Cum să cunoști o fată care îți place

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Dacă v - ați pus ochii pe un Mamacita fierbinte care le - ați întâlnit în timp ce în jurul orașului, sau pur si simplu ai devenit conștient de ce se încadrează pentru amicul tău de studiu, sau observați o tipă în sala de sport a carui munca grea începe să dea roade , a cunoaște o fata iti place este la fel de ușor ca respirația. Este fără efort.

Partea cea mai dificilă cu privire la întâlnirea femeilor la găsirea atrăgătoare este întâlnirea femei le gasesti atractive. În plus față de femei on - line prin intermediul site - uri de matchmaking, chiar trebuie să te pui acolo și de a crea situații în care s-ar putea conecta de fapt , cu o femeie te interesează.

load...

Dacă v - ați întâlnit pe cineva special, bun pentru tine. La fel ca marele erou american GI Joe ți -a spus acum atât de mulți ani - când erai doar un tânăr a cărui îngrijire numai în lume a fost Skeletor - cunoașterea este jumătate din bătălie . Dacă se întâmplă să știi o fată îți place, ești la jumătatea drumului acolo. Noțiuni de bază să o cunosc, vorbind cu ea, wowing ei cu spirit și intelectul, și asigurarea o dată este a doua jumătate, și asta e partea cu adevărat distractiv.

Femeile doresc să fie observat.

Știu că acest lucru va veni ca un șoc complet, dar cele mai multe femei sunt pe moarte pentru a fi observat, recunoscut sau a vorbit într-un fel. Ne place când oamenii grevă conversații cu noi. Ea ne face să se simtă specială și importantă. Chiar daca suntem deja intalniri pe cineva sau să vă găsească complet hidoasă să se uite la, ne dorim atenția.

load...

Prea adesea, oamenii sunt vinovați de overanalyzing ceea ce doresc femeile și petrec prea mult timp de gândire despre ce să spun în loc de doar a spune ceva. Este într - adevăr nu ia mult pentru a ne impresiona atunci când este vorba de obtinerea-to-know-reciproc-faza de întâlnire.

Știu că poate fi dificil pentru unii baieti pentru a sparge prin bariera timiditatea, și vreau să fiu genul de fată care încurajează pe toți să fii îndrăzneț despre vorbind cu femeile din lume.

Sigur, vor exista momente când te respins, dar aș fi dispus să pariez că de mai multe ori decât nu, femeile vor reacționa la tine în moduri inimaginabile, atunci când ieși și să ia o șansă. Nu te mai îngrijorătoare despre căutarea nechibzuit și să ia un risc la căutarea nechibzuit. Cele mai multe femei vor fi politicos și receptiv, chiar dacă acestea nu sunt interesați.

„Cere timp, cere direcții, să comenteze unele

load...

experiență împărtășită, sau pune întrebări despre orice.

În curând, veți vedea că vorbesc cu fetele nu te va ucide.“

Începe să vorbești.

Vrei pentru a cunoaște o fată îți place? Plimbare chiar pe deasupra și începe să vorbești. Este atat de simplu. Desigur, doriți să-l joace rece, și prin asta vreau să spun nu merg rulează la ea toate excitat, blurting afară, „Bună, numele meu este Roy și îmi place mazăre!“ (Da, sa întâmplat cu mine. )

Abordarea ei calm, cu încredere și cu o anumită făli. Uită - te drept in ochii ei, prezentați - vă și lovi o conversație. Corny linii de preluare nu sunt în afara limitelor și servesc adesea ca Icebreaker perfectă. „Am fost de gând să vină și să vă întreb ce oră este doar pentru că am știut că era timpul să te cunosc. Buna ziua, eu sunt Roy, dar prietenii mei mă numesc Roy.“

Prezentarea este atât de mult mai ușor decât crezi, și o dată ce ați stabilit că comunicarea inițială, restul este în jos. Acum , tot ce trebuie să faceți este să obțineți un număr de telefon , un nume care să - i găsească pe Facebook, o adresă de e - mail - o cale de a continua conversația într - un cadru mai privat. Contactați - o mai târziu și invită - o pentru o noapte.

Când ești singur împreună și situația devine mai favorabile pentru discuții intime, vei fi mai bine echipate pentru a ajunge să știe mai multe despre ea punând întrebări și schimbul de povești de viață. Iată un alt lucru Pun pariu că nu știați despre femei - ne place să vorbim. Dacă ne pune întrebări pe jumătate decente, vom Gab toată noaptea.

Dacă gândul de a vorbi cu fata iti place te face să vrei să se retragă și să se ascundă sub capacele, să ia măsuri pentru copii. Practica vorbesc cu femeile în locuri publice, prin inițierea interacțiunilor fără sens, aleatoare, rapide. Cere timp, cere direcții, observații cu privire la o anumită experiență împărtășită, sau pune întrebări despre orice. În curând, veți vedea că vorbesc cu fetele nu te va ucide. Se va face doar mai puternic și mai bine echipate pentru a aborda obiectul afecțiunii dumneavoastră. Când vă simțiți gata, du-te pentru ea.

Și asta, prietene, este cum ajungi să cunoști o fată îți place.