Cu ajutorul unui buton - 800 de terapeuți on-line de talkspace ajută singuri și cupluri

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Când Talkspace cofondatorii Oren Roni Frank sa dus la consiliere cupluri, ea a salvat căsnicia lor. Acum , ei doresc să deschidă terapia cu până la mai multe persoane prin luarea online. Talkspace este o platforma de terapie online , 800 de terapeuți , peste care sunt disponibile pentru persoane fizice si cupluri. Site - ul și aplicația se mândrește ajută mai mult de 300.000 de oameni de la înființarea sa în 2012. Puteți sări peste a face o programare - vă conectați la Talkspace oricând pentru a vorbi cu un terapeut prin mesaj text sau mesaje audio și video asincrone.

În faza de luna de miere a unei relații, este greu de imaginat sentimentele de cotitură acru. Cum ai putea lupta niciodată cu persoana perfectă? E prea comod. E prea atent. Ei bine, vine. Nu cuplu stă blissfully și perfect compatibile pentru totdeauna.

Vei primi acasă o zi și să spună toate lucrurile greșite. Vei fi prins într-o mașină împreună ore în șir și mă întreb cum ați putea gândi vreodată o excursie a fost o idee bună. Vei ceartă, miscommunicate, Mutter sub respirația - poate că va ajunge chiar la punctul în care te întorci la sesiuni de terapie pentru a rezolva problemele tale.

load...

Co-fondatorii Roni și Oren Frank a început Talkspace după ce a văzut terapia de îmbunătățire uimitoare poate avea o relație în criză.

Acum câțiva ani, Roni și Oren Frank a ajuns la doar un astfel de punct de rupere, iar cuplurile de consiliere a salvat căsnicia lor. Această experiență de transformare le-a inspirat pentru a crea o modalitate de a aduce therapyto toată lumea on-line.

Roni și Oren cred că terapia ar trebui să fie accesibile all.Research de Institutul National de Sanatate Mintala arata ca 1 din 5 americani se confruntă cu o problemă de sănătate mintală , și totuși doar o parte din aceste peopleget tratament.

load...

Eliminarea barierelor de stigmatizare, cost și acces, Talkspace redefinește modul în care funcționează terapia. Peste 800 de terapeuți lucrează neîncetat pentru a oferi la prețuri accesibile, confidențiale, și convenienttherapy disponibile, cu o apasare a unui buton. Utilizarea nelimitat de mesaje Therapyв „ў, puteți trimite mesaje terapeutul personal de pe telefonul smartphone sau de pe desktop orice moment în care simți nevoia să vorbești cu cineva.

În 2016, site-ul a depășit 300.000 de utilizatori care beneficiază de feedback-ul frequentclinical. Flexibil la nevoile dumneavoastra, site-ul ofera un abonament lunar, trimestrial sau anual pentru terapeut ownprofessional.

Shannon McFarlin este una dintre sutele de terapeuți contractate pe Talkspace. Ea este un LicensedMarriage și Familiei Therapist, șef al Grupului consultativ clinice, și mentor pe site-ul. Și-a început cariera de lucru în tehnologie ca un designer de experiență de utilizator înainte de a trece pentru a obține gradul ei de absolvent în psihologie.

load...

Ea a vrut să afle mai multe despre modul in care oamenii absorbi informații online și în acest sens, ea a găsit adevărata ei chemare. Ea a devenit un terapeut licențiat de lucru din Seattle, Washington.Two ani în urmă, ea ramificat afară din practica ei față-în-față și expertiza broughther la Talkspace.

„Am simțit că acest lucru este în cazul în care lumea se întâmplă cu comunicarea electronică, așa că am vrut să văd cum funcționează și cum s-ar putea ajuta pe oameni“, a spus ea.

Cum funcționează: Sute de Terapeuți de gardă cinci zile pe săptămână

Amplasat în partea de vest superioară a New York City, birouri Talkspace a găzdui echipele de dezvoltare, de produse și de marketing. Cu un simt de pornire, acest mediu colaborativ favorizează un hub plin de viață și ocupat de activitate. Shannon descrie-o ca mișcare rapidă și distractiv, cu angajații de camping în camere diferite, cu laptop-uri și schimbul de spații de conferințe.

Terapeuți Contractate don'tspend mult timp în aceste birouri din New York, cu toate acestea, pentru că ei au luxul de a lucra la distanță. Shannon lucrează de la domiciliu, conectați la un tablou de bord în cazul în care sheinteracts cu herclients într-un cadru privat on-line.

60 clienți Shannon scrie la ea în ritmul lor propriu, în funcție de nivelul de confort lor, timp și logoree. Unii doresc să vorbească în fiecare zi și altele check-in numai o dată sau de două ori pe lună.

