Copiii din gama liberă: jurnalistul lenore skenazy îi încurajează pe părinți să ridice copiii independenți

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Versiunea scurta: În 2008, Lenore Skenazy a scăzut fiul ei în vârstă de 9 ani off la Bloomingdale din New York City, cu o hartă și niște bani, și ea avea încredere în el să ia acasă metroul. Se simțea plin de mândrie când a apărut 45 de minute mai târziu, după o mică aventură pe cont propriu în oraș. Lenore a scris un articol de blog pentru a împărtăși experiența ei văd fiul ei să crească și să își asume mai multă independență - și povestea ei a devenit viral. Curând NPR, The Today Show, MSNBC și alte mass-media au fost de asteptare Lenore „America este cea mai rea mama“ și cerându-i să se apere pentru alegerile parinti ei - care Lenore a fost destul de dispus să facă. A început să scrie pe blog FreeRangeKids.com și dând discursuri în întreaga țară să le spună părinților că este OK pentru a da drumul din mâna unui copil și să le dea libertatea de a explora lumea, fără supraveghere permanentă. Filozofia ei parenting revoluționară, a stârnit un dialog național cu privire la ceea ce copiii sunt capabili și modul în care părinții pot nurturea independența copilului într-un mediu fără griji.

Uneori, părinții știu doar copiii lor sunt gata să facă mai mult pentru ei înșiși, iar alteori, ei află de a vedea copiii lor să ia pe o provocare sau de a rezolva o problema pe cont propriu.

O mama a văzut ingeniozitate fiul ei în vârstă de 8 ani de la prima mână , atunci când un mix-up în grupul Carpool după-școală a avut l - au lăsat la o casă goală și blocată. El nu a avut o cheie sau un telefon mobil, așa că a mers trei blocuri de la un magazin din apropiere băcănie coreeană unde a sunat mama lui. Ea, de înțeles, totul a scăzut la locul de muncă și s - au grabit pentru a ridica fiul ei - numai pentru a găsi - l perfect în condiții de siguranță și de a ajuta fericit băcanul shelve unele tipuri de carne.

load...

Ea a fost uimit de cât de capabil fiul ei a fost de manipulare adversitate și rezolvarea problemelor dificile. El a arătat că el nu avea nevoie de îndrumare parentală în fiecare secundă a zilei. Ar putea fi responsabil de el însuși.

Free-range părinte înseamnă a lăsa un copil să aibă libertatea și autoritatea de a naviga în lumea pe cont propriu (în termen de motiv). Este vorba despre încredere fiul sau fiica ta să iasă afară și să se joace nesupravegheati. Este vorba despre încrederea lumea să fie un loc sigur pentru copilul dumneavoastră să exploreze, să învețe, și să crească.

„Tratarea copiii de azi ca punct de vedere fizic și fragil emoțional este rău pentru viitorul lor - și a noastră.“ - LetGrow.org

load...

Lenore Skenazy, un jurnalist și avocat pentru gama gratuit de părinți, mass-media a atras un control intens în 2008, când a lăsa fiul ei plimbare cu metroul din New York de către el însuși. Ea ia dat o hartă, un Metrocard, și bani pentru situații de urgență, și ea avea încredere în el pentru a face drum spre casă. Unii critici a numit-o „cea mai rea mama din America“, dar opoziția dezinformate a motivat doar pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la ceea ce free-range parentale înseamnă cu adevărat.

Astăzi, Lenore scrie despre beneficiile de a oferi copiilor o durată mai lungă lesă și inginerie situațiile în care se simt imputernicita pentru a deveni mai mult de auto-stătătoare.

„Nu cred că de ea ca o modalitate de a fi părinte. Mă gândesc la ea ca un mod de a privi lumea“, a spus ea. „Ideea că nu poți avea încredere în lume este greșită. Fiind parte a lumii este ceea ce copiii noștri sunt aici pentru a fi „.

load...

