Cortul de contrabandă Tiki Bar este un favorit din San Francisco, care a servit cocktailuri de rum cuplurilor pentru mai mult de un deceniu

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Ca unul dintre primii care conduce reapariția barelor Tiki în Statele Unite, San Francisco Cove contrabandist a fost întotdeauna un trendsetter. Din moment ce a deschis în 2009, populare la fața locului dată a servit băuturi răcoritoare rom , care reprezintă divers de istorie de 300 de ani a spiritului. Fondator Martin Cate este pasionat de rom, care a afirmat că a avut reputația pătată de bolnăvicios-dulce cocktail - uri Resort. De aceea , Cove contrabandist folosește doar ingrediente proaspete și naturale pentru a crea cocktail - uri istoric exacte și creative.

Baruri Tiki clasice au văzut o renaștere în SUA în ultimii zece ani, cu fierturi lor de rom delicioase și atmosfere relaxate, care fac pentru casual, data de distracție nights.But tendința de a trebuit să înceapă undeva.

Când a deschis în 2009, Cove din San Francisco contrabandist a fost una dintre primele bare Tiki pentru a reaprinde mișcarea, și a început cu revenirea accentul în cazul în care ar trebui să fie - băuturi rom și ingredientele lor.

load...

„Când am început acum 10 ani, renașterea Tiki a fost în fază incipientă“, a declarat contrabandist Cove Fondator Martin Cate. „Ne-am dorit sa creeze un spatiu care a fost o sărbătoare de rom și rom cocktail-uri.“

Când Martin a stabilit pentru a deschide un bar tiki - care au fost populare din anii 1930, prin anii 1960 - el a imaginat un spațiu care arăta ca acele unități clasice și care a servit băuturile care le popularizat. Spre deosebire de prea-dulce băuturi rom din epoci mai târziu, acele cocktail-uri de la mijlocul secolului folosit ingrediente proaspete și au fost făcute pentru a sublinia spiritul.

Martin Cate a fondat Cove contrabandist în 2009, pentru a restabili legătura cu îndelungata tradiție de baruri Tiki servesc băuturi rom de calitate.

load...

„Când Don Beachcomber a creat barul tiki în 1933, el a amestecat romuri“, a spus Martin. „Pe atunci, băuturi spirtoase de amestecare a fost o afacere mare. A fost un lucru interesant de făcut și a creat un profil de aromă nuanțată în cocktail „.

Martin numește aceste băuturi la mijlocul secolului în meniul Cove traficantului „cocktail-uri exotice de epocă“, dar, de asemenea, el a recunoscut că au capturat o imagine limitată a-istorie de 300 de ani de rom. De aceea, el a adăugat băuturi pentru a extinde orizonturile iubitorilor de rom în Bay Area.

„De asemenea, am dorit să facilitate băuturi regionale din Caraibe, băuturi Royal Navy, și băuturi cubaneze Interzicerea Era astfel încât clienții pot obține o imagine completă“, a spus Martin. „Meniul nostru are mai mult de 80 de cocktail-uri.“

De-a lungul ultimului deceniu, că angajamentul de calitate a câștigat Cove contrabandist o multime de premii și chiar Fundației Premiul James Beard pentru Excelenta. Cu toate acestea, realizarea Martin și echipa sa sunt cel mai mândru este de a ajuta lovi cu piciorul-a începe revigorarea trendului clasic bara de tiki in Statele Unite.

load...

Varianta moderna proaspete, ingrediente traditionale

Când Martin și soția sa Rebecca a decis să dea un semn de tradiție în lista de cocktail contrabandist Cove , au avut o mulțime de concepții greșite cu care să se lupte. Deși mijlocul secolului 20 a fost un fel la cocktail - uri rom, de mai târziu decenii nu au fost.

„Băuturi Rum sunt proaspete și echilibrate, dar în anii 1970 și '80, aceste bare Tiki a căzut în afară“, a spus el. „Tu ar merge la o stațiune și de a lua ceva roz și chimice și băuturile început să dezvolte o reputație proastă.“

Pentru a ajuta la schimbarea percepției publice a acestor cocktail - uri, Martin știa Cove contrabandist a trebuit să înceapă cu cele mai bune ingrediente. Stabilirea a ales 750 de romuri de epocă și premium pentru a dezvolta cocktail - uri sale - nu și băuturi pentru a fi găsit. Fiecare băutură încorporează rom mai exactă istoric sau savuros posibil pentru acel cocktail special.

Cove contrabandist dezvolta cocktail-uri, folosind 750 din lume cele mai rums premium.

„Romul potrivit pentru băutura din dreapta este scopul nostru final“, a spus Martin.

Cove contrabandist folosește rețete clasice Tiki pentru a crea ofertele sale. În opinia lui Martin, multe dintre aceste retete mai vechi nu sunt semnificativ diferite de cocktail-uri ambarcațiuni moderne, care se concentrează pe ingrediente de înaltă calitate și porțiuni precise.

