Crunchyroll se bazează pe comunitatea de nișă pentru a conecta fanii anime - fie pentru prietenie, fie pentru întâlniri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Crunchyroll este un serviciu de streaming on - line pentru spectacole populare anime și filme precum și cele mai recente manga legate de stiri. Site - ul a construit un public masiv de la lansarea lor , 2006 - în mare parte datorită forumuri lor active. Cu peste 20 de milioane de membri înregistrați și 750.000 de abonați, Crunchyroll este un loc minunat pentru fanii anime pentru a găsi un nou prieten, un prieten convenție, o dată compatibil, sau , eventual , o relație de - a lungul vieții. Echipa chiar se implică, răspunzând la întrebările de întâlniri ale membrilor și oferind recomandări pentru perfectă data anime noapte. Fiind unul dintre ultimele forumuri pe care iubitorii de anime folosesc într - adevăr, Crunchyroll a îmbrățișat comunitatea simt și are propria lor mascota - Crunchyroll-Hime - pentru a ajuta fanii să se cufunda în stilul de viață , chiar mai mult.

„Dacă am folosit Tinder, bio meu ar spune:„Dacă nu vă place anime, glisați spre stânga. Nu vorbi cu mine“, a spus Victoria Holden, cu un râs în timpul unui apel telefonic recent.

Ca brand manager pentru Crunchyroll , un site dedicat de streaming spectacole anime, manga postarea, și partajarea industriei de știri, viața Victoria se învârte în jurul acestei pasiuni, așa cum o face pentru mulți oameni. Fondată în 2006, Crunchyroll a evoluat în cel mai bun loc pentru fanii anime-mor greu pentru a avea o conversație, găsi un prieten, sau poate chiar o dată.

load...

Brand Manager Victoria Holden este un mare fan anime, la fel ca milioane de utilizatori pe Crunchyroll.

Site - ul are peste 25.000 de clipuri video și 15.000 de ore de conținut cu licență de la cei mai importanți producători de media din Asia. Această conținut a permis , de asemenea , Crunchyroll să adune un text de peste 3 milioane de utilizatori în forumuri lor. Comunitatea anime utilizează aceste forumuri pentru a satisface ca-minded fanii anime, a discuta evenimente de viață, chiar și găsi sfaturi de dating. Subiecte pe întâlnire sunt atât de populare, Victoria dedică timp în podcast - o săptămână pentru a răspunde la întrebări , datând din membrii forumului.

load...

„Sunt atât de multe fire sfaturi de întâlnire pe forumurile noastre. Este o nebunie“, a spus ea.

Implicarea companiei cu comunitatea anime nu se oprește aici. Prin implicare cu fanii pe social media, magazinul lor online atent întreținută, și crearea de mascota lor, Crunchyroll-Hime, ei au devenit principala destinație pentru stilul de viață anime.

Fie că sunteți în căutarea unui nou spectacol, T-shirt, un prieten, sau mai mult decât un prieten, îl puteți găsi la Crunchyroll - împreună cu milioane de fani anime pasionați.

3 milioane de utilizatori arunca cu capul în Discuții Dating pe forumuri

Cu forumuri active ale Crunchyroll de desen toate tipurile de posturi, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că firele datând abundă. În „Conexiuni Crunchy,“ fire variază de la membrii care solicită sfaturi - Este dreptul la data ex prietenului tău? - pentru utilizatorii discută preferințele personale - Ce tipuri de baieti ai evita intalniri? Firele , uneori , chiar și să ia un viraj pentru fantastic - Dacă ai putea data orice personaj anime, care ar fi ea și de ce?

load...

Potrivit Victoria, având un forum plin de entuziaști anime permite membrilor să fie mai deschis unul cu celălalt.

„O mulțime de oameni din afara comunității anime nu înțeleg de ce ne place. Și unii fani anime simt ca nimeni nu le înțelege“, a spus ea.

Forumurile Crunchyroll sunt simplu de utilizat și vă permit să obțineți rapid în conversație.

Victoria a continuat să spun că mulți fani pot fi ezitat sa utilizeze site-urile matrimoniale de masă pentru a găsi parteneri din cauza lor unice, și pasionat, devotamentul față de anime. Crunchyroll este una dintre ultimele forumuri rămase care anime observatorii frecvente, așa că în unele privințe, a devenit site-ul pentru acele conexiuni.

Nu va trebui să completeze un profil de întâlnire, dar va trebui să explice de ce nu iti place Gundam Wing. Forumurile sunt o extensie organică a Crunchyroll, un loc unde puteți ajunge să cunoască alți utilizatori prin fire interesante.

Podcast-uri săptămânale: Echipa răspunsuri Anime & Dating dvs. Întrebări

Victoria găzduiește săptămânal Crunchycast cu Evan Minto, un inginer de software Crunchyroll, și au declarat că încearcă să răspundă cel puțin câteva întrebări de datare în timpul fiecărui podcast. Întrebările provin de la ascultători podcast, și Victoria le răspunde sincer, chiar dacă răspunsul este complicat.

Pe un Crunchycast la începutul acestui an, ea a răspuns la o întrebare de la o fată care a vrut să știe dacă ea ar trebui să se oprească urmărirea unui tip, după ce a sugerat că nu ar putea data pentru că nu a vrut să-i facă rău.

Evan Minto și Victoria Holden se pregătească pentru o Crunchycast, în cazul în care se discuta anime, întâlnire, și de viață.