Principiile ei de bază: lăsați copiii dumneavoastră să crească, juca & Be Free

Când tatăl meu a fost crescut în Orlando, mama lui ar deschide ușa din față la sfârșit de săptămână și spune-i cinci copii, „Nu te mai întoarce până la ora cinei.“ Mama mea nu a fost aproape la fel de laissez-faire, dar ea a lăsat-mi frate geamăn și am mers pe jos, cu bicicleta sau scuter în jurul cartier în căutarea unui joc de kickball sau 500. Atâta timp cât am promis să rămână împreună, ea să ne joace oriunde ne-am dorit. M-am simțit bine să aibă încredere în ea și am dorit să trăiască până la ea.

Părinții în aer liber cred că copiii lor merită libertatea de a juca pe cont propriu. Ei înțeleg că ratele criminalității din SUA sunt în jos , iar părinții nu trebuie să coop copii în casă pentru a le menține în condiții de siguranță.

„Îmi place de siguranță“, a spus Lenore. „Sunt o mama nervoasă, dar asta nu înseamnă cred că copiii mei au nevoie de un detaliu de securitate de fiecare dată când ies din casă.“

Dacă nu sunteți de acord cu partenerul tau despre cât de mult libertatea sau responsabilitatea de a da copilului dumneavoastră, poate fi greu să ajungă la un acord pur și simplu, pentru că nu știu ce copilul este capabil până când le dai o șansă de a se dovedi. Trebuie să inginer un mod sigur de a testa rezistența copilului și provocare temerile partenerului tău despre scenariul cel mai rău caz.

Puteți începe mici de a avea copilul cumpăra alimente în timp ce așteptați în mașină sau de a lăsa copilul să meargă casa unui prieten sau du-te la un Sleepover. Este vorba despre calibrari în cazul în care vă aflați și în cazul în care acestea sunt, și oferind copiilor șansa de a experimenta o anumită independență.

„Dacă faci totul pentru copiii tăi, nu vei vedea dovezi că ei pot face lucruri pentru ei înșiși“, a spus Lenore. „Dar, odată ce vezi ce pot face, este un schimbător de joc.“

Promovarea nesupravegheată Playtime prin intermediul proiectelor școlare

În plus față de discursuri motivaționale și furnizarea de resurse parentale, Lenore , de asemenea , lucrează în strânsă colaborare cu școlile și educatori pentru a încuraja mai multe oportunități pentru free-range parentale. Let Grow Joaca Club este un program after-school în cazul în care copiii de toate vârstele vin împreună pe un teren de joacă școală sau sală de gimnastică pentru a juca fără intervenția adulților. Șapte școli din Long Island au luat parte la acest program.

În timpul după-amiezii, copiii pot veni cu propriile lor jocuri, rezolva propriile dispute, și să se distreze pe propriile lor termeni. Un adult stă prin vizionarea, dar el sau ea este acolo, în mai mult de un salvamar capacity.During acest PlayTime și copiii învață abilități sociale, creativitatea, capacitatea de adaptare, camaraderia, și empatie. Este un mod sănătos pentru ei de a explora ideile lor și de a dezvolta abilități de conducere.

„Ei merită libertate la fel de mult ca și noi“, a spus Lenore. „Cred că toată lumea ar fi mai fericit si mai liberi, dacă ne-am lăsa copiii noștri se joace.“

Let Grow Proiectul încurajează profesorii să provoace elevii lor să ceară părinților lor , în cazul în care pot prelua o responsabilitate în plus la domiciliu. Poate că e un câine de mers pe jos. Poate că pregătește micul dejun. Indiferent de misiune sau o activitate, aceasta oferă copilului o șansă de a arăta că sunt gata să crească și să se ocupe de mai multă responsabilitate.

„Părinții sunt de obicei încântați de maturitatea și competența copilului lor“, a declarat Lenore. „Și care rupe ciclul.“

Este util pentru a permite părinților să facă acest pas împreună și să nu fie singurul părinte lăsa copilul lor de mers pe jos acasă de la școală fără supraveghere sau de a lua un autobuz pentru dans sau lecții de karate. Este mult mai ușor de a da drumul atunci când știi alți părinți fac același lucru, și puteți chiar coordona pentru a avea copiii umbla împreună, astfel încât să aibă mai mult de socializare și veți obține mai multă pace sufletească. Puteți înregistra pe LetGrow.org la rețea cu alți părinți în aer liber în zona dumneavoastră.

