Creativiv: 650 de experți oferă ateliere interactive pentru a vă îmbunătăți abilitățile sociale

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: pentru cei care învață avid, CreativeLive.com are mai mult de 650 de experți la dispoziția dumneavoastră, care oferă cursuri online pentru a se potrivi orice interes și programul. In timp ce majoritatea atelierelor educaționale site-ului acoperă subiecte artistice, cum ar fi fotografie, video, si design grafic, CreativeLive oferă, de asemenea, numeroase cursuri de auto-îmbunătățire, inclusiv îmbunătățirea abilităților de conversație, citind limbajul corpului și gestionarea banilor ca un cuplu. Dacă sunteți un InOne autoritate a acestor subiecte, puteți deveni un instructor pe CreativeLive să se răspândească învățăturile tale unui public mai larg și de a crește prezența de brand. Nu contează cât se utilizează platforma, CreativeLive poate fi cheia pentru deblocarea următorul capitol din viață.

Acolleague al meu transmis recent o poveste despre reconectarea cu un prieten de la colegiu. Peste băuturi, au vorbit despre cele mai vechi timpuri și reminisced despre distracție au avut împreună cu ani în urmă. Spre surprinderea lor, unul dintre lucrurile pe care le ambele ratat cea mai mare era inspirat în mod constant de idei noi și de lucru pentru a deveni cea mai bună versiune de ei înșiși.

load...

Bănuiesc mulți dintre noi se pot referi la povestea lor, dorinței de a extinde cunoștințele noastre, încercați ceva nou, și obține un interes în procesul de învățare înapoi. Pentru a re-înscrie într-un program de colegiu nu este o opțiune foarte realist atunci când se lucrează cinci nouă la, dar există o soluție alternativă.

CreativeLive oferă educație creativă accesibile, de calitate, cu clase pentru a se potrivi cu orice program.

CreativeLive oferă zeci de ateliere de lucru on - line pentru a face o educație de calitate la dispoziția tuturor. Cu o gamă largă de clase, cum ar fi fotografie, video, arta, design, muzică și multe altele, sunt sigur de a fi ceva pentru toată lumea.

load...

În plus față de acoperirea artelor, CreativeLive se străduiește să ajute elevii spori abilitățile lor sociale, de asemenea, cursuri cum ar fi comunicarea eficientă cu ceilalți și de a descoperi în valoare de dumneavoastră. Pentru profesioniștii din aceste materii, cum ar fi experții stilului de viață și de datare și relația antrenori, este ușor de a deveni un instructor CreativeLive pentru a extinde acoperirea de brand și de difuzare cunoștințele celor care au nevoie cel mai mult.

„Abilități greu, cum ar fi de proiectare și inginerie, va fi întotdeauna valoroase, dar lumea este din ce în ce conștienți de faptul că acestea nu sunt o soluție completă pe cont propriu. Soft skills - inteligenta emotionala, comunicare interpersonală, empatie, și de soluționare a conflictelor - devin rapid „must-haves“ atât pentru angajați și antreprenori“, a declarat Chase Jarvis, Fondator și CEO.

Elevii colaborează cu instructori Live pentru învățare personalizată

Ateliere de CreativeLive au o structură convenabilă și favorabilă incluziunii. Elevii pot participa la sesiuni de vii și de a interacționa cu experți în timp real, sau pot alege un timp stabilit. Tot ce trebuie să faceți este să ia cunoștință de On-Air Program , RSVP, și conectați - vă pentru ca începe de învățare.

load...

Elevii pot avea acces la clase CreativeLive așa cum se întâmplă în direct, în perioadele stabilite, sau la cerere.

Cei care doresc să învețe în ritmul lor propriu poate selecta o clasă cu caracteristica de acces la cerere, streaming lecția ori de câte ori se potrivește cel mai bine programul lor. Bonus de conținut și accesul pe viață la materialul comewith pachetului, astfel încât studenții să poată revizui un favorit (sau mai ales necesar) Lecții în orice moment.

Clasele pot fi accesate pe computere desktop, dispozitive mobile și tablete, făcându-l ușor pentru ca elevii să extindă abilitățile pe propriile lor termeni.

Clase de auto-îmbunătățire Boost bunăstare

CreativeLive are o secțiune robust de auto-îmbunătățire. Nu contează ce obiectivul dvs. Personal, există mai multe clase pentru a îmbunătăți dvs. De zi cu zi. Oamenii care doresc să îmbrățișeze o viață mai bună poate încerca „ Stiinta fericirii: Cum vă trăi cel mai bun de viață.“ Cei care au nevoie de o cale clară pentru atingerea obiectivelor se pot alătura Dory Willer pentru „ Goal-Setarea pentru dvs. Cel mai bun an Cu toate acestea.“

Pe lângă beneficiile evidente de învățare noi competențe, simplul act de a lua clase poate avea un impact foarte mare asupra vieții. Fundația Noua Economie a publicat o lucrare bazată pe cercetare pe cele cinci moduri de a crește bunăstarea , dintre care unul a fost de a lua cursuri de educație pentru adulți. Stimularea mentală și îmbunătățirea know-how-ul global sunt ambele rezultate ale claselor, dar cel mai mare impuls vine de la o creștere a comportamentelor de stabilire a obiectivelor care promovează sentimentele de bine.

