Cum de data dată după o despărțire proastă

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Helen Keller a spus odată, „Relațiile sunt ca Roma - dificil de a începe, în timpul incredibil prosperitatea«epoca de aur»și insuportabil în timpul căderii. Apoi, o nouă împărăție va veni de-a lungul și întregul proces se va repeta până când întâlniți o împărăție ca Egipt , care prosperă și continuă să se dezvolte. Această împărăție va deveni cel mai bun prieten, ta sufletul pereche și dragostea ta.“

Am fost acolo - relația ta va mare și totul pare a fi perfect, apoi dintr - o dată tău iubit trage covorul de sub tine și se termină - l. Ce s-a întâmplat? Ce a mers prost ? Este nevoie de timp pentru a trece peste despărțiri , dar dacă acesta a fost de două săptămâni, două luni sau doi ani, în cele din urmă va trebui să se oprească locuință pe căderea relației și pentru a începe construirea unul nou. Dar cum faci ca atunci cand ai o teama de a fi rănit din nou?

load...

Acordați-vă timp pentru a se vindeca.

Acestea sunt cele mai enervante lucruri noastre prietenii ne spun in timpul unei despartire, dar ele sunt adevărate. Ia timp trebuie să vă asigurați- vă că sunt complet gata pentru a obține într -o altă relație. Dacă aveți încă sentimente pentru fostul sau continuați să mergeți peste fiecare scenariu al despartirii în cap, atunci nu sunt gata. Ai nevoie pentru a obține celelalte aspecte ale vieții tale , în scopul înainte de a vă faceți griji cu privire la viata ta întâlnire.

load...

Odată ce vă simțiți complet în alte domenii ale vietii tale, intalniri va fi mai ușor pentru că vei atrage oameni care sunt, de asemenea, îmbunătățirea ei înșiși.

„Reaccesarea datarea

scena nu trebuie să fie terifiant „.

Nu o lua prea în serios.

Când începe datând din nou, nu cred că imediat despre sărind într - o relație serioasă. Ia - ți timp și doar să se bucure de compania unei alte persoane. Distrați - a cunoaște pe cineva, și nu vă faceți griji cu privire la dacă se va transforma într - o relație sau dacă el va rănit ca fostul tău a făcut.

load...

Fii dispus să lase garda jos, uneori.

În cazul în care fostul tău prieten te -a trădat, este posibil să fi devenit mai păzit , în scopul de a păstra oricine altcineva de la obtinerea că aproape din nou, ceea ce este de înțeles. Cu toate acestea, după un timp, trebuie să fie dispuși să lase garda jos și să fie vulnerabil cu sentimentele tale. Lăsați aceste ziduri vin în moduri mici și ușurința în problemele mai mari mai târziu. Poate recunosc frica și spune data ai fost rănit înainte și trebuie doar să ia lucrurile încet. Asta spune încă o mulțime , fără a spune prea mult. Este OK pentru a avea temeri și îngrijorări, dar nu este în regulă pentru a lăsa aceste temeri și preocupări vă păstrați de la găsirea fericire.

Social Networking poate fi o sarcina descurajatoare pentru toată lumea, mai ales după ce ați fost trădat de cineva ți-a păsat și de încredere. Dar Reaccesarea dating scena nu trebuie să fie terifiant, dacă sunteți dispus să accepte că nu toată lumea te va trăda. Există oameni cu adevărat frumos acolo care te va trata bine. Trebuie doar să mergi să le găsească.