Cum să cunoști un tip care iti place

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ai ochii pe un tip grozav și tu chiar crezi doi v-ar lovi off perfect. Dar cum ajungi dintr-o privire care trece la o poveste de dragoste carte de povești? Cum poți ajunge să cunoști un tip te place cu adevărat?

Poate că e un coleg care te-a îndrăgit treptat, cu modul respectuos și onorabilă se ocupă cu oameni și are grijă de lucrătorii mai în vârstă. Poate că e un tip din clasa ta Psych care este atât de inteligent și amuzant. Poate că e zâmbetul sincer și farmecului cel care te-a vândut asigurarea mașinii pe care au luat te dependent.

load...

Ei bine, el e un bărbat și tu ești o femeie, așa că ai deja un start bun. Acum , tot ce trebuie să faceți este să lovi cu piciorul la un alt nivel. Este vorba despre multele forme de comunicare.

1. Ia pe radarul lui.

Nu este dificil pentru o femeie pentru a cunoaște un om. Bărbații cred că deja ești una dintre cele mai bune creații ale naturii. Ei se bucură de compania dumneavoastră, și vă poate afecta tensiunea arteriala si alte semne vitale , cu un simplu zâmbet. Nu trebuie să fie un zâmbet flirtând.

Dacă-l vezi de multe ori, zâmbet plăcut de fiecare dată. După câteva ori, zâmbet și salut. După aceea, saluta-l pe numele lui. Acest lucru va face sa simta ca te cunoaste deja. Rase de familiaritate Acknowledgement.

load...

2. Compliment-l.

Bărbații vor să fie apreciat pentru abilitățile și intelectul lor. Ar fi înainte și incomod pentru tine să-i spui că e frumos și are ochii uimitoare, iar el nu vrea să audă asta oricum.

Spune - i că e cel mai aglomerat tip la etajul al treilea, mereu în mișcare. Spune - i crezi că e foarte frumos modul în care el ajută întotdeauna Margie cu scaunul cu rotile. Întreabă - l cum întotdeauna el vine cu acele remarci inteligente din clasa.

Bărbații nu se așteaptă ca acțiunile lor să fie remarcat și apreciat, astfel încât un mic comentariu pe abilitățile sale, bunătate sau spirit îl va opri într-adevăr în piesele sale. El este de natură să răspundă într-un mod care vă oferă o șansă să-l transforme într-o conversație.

„Comunicare și interacțiune sunt

modalitățile de a cunoaște orice om.“

load...

3. Cere ajutor.

Nici un om nu se poate transforma în jos o domniță în primejdie. Doar asigurați-vă că sincronizarea este corect așa că este capabil să încetinească suficient de mult pentru a îndeplini nevoia ta.

Poate ai nevoie pentru a obține niște cutii în mașină sau de a ajunge la ceva de pe raftul de sus. Ajutorării Lui vă oferă posibilitatea de a răspunde cu recunoștință, și, desigur, el va trebui să răspundă. Hmmm... Care sună ca începutul unei conversații, de asemenea.

4. Ajută-l afară.

Poate ai auzit - l auzi încercând să dau seama ce pentru a obține mama lui de ziua ei. Vino în ajutor cu o idee mare - du - o la o cină homar, plante unele petunii pe veranda din față sau orice idee mare , puteți veni cu.

Îndreptați cravata lui ca el mersul pe jos într-o ședință de companie. Apa planta pe birou, care este întotdeauna pe moarte. Ajuta-l transporta ceva atunci când brațele sunt pline, sau oferă pentru a face copii lui atunci când el este foarte ocupat. Lucruri mărunte.

5. Adu-l ceva.

Observați ceea ce place și ce nu. El uraste cafeaua de alune ei au întotdeauna în oala la locul de muncă, astfel încât să- l aducă o ceașcă mare de amestec special magazinul de cafea cu un pachet de zahar si un strop de Creamer, exact așa cum îi place. Doar drop - off, nu e mare, și spune-i doar ai crezut că ar putea folosi o ceașcă de cafea adevărată astăzi.

Tipul din clasa ta Psych are uneori un sac de arahide M & Ms pentru ronțăit, astfel încât să-l arunci o pungă mică o zi, când el nu are nici o. Spune-i că e vina lui că ești dependent de ei acum. Va va oferi unul. Ia-l și începe să vorbești!

6. Folosiți pe telefonul său mobil.

Nu e atât de greu de făcut. S-ar putea să vă întreb ce ar trebui să facă atunci când părinții lui vin la cină sâmbătă. Spune-i despre atribuire câștigătoare friptură, lasagna sau var de pui, și-i spui că-i va textul reteta atunci cand ajungi acasa. (Nevermind pe care le aveți deja memorat.)

Dă-i telefonul și spune-i pentru a apela telefonul său. Acum ai numărul lui și el a ta. Amintește-i să pună numele dumneavoastră după numărul imediat, astfel că va ști că ești tu când text.

L Text rețeta imediat după locul de muncă, și apoi asigurați-vă că să-l trebuie să mergi la supermarket oricum spun și ar fi fericit să-l însoțească, astfel el devine toate lucrurile din dreapta. Text-l înapoi duminică și întreabă cum totul sa dovedit.

Nu trebuie să fie o rețetă. Ar putea fi numele unui cântec a încerca să se gândească la, adresa acelui restaurant thailandez ai spune despre el sau în cazul în care trupa lui preferata se joaca acest week - end. Există întotdeauna un motiv sau altul pentru tine pentru a obține numărul lui și să- l text.

Comunicarea și interacțiunea sunt moduri de a cunoaște orice om, și atenția unei femei este întotdeauna binevenit. Luând un moment să se uite, zâmbet, salut, să încurajeze și să fie de ajutor cu siguranță vă va permite să se cunoască că mare tip vă place, și el va fi, probabil, foarte bucuros ai facut efortul.