Cu resursele de la emojipedia, veți ști mereu ce spuneți data

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În lumea modernă , datând - în cazul în care are loc curtare ecran la ecran la fel de mult ca și față-în-față - oameni din întreaga lume au apelat la emojiul pentru a adăuga dimensiune conversațiile lor. Cu toate acestea, cu peste 1.300 de emoticonuri din care să aleagă, poate fi greu să știe când să folosească ceea ce și cum. Asta în cazul în care Emojipedia salvează ziua. Baza de date proeminenta tuturor lucrurilor emoticonuri, Emojipedia are fiecare emoticonuri - și tot ce ai putea dori , eventual , să știe despre fiecare dintre ele.

În timp ce sunt adesea asociate pictograme cu culturi antice - Hieroglifele Egiptului de multe ori vin în minte - ei nu au căzut niciodată cu adevărat de utilizare. Cultura noastră străbate pictograme de zi cu zi, apar pe meniuri și semne de circulație, plăci de baie și ecrane de computer. Într - o lume care conține mai mult de 7.000 de limbi diferite , pictograme poate fi o formă aproape universală de comunicare.

load...

O hieroglifă modernă, emojiul a devenit o parte importantă a comunicării digitale.

Cele mai recente în linia de limbi grafice este emojiul digitală - o bibliotecă de caractere concepute pentru a se integra în text, augmentarea fiecare limbă tastat cu un set universal de pictograme. Într-o eră în care cea mai mare comunicare a fost retrogradat la mesajele text și e-mailuri, capacitatea de a aplica un strat suplimentar de ton sau sens poate fi extrem de util - în special în lumea online dating, în cazul în care atât de mult de curtare poate avea loc pe un ecran.

„Emoticonuri ajuta înlocui toate limbajul corpului și indiciile verbale“ , a explicat Jeremy Burge, creatorul site - ului final de referință emoticonuri, Emojipedia. „Fara emoticonuri, esti destul de limitat pentru a fi expresiv, să fie amuzant.“

load...

Jeremy a avut un punct de vedere excelentă pentru a observa evoluția emoticonuri, astfel cum Emojipedia prevede nu numai explicații de emoticonuri curente, dar, de asemenea, documentează utilizările în continuă schimbare și cele mai noi adăugări. „Emojiul umple atâtea goluri - este schimbat ceea ce facem.“

Ascensiunea la omniprezența: Documentarea Story One Emoji la un moment dat

Cu oameni din întreaga lume , folosind emoticonuri pentru a adăuga claritate - sau doar de personalitate - la discuțiile lor pe bază de text, nu există nici o îndoială că emoticonuri devin o parte reală a conversației -? - atunci când este vorba de comunicare digitală. Oficial Biblioteca Unicode emoticonuri conține peste 1300 de caractere unice, și în timp ce o mare parte din personaje sunt ilustrații simple ale substantivelor - masina, munte, lumânare - există mai mult pentru fiecare emoticonuri decât întâlnește pe ecran.

load...

„Fiecare emoticonuri are o poveste“, a spus Jeremy, care descrie modul în care l-au inspirat complexitatea lumii emoticonuri pentru a construi Emojipedia în primul rând. Fiecare emoticonuri începe cu o propunere Unicode, și un nume simplu - „băutură fierbinte“, „aparat de fotografiat cu flash“. Apoi, este de aproximativ un doi ani călătorie pentru a ajunge la propuneri de aprobare; acesta poate fi chiar mai mult înainte de caracterul face într-o actualizare de software. „Există această birocrație să-l - nu apare doar.“

Emojipedia oferă nu doar numele unui emoticonuri, dar sensul cultural în evoluție, de asemenea.

Povestea emojiul nu este de peste hit-uri de telefoane o dată; În orice caz, aceasta abia a început. Este în acest stadiu, ca aceasta devine o parte a culturii populare, că substantivul simplu devine atât de mult mai mult - adoptarea unor sensuri dincolo de definițiile lor simple. „Vom începe pentru a obține acest grup care înseamnă pentru un emoticon“, a spus Jeremy, „nu doar«ceea ce înseamnă prietenilor mei?» dar, de asemenea, „ceea ce înseamnă în lumea întreagă?“ Emoticonuri înseamnă ceva diferit pentru toată lumea.“

De ce ar trebui să cercetare înainte de emoji & 3 Opțiuni prezintă riscuri

Cu atât de multe charactersand atât de multe moduri diferite de a le interpreta, poate fi ușor de a face un pas greșit emoticonuri. Ați putea fi doar invita curtezan la piață agricultorului, dar (vinete) emojiul „vânătă“ , a luat o semnificație socială foarte diferită.

