Cum de a construi încrederea într-o relație - (6 căi de la un expert)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Clientul meu Fran, o potrivire în vârstă de 38 de ani, atractiv profesionist, a încercat să lucreze prin problemele ei cu încredere © ei fiancГ de cinci luni, George. N-aș fi văzut profesional pentru un număr de săptămâni, atunci când o zi, din senin, ea a programat o întâlnire. Ea a intrat în biroul meu, a luat-o scaunul familiar vechi de pe canapeaua mea, și a izbucnit în lacrimi. „Încerc cu disperare să-l conving să-l iubesc, am angajat să-l, și va fi mereu acolo pentru el. Dar, indiferent de ceea ce fac sau spun, el este preocupat de faptul că îl voi părăsi“, a spus ea. „Ce pot să fac să-l să aibă încredere în mine?“

Pentru Fran și alții ca ei, răspunsul este că nu se poate face pe cineva încredere în tine, dacă acea persoană nu este în măsură sau motivat să facă acest lucru. Fran trebuie să continue să arate George, prin acțiuni și cuvinte, că ea este loial, de susținere, și de încredere, dar încrederea este întotdeauna o stradă cu două sensuri. Partenerul tau trebuie sa aiba capacitatea si dorinta de a avea încredere în tine, și trebuie să fie de încredere.

load...

Sfatul meu pentru Fran și altele: Înțelegeți ce încredere înseamnă și de ce este important, întrebați - vă două întrebări cu privire la posibilitatea de încredere se poate dezvolta în relația ta, și apoi încercați unele exerciții de consolidare a încrederii cu partenerul tau, presupunând că ambii parteneri sunt angajate în proces. Trust, sau lipsa acesteia, definește un parteneriat. Acesta trebuie să fie prezent pentru relația să înflorească și să meargă mai departe!

În primul rând, Ce este încrederea?

Când ai încredere în cineva, tu crezi că persoana va spune adevarul, nu va răni sau vă înșele, și are cele mai bune interese la inima. Într-o relație de dragoste, este important ca tu si partenerul tau sa se simta fiecare un sentiment de încredere. Această credință reduce inhibitiile și grijile, și vă puteți dezvălui sentimente și vise unele cu altele. Această împărțire te face să te simți mai aproape și mai conectat la partenerul tau.

load...

Pentru a construi încrederea într-o relație, aveți nevoie pentru a înțelege ce înseamnă cu adevărat cuvântul și actul.

În studiul meu pe termen lung a căsătoriei , am cerut cele mai fericite cupluri pentru a numi cele mai importante așteptările lor relație. Un enorm 92% dintre bărbați și 96% dintre femei a răspuns: „Ar trebui să simțiți că soțul tău nu ar face rău sau vă înșele.“ Trebuie să existe încredere.

6 moduri de a construi încredere într-o relație

Înainte de încredere se poate dezvolta într-o relație, trebuie să vă dau seama dacă ești în stare să ai încredere în partenerul tău (și invers) și dacă fiecare dintre voi este de încredere. Aceste două lucruri se vor determina dacă este posibil ca încrederea să crească în relația ta.

load...

1. Întreabă-te daca esti in stare sa incredere in partenerul tau

Tu și partenerul tău trebuie să vă întrebați aceeași întrebare. Este imposibil de a lăsa o relație serioasă sau du - te printr - un divorț , fără unele sentimente negative față de fostul partener. Dar , pentru a construi încredere cu o nouă persoană trebuie să da drumul la orice sentimente puternice față de o relație anterioară sau de ex. În cercetarea mea, să aibă încredere într - adevăr un partener, trebuie sa spui: „Nu simt mai nimic față de fosta mea.“

Agățat pe sentimente puternice despre trecut împiedică dezvoltarea încrederii într-o nouă relație. Tu trebuie să lucreze prin intermediul sau aborda aceste sentimente pe cap, și se neutralizează atașamentul la trecut, sau vei pierde pe noi relații. Vei compara partenerii actuali cu cele din trecut, și nu va fi în măsură să aibă încredere pe deplin un nou partener.

Dacă sa întâmplat ceva în trecutul tău care te face să nu doriți să încredere în oameni, care ar putea împiedica creșterea încrederii într-o relație.

Pentru clientul meu Fran ei fiancГ © George era încă foarte supărat că fosta sa soție, l-au divorțat în urmă cu câțiva ani. Acest bagaj emoțional l-au împiedicat să vadă cum Fran cu adevărat iubitoare și de susținere a fost în relația lor actuală.

2. Determinarea reciproc Credibilitatea

Desigur, construirea încrederii într-o nouă relație este, de asemenea, despre tine și încredere partenerului sau capacitatea de a fi de încredere și onest. Dar cum stii daca partenerul tau este genul de persoană care poate fi de încredere? Există trei indicii care indică faptul că o persoană este de încredere.

Este persoana consecvent și previzibil?

Se comportă în același mod, de fiecare dată când sunt stresat, supărat, sau plin de iubire? un comportament consecvent este o cheie este demn de încredere.

Aceste întrebări vă vor ajuta să măsurați credibilitatea partenerului, precum și dumneavoastră.

A fost persoana sincer cu tine până acum?

Partenerul tău îți spune adevărul și că nu ține secrete de la tine? Este bine pentru a vă proteja de unele informații (un pic de confidențialitate nu este un lucru rău), dar dacă el sau ea ascunde informații importante, atunci nu se poate construi încrederea împreună și să crească ca un cuplu. Dacă o persoană se află în mod regulat, fabricates informații, sau face declarații care contrazic adevărul, se va mânca departe la relația ta.

Are persoana avea cele mai bune interese la inima?

