplurile pot profita de această listă pentru a crea un cadou special pentru o zi de naștere, aniversare, sau de vacanță.

„Am fost la asta de mult timp, și am auzit atât de multe povești rece“, a spus Jordan. „Aceasta nu funcționează. Pur și simplu nu se poate obține dezamăgit dacă nu auzi înapoi. Încearcă din nou. Ajunge la mai multe persoane, pentru că nu se știe niciodată.“

6 pași simpli pentru a Noțiuni de bază un cadou Autographed pentru o persoană specială

Când fratele meu sa căsătorit cu iubita lui colegiu, mama a decis să meargă pe deplin părinte mândru și să trimită președintele universității, antrenor de fotbal și antrenor de baschet o fotografie de cuplu cu o notă explicativă pe care le-ar întâlnit în cămine și legat nod pe campus.

load...

Președintele și cei doi antrenori au scris din nou să spun felicitări, iar antrenorul de fotbal a semnat chiar imaginea, pe care mama încadrată prompt și a prezentat fratelui meu (împreună cu literele) în ziua de Crăciun. Vorbeste despre un cadou de neuitat.

Puteți crea un moment la fel de special prin contactarea vedetele preferate și întrebând dacă acestea ar putea trimite un mesaj personalizat pentru dragi. După ce obține datele de contact corespunzătoare pe Contact Orice celebritate, urmați acești șase pași pentru a vă asigura că obțineți un răspuns entuziast și prompt.

1. Asigurați-vă cât mai simplu posibil celebritatile să spui da Ție

Celebrități duce o viață ocupat, iar echipele lor se vedea sute, daca nu mii, de aceste tipuri de cereri. Toată lumea vrea o bucată de faima și un strigăt-out de la o stea, așa că trebuie să vă asigurați că cererea dvs. Nu se aruncă în gramada nedorită.

Scrisoarea dumneavoastră ar trebui să fie clar și concis. Acesta ar trebui să precizeze cine sunteți și de ce ajunge chiar în față. Nu celebră trebuie să știe povestea vieții tale sau cum ai întâlnit prima dată soțul sau de ce acest autograf ar fi cea mai mare afacere vreodată în viața ta.

Contact Orice Celebrity este o bază de date exclusiv membrilor de informații de contact celebritate.

Dacă doriți un anumit mesaj ( „La mulți ani“, „30 La mulți ani“, „Forța fie cu tine“, etc), apoi se spune că. Dar știu doar că celebritățile pot sau nu să țină seama de solicitarea.

Tu practic doriți scrisoarea dumneavoastră să fie o cerere rezonabilă, politicos, și clare. Celebră ar trebui să poată să aruncați o privire la ea și știu ce să fac.

2. Pune împreună un plic cu aspect profesional de auto-Adresată

Trebuie să includeți un plic autoadresat și ștampilată pentru a merge cu scrisoarea dumneavoastră dacă doriți celeb pentru a trimite ceva înapoi la tine. Puteți utiliza Stamps.com pentru a vă ajuta cu poștale. Dacă doriți ca celeb să semneze o fotografie cu tine și alte dvs. Semnificative, includeți-l cu litera și plicul autoadresat. Jordan a sugerat de asemenea punerea în cărți de index goale pentru a semna. Tot ceea ce merge într-un plic mai mare.

Jordan a subliniat că o scrisoare către o celebritate trebuie să arate profesional. Asta înseamnă că nici un creion colorat, fără desene drăguț, și fără marcatori colorați. Plicul trebuie să arate ca acesta a fost pus împreună de către o persoană serioasă, nu un fan nebun. Orice lucru care pare suspect va merge în coșul de gunoi.

Dacă doriți să arate într-adevăr legit, puteți comanda un pachet FedEx (dar săriți de livrare peste noapte) și de a face cererea dvs. Opune într-adevăr, în cel mai bun mod. „Ei nu vor să arunce ceva care arata important“, a spus Jordan.

3. Trimite-publicistul și / sau Manager - Nu este Agentul

Deci, acum că ai scrisoarea toate frumos ambalate, ștampilat și gata pentru a merge, trebuie să știi unde să-l trimită. Jordan ne-a spus publicistul este cea mai bună opțiune pentru fanii. Publiciști doresc să facă clienții lor (celebritate) arata bine, astfel încât acestea au un stimulent pentru a fi frumos și de a oferi fanilor ceea ce doresc. Ei pot trimite o fotografie semnat relativ ușor, și ei pot trece, de asemenea, cereri de-a lungul mai personalizate, dacă este nevoie.

Managerul este o altă persoană bună pentru a ajunge la în cazul în care, indiferent de motiv, publicistul nu răspunde. Managerul este de multe ori cineva care este aproape de celebritate, și pot gestiona solicitarea destul de repede.

„Nu vă faceți griji cu privire la agentul“, Jordan sfătuit. „Ei sunt interesați doar dacă ai de gând să le plătească. Nu e treaba lor să se ocupe de fani.“

4. Contact Celebrități simultan la mai multe

De ce a pus toate ouăle într-un coș? Puteți trimite mai multe mesaje pentru celebrități multiple pentru a crește probabilitatea de a obține un răspuns. Jordan ne-a spus ca unii fani se pot obține captivați de faptul că o persoană și să uitați că există o lume de oameni celebri care doresc să ofere un autograf.