Cel mai simplu mod de a preveni orice de la pierderea - sau adăugată - în traducere este pur și simplu pentru a verifica Emojipedia înainte de a trimite. Mai mult decât definiții, Emojipedia vă oferă cultura populară folosește, de asemenea. „Este ridicol acest punct de vedere în profunzime a fiecărui emoticonuri, și tot ceea ce ar putea fi util să se știe despre el“, a descris Jeremy.

În timp ce ar trebui să vă întotdeauna că știi ce - și emoticonuri dvs. - spun, nu este nevoie să se presupună că fiecare pictogramă este un potențial pericol. Iată câteva emoticonuri puteți utiliza pentru a condimenta e-mailurile și textele în viața ta întâlnire, fără risc.

1. Zâmbet Ambiguă

Indescifrabil Mona-Lisa zâmbet sa ia un dram de capricios atunci când inversat, combinația oferind acest emoji mare versatilitate.

Gindul, fata-cu susul în jos ca o prostie sau, uneori, sarcastic este în mod inerent ambiguu. „Aceasta poate însemna literalmente nimic“, a spus Jeremy, descriind emoticonuri perfect pentru o relație nou create. „Nu vrei să spui ceva greșit, astfel încât să arunci acolo ca un fel de,` V-am să spun că, am fost glumesc? `Este până la destinatar pentru a decide.“

2. Dă-Em un pupic

Wink a fost în jurul lumii digitale de ani de zile ca un emoticon înainte de a deveni un emoticonuri oficial în 2010.

Emojiul Wink poate fi un mod distractiv, flirtând pentru a arăta un comentariu a fost destinat să fie o glumă (nu doriți de fapt , pizza pentru fiecare masa). Este , de asemenea , răspunsul perfect pentru a indica faptul că ați înțeles expresie echivocă lor - și aprobat.

3. Bezele

În timp ce numele său oficial este „fata arunca un sarut“, acest emoticonuri este adesea colocvial face referire ca sufla un sarut.

Un alt clasic, fata saruta este mare pentru cupluri mai stabilit. Este un mod romantic de a spune partenerului că el sau ea este în mintea ta, fără a face să se simtă obligat să răspundă imediat. „Eu folosesc ca un non-stop cu © fiancГ meu“, a recunoscut Jeremy.

15 milioane de vizitatori pe lună: Emojipedia este de a face afișările globale

Prezent pe fiecare telefon și computer întâlnim, emoticonuri au devenit înrădăcinat în viața de zi cu zi a majorității oamenilor care folosesc comunicarea digitală. Mergând mult dincolo de ornamentare simplu, emojiul este cu siguranță un adevărat fenomen. Se afișează semnele înmugurire într-o limbă de toate propriile sale, emojiul demonstrează cu adevărat puterea continuă a pictogramã pe experiența umană.

Zambetul la fel de mare ca emoticonuri lui, Jeremy Burge, creatorul Emojipedia, celebrează Ziua Mondială a emoji.

Emojiul chiar are propria sa zi: 17 iulie, Ziua Mondială a emoji. La fel ca Emojipedia în sine, sărbătoarea a fost început de Jeremy pentru că el pur și simplu a simțit nevoia să existe. „Emojiul a devenit astfel o mare parte din ceea ce face toată lumea. De ce nu ar trebui să - l aibă o zi?“Jeremy a ales data bazat pe versiunea Apple a«emojiul calendar», și fanatici emoticonuri sărbătorit pretutindeni prima Zi Mondială Emoji în 2014.

La fel ca emojiul sărbătorește, sărbătoarea a devenit rapid un eveniment la nivel mondial. Ziua Mondială a emoji din acest an a inclus totul , de la lansari de produse speciale - emoji Pepsi cineva? - pentru exponate speciale emoticonuri și, desigur, de tone de partide. Acest an a marcat , de asemenea , primele Premiile anuale Emoji Mondiale, găzduit de Emojipedia.

Cu 15 de milioane de vizitatori în fiecare lună și numărare, Emojipedia este dovada că emojiul este nici o tendință de trecere. Biblioteca emoticonuri continuă să se extindă, cu mai multă egalitate de gen care vine în viitor. „Este distractiv de a avea unele soi“, a declarat Jeremy, adaugand, „Aștept cu nerăbdare să folosind omul emojiul sassy!“