Cum să alegeți a treia dvs. pentru o treime

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Tu și partenerul tău sunt gata să se scufunde în unele explorari sexuale și doresc să invite o altă persoană în dormitor. Cine ar trebui să alegeți?

Când J și vă invit oamenii în dormitorul nostru, vom face acest lucru bazat pe niște principii generale ( pe care le - am vorbit despre înainte de a invita pe alții în dormitorul nostru, iar în unele cazuri, a dat seama împreună , după o experiență dezamăgitoare).

1. Sunt amândoi atrași de persoana?

Chiar dacă vom avea un MFM în care J și celălalt om nu sunt punct de vedere sexual într-un altul, este totuși important ca J să fie conectat intelectual și mental la celălalt bărbat.

load...

Determinarea dacă amândoi săpa vibe altcuiva, fizic și energetic, este un prim pas important.

2. Există suficientă atracție mintală pentru un montaj Casual?

Nu avem nevoie să aibă aceleași opinii cu privire Obamacare sau imigrația, dar vrem să fie în măsură pentru a discuta idei stimulatoare înainte de a dezbrăca pe altcineva.

Atracție fizică pe cont propriu nu poate fi suficient pentru a face un Threesome satisfacatoare si distractiv. Fiind capabil de a vorbi înainte articulately, în timpul și după o întâlnire ne face atât de mult mai revved.

3. Are persoana să demonstreze inteligența emoțională matură?

Pot vorbi despre sentimentele lor, dețin responsabilitatea pentru sentimentele lor și să se scuze atunci când este necesar?

load...

4. Are persoana respectă relația noastră?

Nu înțeleg structura noastră relație sau să demonstreze curiozitate?

5. Are persoana practica sexul protejat?

Nu înțeleg și respectă practicile sexuale sigure ?

„Identificarea ceea ce face

se simt confortabil ar trebui să ajute.“

6. Are persoana au inteligenta sexuala?

Adică, sunt deschisi la diferite tipuri de sex , și pot ei vorbi despre ceea ce le place, doresc si dorinta? In schimb, ei pot vorbi despre ceea ce nu le place și nu doresc?

A fi cu cineva care are inteligenta sexuala slabă poate fi atât de dezamăgitoare, așa că o conversație înainte de a ajunge în dormitor despre preferințele sexuale, dorințe și fantezii pot merge un drum lung în prevenirea așteptărilor nepotrivite și o situație în care vă aflați cu un inflexibil sau partener lipsit de imaginatie.

load...

7. Are persoana să înțeleagă ceea ce ne dorim?

Nu dorințele și așteptările lor se potrivesc?

Daca tu si partenerul tau doriti sa actualizeze o terță persoană împreună și persoana pe care o vorbesc cu doar vrea o agatare o singură dată , aceasta nu poate fi un meci bun ( cu excepția cazului dumneavoastră și partenerul dumneavoastră sunt , de asemenea , interesat în sexul ocazional).

Dorintele se va schimba, dar este important să aibă cel puțin o conversație în avans cu privire la ceea ce vrea toată lumea.

În funcție de limitele tale cu partenerul tau, s-ar putea lua în considerare și alți factori, cum ar fi dacă această persoană locuiește în același oraș ca tine, este un co-lucrător sau prieten, pe care doriți să fie în măsură să le vadă din nou, sau nu și dacă relația are orice flexibilitate în jurul ei (vrei Threesome să se întâmple din nou sau nu, și / sau doriți să-l transforme într-o întâlnire sau nu?)

De exemplu, dacă nu doriți să rulați în această persoană din nou, atunci probabil că nu ar apropia cineva care frequents același bar ca tine.

De asemenea, în funcție de experiența pe care doriți, este posibil să aveți unele considerații diferite.

Poate că nu vrei nici un fel de legătură mentală (și se simt perfect confortabil, fără unul) și pur și simplu doresc o întâlnire pur fizic.

Poate că nu contează pentru tine, la toate că puteți avea o conversație cu cineva despre convingerile lor, valorile și sentimentele.

Identificarea ceea ce pornește și face să te simți confortabil în timpul unei întâlniri sexuale ar trebui să vă ajute în identificarea cine doriți să invitați în dormitor și cum să meargă despre a face asta.

Sursa foto: therealmissdrea-daily.com