Cucerirea si castigarea: clientii viziteaza intalnirile antrenorilor de balet turbulenti pentru a construi increderea de care au nevoie pentru a obtine fata

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: Unii tipi pare ca ei au totul: o cariera mare, solide Financare, prietenii, familia, și hobby - uri. Dar ceea ce este de multe ori lipsește este încrederea este nevoie pentru a obține femeia visurilor lor. Unul dintre antrenori de datare de top din Vancouver, Eddy Baller este specializată în predarea oamenilor tehnicile de consolidare a încrederii și a abilităților sociale care au nevoie de a aborda femei cu ușurință, conversații scânteie, și să - i interesați. Cu coaching - ul pe termen lung, un podcast informativ, și o carte, baieti pot învăța de la Eddy cum să obțineți fata visurilor lor. Și el extinde clientela sale de a ajuta femeile în curând, de asemenea.

Am întâlnit un prieten tip, am să-l sun pe Frank, într-o clasă am luat în colegiu. Frank e un tip genial - un programator de calculator, care a continuat să facă destul de o mulțime de bani - și el este, de asemenea, foarte frumos, care este o combinație atractivă.

El ar da fericit mi plimbari dupa clasa, deoarece nu am avut o mașină. El chiar ma ajutat să transporte placă de surf meu prin oraș o dată. Frank era articula, a avut mulți prieteni, și am crezut că mi-a plăcut. Dar am decis că nu ar putea fi cazul, deoarece el nu a spus nimic. Am fost prieteni, și chiar dacă am fost amândoi singur, asta în cazul în care acesta sa încheiat.

load...

Privind înapoi ani mai târziu, situația - și după multe experiențe cu tipi ca Frank - am înțeles de ce nu ma inviți: El nu a avut încredere.

Lipsa de încredere este destul de comună în voi, și mulți oameni se luptă să se apropie de femei care sunt atrase de, cu atât mai puțin să le angajeze într-o conversație bună și stârni interesul lor. Nu contează dacă au întâlnit doar o fată sau le-au cunoscut pentru o vreme, unii oameni încă mai au probleme care arată sentimentele lor.

Dating Antrenorul Eddy Baller, Fondator & Conquer Win, ajută oamenii să devină versiuni mai siguri de ei înșiși prin intermediul pe termen lung, unu-la-unu de coaching, și alte resurse, inclusiv un podcast popular, cartea sa, și site-ul. Eddy învață oamenii secretele atingând în încrederea lor interioară și dezvoltarea abilităților sociale de care au nevoie pentru a obține fata.

load...

„Băieți vin la mine când ei ieși dintr-o relație, sau au divorțat, sau, uneori, ei pur și simplu nu au nici o experiență, la toate, și vor să schimbe acest lucru“, a spus Eddy. „La începutul programului, acestea pot avea pete aspre, pentru că există o curbă de învățare. Dar, atâta timp cât se păstrează merge, ei încep să vadă rezultate semnificative. Acestea sunt deprinderi de viață, iar eu sunt încântat să-i învețe.“

Încrederea Eddy ajută insufle în clienții săi vine de la strategii le-a folosit în propria sa viață. De-a lungul timpului, el a dezvoltat tehnici și abilități dovedit pentru a ajuta pe alții care sunt în aceeași situație.

Expertiza construit de la Real-World Experiența

Experiența lui Eddy ca un antrenor datând a început atunci când a luat o privire introspectivă la propria sa viață și, datând de stil. El a dat seama moduri de a îmbunătăți abordarea atât femeilor, cât și relații, în general.

load...

„Acest lucru a început drumul înapoi atunci când am fost într-un loc rău. Am avut depresie. Am avut rău de anxietate socială și probleme de sănătate. A fost o rețetă proastă, și am vrut să se simtă bine din nou. Am vrut să întâlnesc femei prea“, a spus Eddy.

Dar, înainte de a putea lucra la abordarea sa a femeilor, el a trebuit să facă un bilanț al propriei sale vieți și de ce fericirea lui a fost deraiat.

„A trebuit să înceapă să lucreze la mine pentru a scăpa de norul întunecat deasupra capului meu. De-a lungul anilor, de a începe să vedeți tipare. Începi să vezi cu interacțiunile cu alte persoane - ce funcționează și ce nu funcționează“, a spus Eddy. „Desigur, au existat lucruri direct legate de propriul meu caracter. Și tu proiectezi asupra altor persoane care vă sunt ca o persoană din interiorul - astfel încât schimba ecuatia destul de un pic, prea „.

După ce a înțeles cum să se schimbe, el a dat seama că alți oameni ar putea beneficia de ceea ce a învățat, și nu a durat mult pentru cererea de pe alții să dobândească aceste competențe l-a determinat să construiască o cariera full-time.