Ca un terapeut licențiat, Shannonfieldsmessages de multe cupluri și persoane care caută ajutor online.

„Este util pentru clienti, deoarece ei pot scrie oricand doresc“, a spus ea. „Învăț mult mai multe despre viața de zi cu zi ale oamenilor decât mine când vin doar în birou o dată la două săptămâni.“

A avut niște clienți care au fost cu ea timp de doi ani, dar au spus că cei mai mulți oameni tind să fie mai scurt termen, în medie pe o perioadă de abonament de șase până la nouă luni.

Atunci cand clientii Alatura-te Talkspace, ei primesc ajutor personalizat

Aderarea Talkspace este ușor, având doar câteva momente să se înscrie. Pentru a începe, thepotential clientul merge pe site-ul și solicită aquestion, care solicită o sesiune de consultare gratuită.

O consultare Terapeut chat-urile cu tine pentru a înțelege de ce vrei terapie, vă oferă un run-jos a ceea ce poate oferi Talkspace, și adună informații despre tine, în scopul de a găsi un terapeut care este o potrivire bună. Odată ce ați alege un plan de abonament (lunar, trimestrial, sau ratele anuale), vi se va atribui unui terapeut personal specializat în tipul de îngrijorare.

„Terapeutul primar vine și se introduce și se întâmplă terapie“, a spus Shannon. „The canmessage client la fel de mult cum doresc, iar terapeutul răspunde de două ori pe zi, cinci zile pe săptămână.“

Talkspace va fi în curând oferind un abonament video de HIPPA compatibil, care este separat de programwheretherapists mesaje nelimitate inițiază apeluri cu clienții pentru a obține o conversație mai accelerată și interactiv merge.

Shannon se bucură în special platforma video, deoarece ea permite să vadă clienții ei într-un context nou: mediul lor natural la domiciliu. „Este mult mai confortabil și relaxat“, a spus ea.

Sistemul de mesagerie are de asemenea avantaje sale. Acces convenabil la un terapeut la un moment dat permite unei persoane să aducă o problemă în momentul în care acesta se produce. În loc să recreeze scenariul mai târziu, oricine online poate de tip rapid ceea ce simt și gândesc în timp real.

„Am auzit de la clienti mai frecvent,“ Shannonsaid. „Ei scriu despre lucruri mici, care au avut loc în timpul zilei lor de muncă. Este mai mult de ingrijire continua.“

Cuplurile Vino Togetherfor comune Terapie Sessions

Pentru terapia de cuplu, Talkspace are un spațiu comun în cazul în care un profesionist poate vorbi cu ambele părți. Fiecare persoană are un nume de utilizator și de conectare separate, astfel încât intimitatea individului este mentinuta pentru terapie potential unu-la-unu.

Pe Talkspace, terapia de cuplu nu trebuie să fie făcut în persoană.

Accentul lui Shannon este de lucru cu cupluri online și ajutându-le să învețe să se exprime mai eficient. Shefindsthat procesul de a scrie plângeri și acuzații încetinește natura reactivă a dialogului.

În loc de rupere jos într-un argument, aceste discuții se pretează la răspunsuri mai bine gândite.

„Cuplurile de pe Talkspace se gândească la modul în care lucrurile expresie importanța cuvintelor și modul în care vine peste“, a observat Shannon. „Ei iau timp pentru a scrie unul de altul și să înțeleagă reciproc într-un mod diferit.“

Acest stil de comunicare este atât de util pentru cupluri că mulți dintre clienții lui Shannon continuewriting unul de altul chiar și după încheierea abonamentului.

Aducerea întotdeauna noi Terapeuții în pliul

Pe partea de sus a citirii mesajelor pacientului ei și scris înapoi, Shannon isalso un mentor pentru noi terapeuți pe Talkspace. În fiecare lună, acest site are în aproximativ 700 de cereri de la profesioniști calificați therapists.These specializați într-o varietate de domenii, astfel încât site-ul este capabil de a trata persoanele cu probleme de relație, tulburări de anxietate, depresie, dependență, și toate celelalte non-viața în pericol mentale probleme de sanatate.

Talkspace aduce constant noi talente în pliul, în primul rând intervievarea candidaților și apoi punerea lor printr-un program cuprinzător de formare pentru a evalua abilitățile lor. Fiecare terapeut este riguros evaluată.

Apoi, în cazul în care un terapeut face singur cu aceste două obstacole, pasul următor este grupul de formare A30-zi. „Acolo învață despre site-ul“, a explicat Shannon. „În fiecare săptămână, există diferite module cu privire la modul de utilizare a platformei.“

În medie, Talkspace primeste 700 de cereri pe lună de la terapeuti din intreaga tara.

