Cum se creează profilul perfect

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Este chiar posibil să iasă în evidență pe un online dating site - ul mai? Există literalmente zeci de milioane de profiluri acolo, dar cu un pic de gândire, îngrijire și bunul simț, vă puteți prezenta în continuare într - vă un mod care va atrage atentia unui om , fără a face te uiti disperat sau ieftin.

1. Marketing 101.

Să nu vă placă gândul de „marketing“ le, dar asta este exact ceea ce este nevoie pentru a avea succes in scena extrem de competitivă de astăzi on - line dating. Cu mai multe profiluri decât un om poate uita la într - o viață, aveți doar câteva secunde pentru a face o impresie și să - l să se uite mai adânc în dvs. De profil și, în cele din urmă, să inițieze contactul.

load...

2. Știu ce vrei.

Desigur, nu doriți căsuța poștală de dating site-ul pentru a fi debordant cu răspunsuri de la baieti nu ai nici un interes în. Primul lucru pe care trebuie să faceți este de a defini piata tinta. Vrei o mai în vârstă, om de afaceri conservator? Ce zici de un tânăr de tip, activ, campenesc? Sau poate sunteți dispus să ia nimic cu un puls. Noteze câteva dintre dvs. „must-haves“, precum și afacere spărgătorii care îl va conta afară.

De asemenea , trebuie să știți dacă sunteți în căutarea pentru un tip de transport pe distanțe lungi sau pentru unele întâlniri romantice nu-așa-grave. Pune toți acești factori împreună pentru a evoca o imagine de data ideală, și să completați partea profilului care descrie tipul pe care îl căutați mai întâi.

load...

„Pune o mulțime de gândire și un pic

fler și umor în scris dumneavoastră.“

3. Știe ce vrea.

Acum, că aveți o idee destul de bună a omului sunteți în speranța de a atrage, ar trebui să fie mult mai ușor de a veni cu unele mare momeală în secțiunea „despre tine“. Fii un cameleon. Acest lucru nu este de a spune că ar trebui să fie la fel ca omul pe care doriți, ci mai degrabă, ar trebui să completeze stilul său de viață și să fie adaptabil la lumea lui în timp ce încă te.

4. Fii abordabil.

Fotografia ta este primul lucru pe care un om se va vedea când el defilare prin pagini de date potențiale. Amintiți-vă că trebuie să facă apel la trei aspecte ale ego-ul său de sex masculin: mintea, inima și dorințele sale fizice.

Presupunând că e un om sincer și a intrat în dating site - ul pentru motivele corecte, el va fi în căutarea pentru o femeie care pare , de asemenea , sincer și care se poate imagina schimbul de o masă și un râs cu. Lasa un prieten, sau chiar mama ta, vă ajută să selectați un pic profil. Ele sunt mai susceptibile de a fi trase la fotografia de duios „tu“ cu sclipire în ochi și puțin zâmbetul le place, în timp ce poate fi obsedat de fiecare fir de păr fiind în loc si sa arate ca o zeita sculptată.

load...

Frumusete extremă și perfecțiune este foarte intimidant pentru un om. El vrea o femeie care, în primul rând, nu-l va respinge și strivi ego-ul său fragil. Nu uita că el a lua, de asemenea, o șansă atunci când ajunge la tine. Contactarea te face să-l foarte vulnerabil, deci asigurați-vă că apar foarte abordabil.

Approachability nu este doar despre aspectul. Dacă vă lăudați-te prea mult, s-ar putea opri Mr. Right. Dacă el crede că va dori să-l trageți afară pentru o plimbare lungă pe plajă în fiecare noapte și drumeții pe munte în fiecare week-end, el ar putea merge la următoarea destul de fata. Desigur, în cazul în care este nisa pe care sunt confortabile și doresc să apeleze la, du-te pentru ea. Doar amintiți-ar putea fi limitarea piscina dvs. De pețitori în serios.

5. Nu fi clichГ © d.

Călărie în lumina lunii poate suna grozav în romanele tale de dragoste, dar nu poate avea un apel larg în cadrul demografic țintă. O referință plin de umor la unele dintre aceste profiluri potoleste ar putea fi mai bine.

Doar asigurați - vă că pentru a minimiza sclipiri romanțată în lumea ta fantezie și include unele dintre dvs. Cu picioarele pe pământ , obiceiurile și plăceri vinovate. Dacă vă place ore fericit miercuri și darts cu dvs. De co-lucrătorilor , s-ar putea parea ca un premiu de făcut în cer pentru o mulțime de tipi de zi cu zi. Dacă vă place să urmăriți „Fringe“ în jammies dvs. În nopțile de vineri în timp ce mănâncă pizza anghinare, s-ar putea face apel la zeci de bărbați deosebiți - atâta timp cât sunteți dispus să Pepperoni pe jumătate pizza.

Deci, arunca zarurile și să vedem ce se întâmplă. Nu poți câștiga dacă nu joci jocul. Puteți schimba oricând profilul sau consultați un alt dating site-ul, dacă lucrurile nu funcționează așa cum vă doriți. Pune o mulțime de gândire și un pic fler și umor în scris dvs., și veți fi mile înainte de milioanele de fete care fac doar minimul necesar pentru a configura un profil.