Common Sense Parenting Sfaturi Lenore lui gândirea oamenilor

Lenore a făcut o mare splash în mass-media, atunci când ea a scris un post pe blog despre experiența ei lasă fiul ei să ia metroul acasă. Ea a fost rugat să spună povestea ei pe NPR, MSNBC și Fox News. Destul de mult peste noapte, ea a devenit un lider în mișcarea de părinți free-range. Advocacy si experienta ei au aratat alti parinti ceea ce a fost posibil. Și mulți ei au scris să spun mulțumesc.

„Să aducem bun - simț înapoi la părinți“ , a scris Prof. Helen McCaffrey într - un comentariu pe un blog post anunțând că Utah a trecut un proiect de lege free-range-copii în lege. „Copiii aparțin părinților lor, nu de stat.“

„Lenore a avut un impact de neșters în părinții noștri.“ - Matt Allio, directorul Walden School din Pasadena, CA

O mulțime de părinți free-range du-te pe blogul Lenore lui de a împărtăși poveștile lor și să explice de ce ei cred că copiii lor se pot descurca.

PacMom a scris un comentariu spunând vechi de 11 ani și în vârstă de 13 ani fiicele ei a mers peste o casă de mile de pista de bowling într-o sâmbătă, când mama lor a fost cu întârziere la finalizarea lor. „L-am întrebat de ce ei nu au cerut mama altcuiva pentru o plimbare, dar ei nu au vrut să«deranjeze pe nimeni,»“, a scris ea. „Ei au ajuns deja înșiși masa de prânz, de asemenea!“

Sarah a spus o poveste despre modul în care fiica ei s-au pierdut la un loc de joacă de la Walt Disney World și a găsit un membru exprimate să o ajute. Sarah a spus, „Soțul meu și cu mine am glumit de când DD a fost de aproximativ 18 luni pe care am putea fi răpiți de extratereștri și ea ar fi bine fără noi.“

„Am fost foarte mândri de modul în care el însuși manipulat, și el a fost destul de entuziasmat despre aventura lui.“ - Tim, un free-range părinte

Pe blogul său, Lenore oferă o analiză a realității pentru părinții care ar putea dori să încerce în aer liber de parinti , dar se simt îngrijorat sau fricos cu privire la ceea ce ar putea întâmpla. Într - o secțiune numită „Serios?“ Ea demolează miturile care răpirile de copii se întâmplă tot timpul, că crima se execută agresiv, și că nu ține un ochi pe copilul dumneavoastră 24/7 este părinte rău.

„Sunt un reporter. Mă uit la statistici, și eu vorbesc cu experți, și am obține faptele“, a spus ea. „Mai degrabă decât isterie, iată informațiile actuale.“

Free-Range Copii abilitează Părinții să aibă încredere mai mult & mai puține griji

Odată ce părinții văd fiii și fiicele lor umăr mai multă responsabilitate și să aibă succes în situații reale, se opresc de multe ori gândirea copiilor lor copii neajutorate și începe să realizeze tot ceea ce sunt capabili. E un sentiment interesant pentru un părinte, și este un cadou incredibil pentru un copil să aibă această posibilitate să crească și să învețe pe cont propriu.

Părinții în aer liber dau copiilor lor sansa de a dezvolta abilități importante din viața de a ieși din casă și de a face felul lor. Ei cred că menținerea copiilor la care se confrunta lumea nu va ajuta să-l navigați pe termen lung. În opinia lor, copiii trebuie să învețe să aibă grijă de ei înșiși, cel puțin oarecum, pentru că chiar și părintele elicopter cel mai dedicat nu poate fi acolo pentru ei în fiecare secundă a zilei.

Lenore a fost neapologetic în poziția ei ca anti-elicopter-mamă. Ea crede că copiii pot face mai mult decât unii adulți să le dea credit pentru, și ea este într-o misiune pentru a dovedi aceasta. Sau, mai degrabă, pentru a oferi copiilor posibilitatea de a dovedi aceasta.

„După 10 ani de schimbare minți, acum sunt interesat de a schimba comportamente“, a spus ea. „Singurul lucru pe care l-am văzut că se mișcă acul este atunci când părinții simt că explozie de mândrie și bucurie atunci când copilul lor face ceva pentru ei înșiși. E ca atunci când vezi copilul ia primele sale etape. - nu le face du-te înapoi la crawling după aceea“