Cum să câștigi integritate în lumea homosexualilor

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Una dintre cele mai frecvente nemulțumiri am auzit de la barbati gay este lipsa completă a etichetei sociale sau a ceea ce se simt pe care le primesc de la intalniri perspective pe circuitul de simplu. Acest lucru este deprimant.

Ca o comunitate deja privați de drepturi și stigmatizate, de ce nu putem trata unii pe alții cu mai multă compasiune și bunătate? Suntem, la urma urmei, în acest împreună.

Fie că este frica de respingere, rani sentimentele cuiva, ignoranta sau maniere proaste flagrante, toti avem responsabilitatea de a trata compatrioții noștri homosexuali colegii cu curtoazie comună.

load...

Una dintre cele mai importante abilități de datare este abilitatea de a data cu integritate. Nu numai ca acest lucru favoriza o mai bună a relațiilor umane, dar este, de asemenea, decență pur și simplu.

Aceasta ajută la protejarea reciproc și întărește stima de sine și imaginea pentru ca (si altele) știu că te conduce cu clasa. Acesta reduce, de asemenea, rănit și drama inutile.

Integritatea înseamnă maturitate. Aceasta înseamnă un comportament cu onoare și de clasă. Aceasta înseamnă, de asemenea a fi un adult.

Mai jos sunt câteva caracteristici de integritate, care datarea pot fi de ajutor pentru a aspira spre. Pe măsură ce citiți aceste lucruri, care sunt punctele tale forte particulare? Care sunt unele domenii pe care doriți să le îmbunătățiți?

load...

Un bărbat homosexual singur cu integritate , datând posedă următoarele:

1. El face ceea ce spune că va face.

Acest lucru înseamnă că urmați în mod constant prin intermediul cu ceea ce promit. Dacă presupunem că o să - l sun, să faci. Dacă programați o dată , vă arăta pentru ea. „No-show“ nu este în vocabularul.

Făcând acest lucru pe termen lung, te demonstrând tărie de caracter și că sunteți pe cineva care este loial și poate fi de încredere.

2. El arată sinele autentic și nu ascunde în spatele măștilor.

El apare pentru experiențe așa cum este. El nu se află în legătură cu vârsta sau greutatea lui. El nu ascunde în spatele unui ecran de computer.

El încearcă să construiască relații față-în-față. El pune piciorul cel mai bun înainte, defectele și toate, și este unapologetically el însuși.

load...

El este cinstit despre cine este el și este mândru de identitatea și realizările sale. Nu e superficial și el recunoaște că perfecțiunea este o eroare.

„Tot ce trebuie este tratarea

unul pe altul cu mai mult respect „.

3. El reciprocates și recunoaște valoarea da și a lua.

Dacă cineva îl trimite imaginea lor pe un site - ul de matrimoniale matrimoniale pentru a vedea dacă există atracție fizică și compatibilitate, el trimite un spate de el însuși, chiar dacă nu este interesat în a lua lucrurile mai departe pentru că e lucrul corect să facă.

El împarte responsabilitatea de a numi o datare perspectivă, plătirea facturilor sau planificare get-întâlniri. El se întoarce apeluri telefonice cu promptitudine.

4. El este direct și onest cu privire la intențiile sale.

În cazul în care, după o primă dată, el realizează o legătură de dragoste nu a fost stabilită, el comunică acest fapt tipul sa întâlnit cu tact.

El nu-l șir împreună, lasă-l agățat spunând că va suna și apoi niciodată nu. El recunoaște acest lucru ca lașitate și cruzime față de cealaltă persoană.

Pe de altă parte, în cazul în care el este interesat, el nu se teme de a împărtăși gândurile și sentimentele sale, astfel încât toată lumea este pe aceeași pagină și neînțelegerile sunt prezente.

5. El cunoaște cerințele sale personale și se lipește de ele.

El știe ceea ce caută într-un partener și relații și ecrane matrimoniale perspective în consecință.

Dacă el constată diferențe semnificative de valoare să existe cu un nou partener de întâlnire, el nu continuă să-l întâlnire pentru că el este fierbinte. El știe acest lucru se va ajunge doar înșirare-l de-a lungul, provocând investiții mai profunde emotionale, care va duce în cele din urmă la durere de inimă.

El consideră că impactul acțiunilor sale asupra altora și stabilește limite adecvate ca atare.

În timp ce acestea par ca exemple de bun simț de bune maniere, aceste calități tind să fie surprinzător de absentă din repertoriul datarea multora în nostru comunitatea gay.

Tot ce trebuie este o anumită intenție conștientă de a schimba acest lucru în jurul pentru a începe tratarea reciproc cu mai mult respect și bunătate.

Care sunt unele caracteristici suplimentare de datare integritate pe care le practică?

Care sunt unele iritãri aveți despre modul în care bărbații gay te tratează despre care credeți că ar trebui să fie schimbat în modul în care data și tratăm unii pe alții?

Sursa foto: thetimes.co.uk.