De exemplu, în cocktail-uri exotice De la Legendarul Tiki Baruri secțiune din meniul său, Cove contrabandist oferă o Pupule, făcută cu rom, ienibahar, scorțișoară, vanilie, lime si portocaliu.

Cove contrabandist de asemenea, face mai multe ingrediente in-house - 13 să fie exact - pentru a crea cocktail-uri distinctive, gustoase.

„Știm că ai avut un teribil Bahama Mama la un moment stațiune, dar asta nu e ceea ce suntem pe cale“, a spus Martin. „Misiunea noastră este de a schimba ceea ce crezi despre cocktail-uri rom.“

O noapte Data Surprising De la început până la sfârșit

Cove contrabandist este o dată de noapte off-the-bătut-cale ca bara este complet ascuns de pe stradă.

„Este complet invizibil din exterior, deci este ca un fel de Speakeasy, dar nu există nici o pretenție Speakeasy“, a spus Martin.

Mulți vizitatori pentru prima dată sunt surprins de faptul că un bar plin de viață ca și cum Cove contrabandist a fost ascuns în văzul lumii. Diferența dintre exterior greu de definit și interiorul sălbatice este semnificativă. În interior, barul seamănă cu o corabie de pirați, cu lumini multicolore stralucitoare din tavan, frânghii, plase, și articole din sticlă tropicale cu tematică adăugarea la decor.

„Locul este plin de decor vechi“, a spus Martin. „Băuturile sunt angajarea și interesante, dar spațiul se pretează la conversații, de asemenea. Vei uita în jur și spune, ce-i asta?“

Decorul de la Cove contrabandist poate păstra daters vorbesc mult timp în noapte.

Odată ce cuplurile au gasit drumul lor interior, ei pot găsi o cuvetă sau ungher unde pot savura o băutură. Pentru datele, Martin recomandă unul dintre numeroasele băuturi pe meniul care vin într-un castron cu două paie lungi. În timp ce aceste băuturi pot fi complexe, acestea sunt ușor să se bucure.

Martin descrie un cuplu care a găsit băutura lor comun - numit un castron Scorpion - în special delicioase.

„Un cuplu a venit și ma întrebat dacă am știut ce ei au numit această băutură la casa lor. Atunci bărbatul a scos o imagine de fiica lor în vârstă de 2 ani și a spus: „Noi numim aceasta bea babymaker!““, A spus Martin, cu un râs.

Atmosfera unica face ca Cove contrabandist un loc popular de propuneri, de asemenea. Martin a distribuit o poveste a modului în care personalul său a acoperit o dată bara cu petale de trandafir si lumanari pentru propunerea de căsătorie a protectorului. Iar unele dintre aceste căsătorii a început la Cove contrabandist.

„Am avut o mulțime de primele date care au transformat în căsătorii“, a spus Martin.

Privind spre viitor, Cove contrabandist se straduieste sa Satisfacerea Continuare Clienții

Nu numai că a fost contrabandist Cove una dintre primele unități ale epocii moderne bar tiki, dar a prosperat datorita devotamentului sale de a crafting cocktail-uri autentice. Un alt motiv a rămas atât de popular pentru un deceniu, este echipa sa dedicat.

„Echipa noastră de bar este plin de barmani veterani, și toate dintre ele au fost cu noi pentru o vreme“, a spus Martin.

Barmanul contrabandist Cove cel mai longeviv, Melissa, a fost cu echipa de toate cele 10 de ani de funcționare.

Gama variată de clienți la Cove contrabandist păstrează, de asemenea, bar plin de viață. Acesta atrage mulțimile de la cei de 21 de ani pentru cupluri in 50 de ani, în funcție de momentul zilei.

„Oamenii au tendința de a cădea în atmosferă și cocktail-uri la orice varsta“, a spus Martin.

Cu partidele planificate pe tot parcursul anului, Cove contrabandist sărbătorește a 10-a aniversare în stil.

Cove contrabandist este de planificare sărbători și oferind marfa noi pe tot parcursul 2019, pentru a marca a 10-a aniversare. Când a fost întrebat dacă concentrându-se pe băuturi rom timp de 10 de ani, a fost dificil, Martin a spus că rom face pentru un număr nesfârșit de creații cocktail.

„Rom este soluția cea mai diversă de pe pământ“, a spus el. „Poti avea romuri care sunt lemnoase și Oaky pentru cocktail-uri sofisticate, sau puteți utiliza romuri care sunt savuroase, care stau până la alte ingrediente. Puteți amesteca romuri pentru a obține rezultate interesante.“

Acest spirit a păstrat cu siguranță, San Francisco, aglomerează interesați din 2009. Dar ceea ce Martin iubește cel mai mult este văzut privirea de pe chipul cuiva prima dată când intră în bar.

„Ne place că locul nostru creează surpriza“, a spus el. „Asta chiar ma face sa zambesc.“