Partenerul tau ma gandesc la tine (și ceea ce ar putea fi cel mai bine pentru tine), atunci când luarea deciziilor separat și ca un cuplu? Aceasta include ceea ce faci ca un cuplu, în cazul în care te duci la date și modul în care deciziile sprijini reciproc prietenii, cariere, și de viață.

3. Prezinte Informații Intimate paralele între ele

O modalitate de a construi încrederea într-o relație este pentru tine si partenerul tau pentru a face schimb de informații cu caracter personal unii cu alții. Acest lucru poate fi informații confidențiale pe care nu le-a dezvăluit nimănui altcineva. Puteți pune întrebări de partener despre copilăria timpurie, ceea ce este cel mai mândru de a face în ultimul an, sau cum a fost să crească cu o mamă, care este un terapeut. Cand partenerul tau răspunde la aceste întrebări intime, și ascultă cu o minte deschisă, încredere construiește între voi doi.

Într-adevăr ascultare în timp ce împărtășesc poveștile personale unii cu alții este o modalitate foarte bună de a sparge zidurile jos și de a obține încrederea care curge.

I-am spus clientului meu Fran să scrie în jos șapte întrebări personale pe o bucată de hârtie (de exemplu, nu a avea un animal de companie, când a fost în creștere în sus sau în cazul în care ar fi el de călătorie și de ce, dacă a câștigat la loterie?) Și le-a pus într-o mare castron. Ea și George ar trebui să stea împreună, apoi în jos, alege fiecare bucată de hârtie din castron, și ambele împărtășesc răspunsurile în fața celuilalt. Această conversație ar putea dura chiar și câteva nopți!

4. Ia inițiativa și Reveal Solo

Dezvăluie povești personale și secrete pentru partenerul tau , fără a pune întrebări despre el sau ea. Studiile arată în cazul în care acțiuni de o singură persoană ceva extrem de personal si ambele persoane sunt interesați în a avea relația continuă, atunci cealaltă persoană răspunde în mod natural , la același nivel de intimitate.

Treptat nivelului de încredere în relația voastră prin dezvăluirea unor informații personale, fără a pune întrebări ale partenerului.

Acest lucru se bazează apoi, treptat, încrederea în relație. Puteți utiliza, de asemenea, cât de mult fiecare dintre voi dezvălui unul cu celălalt în timp, ca un indice dacă relația este în curs de dezvoltare de încredere sau nu.

5. Stai un chat Trust cu partenerul tau

Un alt mod de a construi încrederea într-o relație este de a avea ceea ce eu numesc un chat încredere cu partenerul tau. Stai jos și de a pune reciproc întrebări dificile, cum ar fi:

Mai mult decât orice altceva, această conversație vă va da un sentiment de cât de mult aveți încredere unul pe altul la acel moment și dacă vizualizați încrederea și angajamentul în același mod. Consens și valori comune cu privire la sensul de încredere și angajament pentru a pune bazele încrederii să continue să crească în relația ta.

6. Angajarea în Team Building Provocări

Trust, de asemenea, se poate dezvolta într-o relație de a face activități împreună, care necesită atât de tine pentru a finaliza sarcina. Activitățile care sunt construite pe munca în echipă, cum ar fi îngrijirea unui catelus, plantarea de flori în comun într-o grădină, sau lucrează la un puzzle împreună, de a crea încredere.

A face ceva care necesită să lucreze împreună pentru a finaliza o activitate, cum ar fi pornirea unei grădină sau ridicarea unui catelus, este unul dintre cele mai bune activități de team building.

Este procesul de realizare a acestor rezultate, împreună (de exemplu, catelus prosperă, grădină plină de flori, un puzzle finit), care se bazează încrederea și dependența de reciproc.

Este nevoie de doi pentru a construi încredere, și este greu să Regain Dacă E stricat

Trust are nevoie de timp pentru a se dezvolta la inceputul unei relatii. Daca relatia ta este nou, să acorde o atenție și așteptăm și să vedem dacă încrederea crește și se extinde pe măsură ce timpul trece. Recunoașteți că încrederea urmează un model clar, în majoritatea cazurilor. Acesta crește în timp, și cu atât mai mult ai incredere in partenerul tau, cu atât mai mult partenerul dvs. Este probabil să aveți încredere în schimb.

Ca loiali și ca tine, nu poți face partenerul tau încredere în tine. Pentru unii oameni, încrederea în alții este o provocare , deoarece acestea sunt prinși emoțional în trecut. De asemenea, atunci când partenerul dvs. Rupe încrederea că voi doi ați construit -a lungul timpului ( de exemplu, afacere, jocuri de noroc, sau culcat), aceasta se numește o trădare. Aceste trădări sunt dureroase pentru ca esti confruntat cu faptul că partenerul tau, pe care ai încredere, nu este la fel de încredere, de încredere, sau sincer ca ai crezut. Puteți să -și recapete încrederea după o trădare, dar este nevoie de o mulțime de muncă și angajament din partea ambilor parteneri.

Fran a venit înapoi să mă vadă după câteva săptămâni. „George și am avut în cele din urmă un chat încredere. Trebuia să întreb George întrebări dure cu privire la angajament, loialitate, și așteptările sale pentru relația noastră. George vede, de asemenea, un terapeut despre mânia el continuă să se simtă față de fosta lui soție.“Fran a fost cu siguranta mai putin de anxietate. Ea, de asemenea, ea a menționat și George au decis au vrut cu adevărat să lucreze la problema de încredere împreună. Ei fac un efort de a face exercițiile de încredere între împreună și au fost de fapt, bucurandu-se. „Suntem mult mai bine. Noi totul vorbim acum.“