Cum să blochezi pe cineva pe zoosk (3 pași simpli)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Potrivit Scientific American, aproape 30% dintre oameni au fost contactate de către cineva de pe un site de matrimoniale sau o aplicație într - un mod care a făcut să se simtă inconfortabil. În plus, mai mult de 50% din Dater online au văzut un profil în care ei cred că persoana care a prezentat informații false.

Nu numai ca poate fi stresant online dating, dar poate fi infricosator. Ai catfishers , escroci și alții acolo cu intenții rele. Acesta este motivul pentru care cele mai multe site - uri matrimoniale și aplicații, inclusiv Zoosk , permit utilizatorilor să blocheze cei pe care se simt sunt suspecte a fi sau abuzive. Astăzi, vom lua prin cele trei pași pe care va trebui să completeze pentru a bloca pe cineva pe Zoosk.

load...

1. Du-te la profil a persoanei

Fie că sunteți pe un laptop, smartphone sau tabletă, desigur, primul lucru pe care veți dori să faceți este să vă conectați la contul dvs. Zoosk. Apoi, veți dori să meargă la profilul persoanei pe care doriți să îl blocați. Ai putea face acest lucru fie prin căutare, Carousel, Online Acum, Conexiuni, Vizualizari, mesaje sau SmartPickв „pagini ÷.

2. Faceți clic pe cele trei puncte

După ce te pe profilul pe care doriți să îl blocați, căutați trei puncte gri în colțul din dreapta jos a profilului. Faceți clic pe aceste puncte, iar cuvintele vor apărea rapoarte / Block. Apoi, va vom da clic acel text.

Cele trei puncte la colțul din dreapta jos a profilului cuiva va permite să le blocheze și să le raporteze la echipa Zoosk.

O fereastră pop-up va apărea că întreabă „De ce raportezi acest?“ Opțiunile includ Nu mă interesează, sub 18 ani, instigator la ură, Nepotrivit Foto, Hărțuire, spam, membru fals, și conținut inadecvat. Selectați cel care se potrivește cel mai bine situației. Această persoană nu vor mai fi în măsură să vă contacteze prin mesaje, chat-uri, face cu ochiul, sau alte cereri, și el sau ea nu va apărea în meciurile Carousel sau rezultatele căutării. Toate rapoartele sunt păstrate confidențiale, astfel încât nu va trebui să vă faceți griji cu privire la persoana care știe.

load...

3. Selectați Raport / Blocare

Când raportați cineva de pe Zoosk, te, de asemenea, blocându-le și vice-versa. Credem că acest lucru este un lucru bun, deoarece Zoosk va putea apoi să audă preocupările de la utilizatori și să învețe din aceste preocupări, astfel încât echipa poate îmbunătăți procesul de dating online, mai rapid.

Siguranța dumneavoastră este Partea de sus a minții la Zoosk

Ar trebui să se simtă întotdeauna în siguranță atunci când sunteți pe un site de matrimoniale sau de aplicație. La urma urmei, îți deschizi inima pentru a finaliza străini. Cei de la locul de muncă Zoosk într - adevăr greu pentru a se asigura că este cazul, și caracteristica lor de blocare / raportare este doar unul dintre modurile în care fac acest lucru. Dacă aveți alte întrebări sau probleme, consultați articolul nostru despre contactarea Zoosk. Apoi , puteți vorbi direct cu cineva de la departamentul de servicii pentru clienți.

load...