Ajutarea Baieti deprind abilități sociale

Băieții Eddy funcționează cu sunt destul de asemănătoare cu prietenul meu Frank. Ei pot lucra în inginerie, IT, sau chiar propria afacere. Sunt inteligent, au cariere puternice, și sunt adulți responsabili. Problema este, au pus prea mult efort lor în locurile lor de muncă, mai târziu realizând că ei lipsesc pe iubire. Asta e atunci când se întorc la Eddy.

„Ei s-au concentrat atât de mult pe latura profesională a lucrurilor pe care le-am neglijat partea relație a lucrurilor, astfel încât acestea să vină la mine pentru că ei doresc să completeze acest decalaj“, a spus Eddy. „Nici unul dintre acești tipi sunt ciudat, înfiorător, sau anti-sociale, sunt doar tipi normali care sunt aratos. Ei pur și simplu nu au încredere pentru a ajunge la femei atractive și de a obține date sau relații.“

„Cu cât sunt mai importante lucruri, cum ar fi obiceiurile și mentalitatea de zi cu zi, pentru a primi încorporate în timp. Ai construi în viața ta. Tu în fiecare zi face. Ea devine mai lungă durată și semnificativă decât a face ceva într-un singur week-end „-. Eddy Baller, Fondator & Conquer Win

Când el lucrează cu tipi din Vancouver, unde se bazează, el preferă ei se angajeze la un plan pe trei până la șase luni. Coaching-ul pe termen lung este mult mai eficient decât tabere de boot rapid, deoarece există doar atât de mult poți învăța într-un week-end, a spus Eddy.

„Cu cât sunt mai importante lucruri, cum ar fi obiceiurile și mentalitatea de zi cu zi, pentru a primi incorporat in timp“, a spus Eddy. „Ai construi în viața ta. Tu în fiecare zi face. Ea devine mai lungă durată și semnificativă decât a face ceva mai mult de un singur week-end.“

Predarea de dezvoltare personală și de conversație naturale printr-o Podcast și de carte

Deci, ce anume trebuia să spun femeile să-i interesat? Potrivit lui Eddy, asta e întrebarea fiecare tip întreabă-l. Dar nu există nici un răspuns stoc. Cheia este pur și simplu pentru a vorbi în mod natural și să fie confortabil.

„Îmi place să încep cu conversație naturală în afara unui mediu de bare, sau de partid, sau ceva de genul asta. Mai degrabă, dacă sunteți pe stradă sau într-un © cafenea. Îmi place să se concentreze pe acele situații în care puteți începe o conversație, deoarece oportunități, cum ar fi, care se prezintă în fiecare zi. Puteți începe conversații cu oameni, nu doar cu alte femei“, a spus Eddy. „Fiind socială, în general, ajută viața ta întâlnire. Îmi place să se concentreze pe dezvoltarea personală și dezvoltarea abilităților sociale.“

Interviuri Eddy interesant oaspeții, inclusiv alte antrenori de datare, pe podcastul său.

Baieti , de asemenea , pot asculta podcast lui Eddy pe site - ul său, care include oaspeții care discuta despre o varietate de subiecte care sunt interesante pentru cei cărora le pasă de succes atât pe plan profesional și personal.

Temele de discuție cu colegii antrenori de datare variază de la modul de a negocia la modul de a crea o viață de dragoste abundentă. Este o modalitate foarte bună pentru clienții săi pentru a deveni mai bine rotunjite și auzi alte tehnici și opinii.

Lista de clienți Eddy acum include femei care doresc să vadă rezultate

Deoarece clienții Eddy sunt în mare parte profesioniști ocupat și nu au timp de pierdut, au nevoie de un program care funcționează. Ca dovadă metodele sale de coaching locul de muncă, Eddy evidențiază povestea unui client din Marea Britanie, care a avut o experiență de transformare.

„Scopul lui când a început a fost la modele de date. El a fost de 25. Majoritatea oamenilor nu au acest tip de obiectiv. Dar, după patru sau cinci luni, el este, de fapt intalniri modele“, a spus Eddy. „Este la punctul acum unde se poate apropia de femei, iar el este capabil să interacționeze cu ei și să câștige interes. El a fost, de asemenea, în căutarea unei relații, și se pare că ar fi descoperit că, de asemenea. El a atins obiectivul.“

Eddy se stabilește, de asemenea, unele obiective pe partea de business. El este în etapele finale de producție pe o carte în profunzime pentru a însoți ghidul de începător său de a învăța abilități sociale, să construiască încrederea social, și să aibă relații mai bune. Această carte este disponibilă în prezent pentru clienții săi.

În plus, acesta a extins pentru a ajuta femeile. Deoarece există o mulțime de femei de succes, care se află în aceeași barcă ca și mulți dintre clienții de sex masculin Eddy - precum și prietenul meu Frank.