„Treci peste el“, a spus Victoria. „Dacă ți-a plăcut, ți-ar spune că a fost în jos sau că a vrut până în prezent.“ După ce chibzuind întrebarea un pic mai mult, Victoria a expus pe acest sfat. „Doar obține clarificare. În cazul în care este un mod politicos de tine de cotitură în jos, atunci aș spune că trec peste el. Dar ai putea să-l întrebi, „Îți place foarte mult de mine?“ și de a afla.“

Sfatul ei este simplă, iar ea spune, de asemenea, potențiale daters să fie în avans, cu dragostea lor de anime.

„Fiind în avans, prin menționarea chestii tocilar este o idee bună, deoarece vor exista oameni care pur și simplu nu-l înțeleg“, a spus ea. „Eu cu siguranță doresc să data de cineva care nu este de gând să mă judece pentru hobby-urile mele sau cantitatea de timp vreau să pun în ele.“

Fiind în avans, cu un interes în anime poate economisi timp, mai ales din cauza naturii pasionat a multor fani.

„Mă simt ca oamenii nu sunt, de obicei, fanii anime moderate, și vreau să vă asigurați că cineva mă primește“, a spus Victoria.

Care este cel mai bun anime Uita-te la o dată noapte?

Crunchyroll are anime pentru orice ocazie diferite, inclusiv o dată de noapte, dar unele alegeri sunt mai bune decât altele pentru stabilirea starea de spirit, a spus Victoria.

„Aș spune orice Miyazaki Hayao sau un film Ghibli. Ele sunt frumoase, dispun de aproape întotdeauna un element romantic, întotdeauna plăcut, și ei fac mereu sa te simti foarte bine. Ei vor face să vă simțiți confortabil, și, până la sfârșitul ei, poate doresc să obțină un pic... Mai aproape.“

Haku și Chihiro de la „Spirited Away“ sunt una din toate timpurile cupluri anime preferate Victoria.

De asemenea, ea a vorbit despre cuplu ei favorit, Haku și Chihiro de la „Spirited Away“, spunând că le urmărit atunci când ea a fost de 16 și încă legate de acestea.

„Este vorba despre prima iubire. Anime este obsedat de povești de prima dragoste“, a spus ea.

Extinderea Lifestyle Anime - De la Social Media la negustoria

Fanii anime s-au cufundat întotdeauna în stilul de viață, și Crunchyroll să satisfacă ei. Site-ul magazinului este umplut cu elemente care sunt populare, dar, de asemenea, relevante.

„Am curatoriat ce e acolo, astfel încât elementele sunt relevante pentru ceea ce gusturile fanilor sunt la un moment dat“, a spus Victoria.

Crunchyroll a acumulat , de asemenea , pe fani din Twitter , Facebook , Instagram și Tumblr prin interacțiunea cu urmașii lor la un nivel personal.

Victoria a spus că ea vorbește adesea cu oameni ca Crunchyroll, și chiar ne-a spus că ea a răspuns o dată la cineva care messaged Twitter Crunchyroll spune: „M-am despartit de prietenul meu și au nevoie de cineva care să vorbească.“ Victoria a spus ea a fost pe telefonul până la ora 2 am mesaje spate - ca marca Crunchyroll - pentru a ajuta.

Mascota Compania Crunchyroll-Hime are propriul text dedicat și carte de benzi desenate lansat recent.

Mascota companiei, Crunchyroll-Hime, comenzile ei text dedicat și-a lansat recent propria carte de benzi desenate.

„Oamenii au ajuns sa o iubesc. Unii chiar spun, „Ea e iubita mea“ sau „E waifu meu.“ Sunt atât de drăguț“, a spus Victoria.

Aceasta pasiune este ceea ce ține Crunchyroll în creștere, cel mai recent fiind adăugat ca un canal la un nou serviciu numit VRV (pronuntat Verve), care va permite fanilor anime să exploreze alte tipuri de conținut legate de acestea s - ar putea dori. Vor fi , de asemenea , conținut exclusiv Crunchyroll pe VRV, care va debuta in cursul acestui an.

Prin aceste modificări, Crunchyroll continuă să se stabilească ca destinație pentru anime și conversație anime mai larg.

Crunchyroll a ajutat Ia Anime De la nișă la Mainstream

Compania a început ca ideea de câțiva amici de la Cal-Berkeley, inclusiv co-fondator Kun Gao, care a vrut doar sa ma uit la anime. Ei au creat Crunchyroll să se ajute singuri, și alți fani, viziona cele mai noi spectacole și filme. Acum, un fenomen global, Crunchyroll a menținut un sentiment de familie.

„Cultura de companie este cu siguranță, spre deosebire de orice altă companie“, a spus Victoria. „La început, ne-am simtit ca o familie, și încă într-adevăr, ceea ce este o nebunie. Noi nu ar trebui să fie atât de aproape, cu atât de mulți oameni, dar cred că Crunchyroll este foarte bun la angajarea de oameni care vor să se potrivească culturii noastre.“

Familia Crunchyroll lucrează împreună pentru a aduce anime maselor.

Ea descrie atmosfera ca deschisă, distracție, și, uneori, tare cu oameni strigând despre cel mai recent episod anime au vizionat.

In mod ciudat, că atmosfera sună foarte mult ca forumuri de la Crunchyroll, care aduc, de asemenea, oamenii împreună prin a fi deschis, distractiv, și continuând conversația anime.

Și, iflike Victoria, anime este o condiție obligatorie pentru intalniri sau prietenie, nimeni nu la Crunchyroll ar fi glisând spre stânga, pe tine.