„Indiferent de ocupație sau pasiunea ta, soft skills, cum ar fi inteligenta emotionala, comunicare interpersonală, empatie, și rezolvarea conflictelor, sunt incredibil de active valoroase. Nu este, probabil, nimic mai puternic decât colaborarea - indiferent cât de inteligent sau talentat oricare dintre noi este, atunci când ne unim forțele cu alții, atunci magia se întâmplă cu adevărat“, a spus Chase.

Fii un conversationalist mai bună comunicare cu lecțiile

În viață, unii oameni au un mod cu cuvinte care pot comanda o conversație, o cameră sau o țară. Din fericire, abilități de comunicare nu sunt înnăscute. Oamenii pot îmbunătăți stiluri de comunicare verbală și nonverbală cu unul dintre numeroasele ateliere de lucru pe CreativeLive.com.

Patrick Regele arată elevii cum să rupă gheața și să se angajeze în clasa sa pe modul de a perfecționa abilitățile de conversație. Știm James Bond poate citi o persoană fără să le spună un cuvânt. Elevii pot învăța să decodeze limbajul corpului și invoca superspies lor interioară de investigator comportamental Vanessa Van Edwards în clasa ei „ Puterea limbajului trupului.“

Elevii pot îmbunătăți abilitățile cu unul dintre multele clase de comunicare oferite de CreativeLive.

Vorbitori profesioniști care doresc să îmbunătățească podcast - uri pot verifica Alex Blumbergs „ Putere podcasturi narațiunea.“ Și cei care caută să crească rezervările și să ia discursuri la nivelul următor se pot înscrie pentru Michael Port și Amy Mead „ Public Speaking Eroică.“

O serie de alte clase să ofere experiențe de învățare creativă

Fie că studenții sunt interesați de design grafic sau caligrafie, există o clasă pentru ei. Cursuri de croșetare și de tricotat sunt disponibile pentru eșarfă viitor, ciorap, și factorii de decizie Afghan. Bouquet și sapunului , ateliere de mireasă sunt întotdeauna o remiză popular pentru tipurile de DIY. Există chiar și o clasă de pe „ piele Upcycling Into Accesorii “ pentru cei cu o dragoste de piele.

Dacă faci deja bunuri , dar au nevoie de un impuls mic în departamentul de vânzare, verifica Lisa lui Jacob „ construi un Etsy Vitrină care vinde.“ Dacă preferați clase puternice cum ar fi scotch - ul, „ de casă Lichior Perfuziile bitter “ poate fi perfectfor tu.

Poate ai un interior Mick Jagger și doresc să ia „ Recording Rock Vocal.“ Cu toate acestea, fudulie solistul trupei nu este (încă) incluse în acest curs. Dar există clase pe tot de la muzica de amestecare la rupere în afaceri.

Cum de a deveni unul dintre experți 650 +

Dacă ești un expert în domeniul dvs. Și doriți să împărtășiți sfaturi cu alții, puteți deveni un instructor de CreativeLive. Site - ul este o modalitate foarte bună de a trimite mesajul cu masele. Experți Stil de viață, matrimoniale, antrenori și Matchmakers pot folosi CreativeLive piata in mod eficient brandurile lor , in timp ce ajuta pe alții pe calea lor de creștere.

CreativeLive este o platformă excelentă pentru instructorii de a răspândi mesajele și piața lor brandurile lor.

Aplicarea este simplu. Instructori interesate trebuie doar să e-mail o propunere de CreativeLive care prezintă ceea ce ar dori să învețe. Solicitanții trebuie să trimită orice materiale de referință relevante, care ar include în mod ideal, link-uri către site-urile care conțin munca lor, profile de social media, și / sau mostre video, de instruire în acțiune.

Cu publicul lor de anvergură și unic, CreativeLive poate ajuta experți subiectul spori gradul de expunere și, sperăm, liniile lor de fund.

„CreativeLive a fost construit pe credința că" faptasilor sunt cei mai buni profesori. Clasele noastre sunt predate de către experți de top din lume: Pulitzer, Grammy, și câștigătorii Oscar, New York Times mai bine vânduți autori, lideri de opinie, și antreprenori legendare care au trăit obiectul ei de predare. Oamenii care vă poate arăta ce se întâmplă în afara confortul clasă“, a declarat Chase.

„Profesorii de carieră au cu siguranță, locul lor în ecosistemul de educație, dar atunci când este vorba de un fel de educație bazate pe calificare pe care studenții noștri cererii, experiență în viața reală este rege“, a continuat el. „Ceea ce împlinitori poate lipsi în ceea ce privește poloneză și poise ei mai mult decât face prin cădere fel de cunoștințe uber practice, hiper-specifice, care pur și simplu nu poate fi învățat de la nimeni altcineva.“

Viitorul Educație online este dinamic și accesibil

Colegul meu și prietenul ei au decis să reaprindă scântei lor educaționale. Speră să ia cursuri de scris poezie si design grafic pentru a adăuga la repertoriul lor de talente și să lucreze pe ei înșiși.

Cu modelul și de înaltă calitate, instruire interactivă, accesibilă CreativeLive lui, este cel mai simplu angajamentul de a face pentru tine și următoarea etapă a vieții tale. Fie că sunteți în căutarea de a lua o clasă de fotografie pentru distracție, pentru a îmbunătăți abilitățile sociale, sau de a începe o nouă afacere, câștigați cu cei mai buni instructori din domeniile lor respective.