În cele din urmă, noi terapeuți sunt supuse unui grup mentor condus de un terapeut experimentat on-line cum ar fi Shannon. Un mic grup de aproximativ o dozenpeople, aceste terapeuți procesa cazuri și oferă sprijin și consiliere pentru fiecare alte duringa perioadă de patru luni.

Thiscommunity de terapeuti vorbind prin munca lor este un aspect unic al site-ului. „Fiind un terapeut poate fi izolarea în mod normal“, a declarat Shannon „, dar în acest caz, este o astfel de comunitate puternică de susținere. Suntem în contact unii cu alții toată ziua, în fiecare zi. Este într-adevăr să se simtă ca o parte dintr-o echipă „.

O platformă mai convenabil: accesibil, accesibil și Anonymous

Acest site salută nou-veniți, oferind o platformă modernă în cazul în care mai mulți oameni se simt confortabil de deschidere up.Roughly 50% dintre clienții lui Talkspace nu au avut terapie înainte de a-probabil din cauză că nu a fost niciodată atât de accesibilă.

„Cele mai mari trei bariere pentru persoanele care primesc terapie sunt de cost, stigmatizarea și acces“, a spus Shannon. „Această platformă se ocupă cu toate cele trei dintre acestea.“

Talkspace scapa de stigmatul, prețurile ridicate, și inaccesibilitatea de obicei asociate cu terapia.

Talkspace oferă toate guidanceof un licențiat profesionist, la o fractiune din costul. Taxa de abonament este mai ieftin decât terapia tipic față-în-față, și permite utilizatorilor acces nelimitat. Această configurare este ideală pentru persoanele în locații îndepărtate, pentru cuplurile care trăiesc în diferite orașe, și oricine prea ocupat pentru a face o programare.

Când on-line, puteți obține ajutor ori de câte ori aveți timp pentru ea, indiferent unde locuiți. Un alt bonus al sistemului este anonimatul bucurat de către clienți.

„Oamenii pot fi anonime, dacă doresc, aceștia tind să se deschidă mai repede în acest fel decât în ​​cazul în care stați în fața ta - care este un beneficiu foarte frumos“, a spus ea.

TherapyHas online potențialul de a ajunge indivizi izolați

Conform unui studiu național realizat în 2015, bărbații sunt mai puțin susceptibile de a beneficia de un tratament de sanatate mintala decat femeile. Acest lucru ar putea fi din cauza tropi culturale care fac oamenii mai puțin probabil să caute ajutor sau emoție care exprimă mai puțin confortabil.

Luând terapie on-line ajută la podul de sex divide.Because este un portal privat și discret, Talkspace diminueaza sentimentul de rusine se poate simți în a căuta un therapist.Shannon ne spune că ea lucrează cu o mulțime de oameni în interfața online.

„Pentru mine, care a simțit ca un progres imens“, a spus ea, „pentru că în mea față-în-față practică nu văd oameni - ei doar nu vin, din cauza stigmatului.“

Prin Talkspace, cu toate acestea, ea își găsește oameni mai dispuși să se deschidă și să învețe despre ei înșiși. Ca urmare ea are „conversații uimitoare, care nu s-ar întâmpla altfel.“

„Avantajul acestui format este că într - adevăr nu se simt singuri. În orice moment sau loc am terapeutul meu în telefonul meu, doar un mesaj de la distanță „. - Un utilizator Talkspace

Un alt mod care Talkspace aduce barierele este de a lua experiența de terapie într-un person'shome. În acest fel, oamenii care altfel ar fi închis-in-uri, care se confruntă cu problemele lor emoționale singuri, pot primi ajutor rapid. De exemplu, Shannon a spus că a fost o experiență plină de satisfacții pentru a lucra cu mame cu depresie postpartum, vorbind cu ei în fiecare zi, astfel încât aceștia să știe că nu sunt singuri.

„Este într-adevăr nu este diferită de a fi în persoană - ești doar acolo cu ei“, a spus ea. „Tu doar stând cu ei prin ceea ce se confruntă.“

Talkspace este acolo pentru tine: Oriunde, oricând

Chiar dacă sunteți într-o relație nouă, perfect conținut și în mod rezonabil rațional, să păstreze în minte Talkspace - doar în cazul în. Nu știi niciodată în cazul în care viața te va duce, și ar putea fi de ajutor pentru a avea un terapeut sau două (sau 800), în buzunarul de la spate.

Uneori, terapia este o modalitate buna de a intelege mai bine te - si partenerul tau - si Talkspace îl face ușor. Accesibil și la prețuri accesibile, această platformă permite o nouă formă de terapie single greatfor și cupluri care doresc să lucreze prin problemele lor mai privat.

„Suntem mereu să îmbunătățim experiența online ourclients,“ saidShannon „astfel încât acestea să se simtă cât mai sigură și mai sigur posibil, cu un terapeut.“