Cum de a cunoaște relația merită să fie salvată

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă sunteți într - o relație care pare să se prăbușească la cusături, nu te teme. Nu contează cât de disperată ar putea părea, indiferent cât de adâncă suferință, puteți salva o relație. Oricare ar fi rău a fost cauzat, indiferent de cuvinte jignitoare rostite, indiferent de fapte care nu pot merge murdar nefăcut, iertarea este întotdeauna o opțiune.

Cuplurile care au deja în cadrul relației lor chiar lucrurile necesare pentru a depăși obstacolele vieții sunt deja înainte de joc. Încredere, respect și angajament autentic trebuie să fie prezent pentru orice relație să dureze. Dacă sunteți nestingherit în dragoste cu omul în viața ta, dar voi doi pur și simplu nu se poate vedea cu ochii în acest moment, nu intrați în panică. Dacă credeți că ați ajuns la sfârșitul coarda, cravată un nod și atârnă pe!

load...

Cu toate acestea, hai să lămurim un lucru. De prea multe ori, problema nu ar trebui să fie: Cum poate fi salvat această relație? Dar, mai degrabă, este chiar în valoare de economisire?

Nu poți repara oricine, dar tine.

Dacă vă aflați în orice tip de relație abuzivă, ieși acum! Atunci când se ocupă cu un trișor cronică, mincinos compulsiv sau partener abuziv, este probabil ceva grav psihologic în neregulă cu el - „fixabilities“ ceva cu mult dincolo de domeniul de aplicare al dvs.

Deși este instinctiv să fie un îngrijitor protectivă, mai există o linie fină între evaluarea partenerului și de a găsi defecte care pot fi iertate și devenind patetică codependent. Milioane de femei au făcut greșeala de a crede că au puterea de a schimba partenerul lor. Trebuie să vă amintiți mereu că nu poți repara pe nimeni în afară de tine - chiar și care necesită rezistență incredibilă și determinare.

load...

Pentru cei dintre voi într - o relație de dragoste cu un bărbat care te onorează, aș îndrăzni să spun că ai ceva în valoare de economisire. Dar, dacă nu sunteți sigur de unde stai, iată o sugestie care ar putea ajuta. Dezactivarea sunetului mintea și întrebați - vă „Este această relație în valoare de economisire?“ Crede - mă, răspunsul va veni. Dacă în inima ta de inimi, știi că nu pot sau nu ar trebui să fie salvat, să ia măsuri imediate, reduce pierderile și să pună capăt relația nesănătoasă. Lăsați - vă timp pentru a vindeca și de a reflecta asupra a ceea ce fel de relație într-adevăr doriți așa că va opri soluționarea pentru orice ol“lucru care vine de-a lungul în blugi strânse.

Atunci când relația dvs. Ajunge la un patch dur, poate fi foarte tentant pentru a lovi drum. Nimeni nu a spus vreodată dragoste și relații au fost ușor. De fapt, cele mai multe ar fi de acord că ambele necesită o mulțime de muncă grea și dăruire. Dragostea nu este un sentiment. Este o acțiune, și fiind într-o relație necesită un angajament de zi cu zi. Dacă nu se poate dur cu partenerul tau prin momente dificile, trebuie să te întrebi:“Ce se bazează pe această relație?

„Chiar dacă este posibil să fi aprins de supărat pe

load...

omul tău, amintiți-vă că-l iubesc.“

Amintiți-vă de trei Cs.

Puteți salva o relație în cazul în care se bazează pe respect reciproc, indiferent de ceea ce treci. Cheia pentru obtinerea prin vremuri grele este să ne amintim cele trei C: comunicarea anilor, compromis și compasiune.

Desigur, orice relație sănătoasă ar trebui să fie deja fondată pe aceste trei principii, dar este extrem de important să le aplice atunci când construirea unui pod peste ape tulburi.

Pereți veni, temperează flare, resentimentele construi și niciuna dintre părți nu vrea nimic de a face cu cealaltă. Când și omul au ajuns într - un loc unde puteți găsi nici o rezoluție la probleme cronice, este timpul să aibă un powwow. Cel mai bun loc pentru a avea această conversație critică este de peste cafeaua de la dvs. © preferate cafenea. Locurile publice au tendința de a ne pune pe comportamentul nostru cel mai bun, în cazul în care ambele părți pot vorbi ca adulți. Când suntem acasă sau într - o zonă de confort, copilul nostru tipa de obicei iese.

Amintiți-vă această regulă cardinal în timpul comunicării și s-ar putea începe de fapt, pentru a face progrese: Caută să înțeleagă mai degrabă decât să fie înțeles. Ascultați cu dragoste și de a răspunde cu respect. Până când amândoi știm și să înțeleagă în cazul în care celălalt vine de la, niciodată nu va fi capabil să găsească o rezoluție la problemele pe care le ciuma.

Gandeste-te la asta. Ce fac oamenii certați cel mai mult ? Nu este obtinerea drumul lor! Dacă punctul central al dezacordului este de bani, controlul părinților, sex, copii, sau care ia gunoiul, nucleul oricărui dezacord este o luptă pentru putere. Nimeni nu îi place să fie greșit, nimeni nu îi place să cedeze, și nimeni nu îi place să - mi cer scuze. Ca urmare, cea mai mică problema poate deveni cel mai mare obstacol în calea intimității. Ia decizia pe care sunteți dispus să întâlnească în mijloc. Ați putea face chiar saltul mare și alege să lase partenerul să aibă drum un pic mai des.

Chiar dacă este posibil să fi aprins de supărat pe omul tău, amintiți-vă că-l iubesc. Faceți tot posibilul pentru a menține un nivel de respect în relația ta. Nu lupta murdar, nu țipa, țipa și de apel nume, nu aduce trecutul, și nu spun sau fac nimic să rănesc în mod intenționat cealaltă persoană. Dacă face a fi un fel o prioritate față de dreptul de a fi, vei fi uimit de rezultate.