Puteți căuta contactul Orice bază de date celebritate după nume, câmp, de carieră, cauza sau data nașterii.

Iordania încurajează, de asemenea, fanii să goafter nume mari și celebritățile A-List - cuvânt este The Rock este de fapt o iubita mare - pentru că ai fi surprins cât de mulți dintre ei vor răspunde. Puteți chiar pune împreună un album de nume, probabil tematice la o serie favorit sau muzica gen. Orice contact Celebrity are mii și mii de opțiuni disponibile, astfel încât să poți distra cu ea.

5. Dacă nu auziți Înapoi, Trimite-o din nou

Chiar dacă faci totul bine, cererea dvs. Poate merge fără răspuns. Fanii ar trebui să aștepte câteva luni și apoi încercați să trimiteți o altă scrisoare. Poate prima tocmai a fost pierdut în teanc. Nu se poate face rău pentru a încerca din nou, cu o scrisoare de follow-up. Ai putea încerca să utilizați informațiile de contact diferite pe a doua încercare dumneavoastră. Sau ai putea reformuleze scrisoarea să fie mai măgulitoare.

6. Fii perseverent si nu Ia-l Personal

Ultima de toate, trebuie să fie persistente, și nu o lua personal, dacă nu obține acel autograf. Nu știi ce se întâmplă în viața acelei persoane și cu acea persoana lui team.Sometimes publiciști copleșiți și cereri să se strecoare în. Uneori, o celeb trece prin probleme personale și nu pot scrisori de la fani pe teren.

Jordan a spus fanii ar trebui să încercați din nou într-un an, dupa ce a primit o respingere, deoarece echipa de publicitate și perspectivele celeb ar putea fi total diferit de atunci.

Zeci de ani de expertiză și Contacte Du-te în această resursă online

Iordania a început colectarea de autographsas un hobbywhen era tânăr. El ar vâna adrese și scrie scrisori, și apoi marcați pe cele care au lucrat și care nu a făcut. În cele din urmă a pus împreună un album de autografe, care a fost invidiata de colegii săi de clasă pe spectacol-și spune-o zi.

Jordan, cunoștințele sale de celebritate pentru a crea un director și stilou on-line de auto-ajutor cărți.

Când a fost în colegiu, Iordania a primit ideea de a lansa un site unde putea posta toate datele de contact de el ar adunat de-a lungul anilor. El a crezut că ar putea fi ceva de interes pentru oameni, și l-ar putea ajuta să-l obțineți o schimbare de buzunar pentru a obține prin școală. Deci, în 1998, el a proiectat și a lansat ContactAnyCelebrity.com.

El a fost, în esență, singurul joc din oraș atunci, și site-ul său a explodat rapid și a devenit o afacere cu drepturi depline. În cele din urmă, Jordan a avut suficiente venituri de pe site-ul web pentru a putea să renunțe la locul de muncă în industria de divertisment și să se concentreze pe creștere și actualizarea director cu normă întreagă.

Iordania scrie o carte despre propriile călătoria lui neobișnuit de copil a lovit-stele la bona fide expert celebritate. El a publicat deja mai multe ghiduri instructive cu privire la modul de a naviga lumea celebritate ca un ventilator sau antreprenor. „ Leverage Celebrity “ detalii secretele din interior le - a învățat în timp ce trimiterea de mii de cereri de autografe, de lucru cu publiciști și agențiile de talent, și parteneriatul cu organizațiile non - profit pentru a ajuta la evenimente caritabile devin senzatii virale.

„Este un loc de muncă foarte cool“, a spus el. „A început cu mine doar gândesc cum am putea obține autografe și a devenit acest lucru în cazul în care mă pot ajuta organizațiile non-profit, fanii și toți acești oameni.“

Contactarea unui Celeb nu a fost niciodată mai ușoară

Datorită sârguincios de evidență a Iordaniei, a contacta o celebritate este nici o sudoare. Puteți găsi cu ușurință adresa poștală sau de e-mail relevante adresa pentru a obține atenția celeb dumneavoastră preferat - ceea ce înseamnă că puteți opri tweeting la Jennifer Lawrence sansa de subțire ea să-l și răspuns vezi.

Cuplurile pot folosi lua orice celebritate pentru a găsi resursele de care au nevoie pentru a obține fotografia sau Memorabilia semnate. Niciodată nu e un lucru sigur, desigur, dar sfaturi lui Jordan vă poate ajuta să aveți cea mai bună șansă de a obține atenția celeb și a le face mai ușor pentru ei să spună da la cererea dumneavoastră. Jordan a spus că vei fi surprins de cât de multe Celebrități va răspunde înapoi la fanii lor devotați.

„O multime de celebritati dau seama că, fără fanii lor, ei nu ar avea banii, faima si cariera“, a spus Jordan. „Ei fac într-adevăr grijă de fani.“