Cum la data după o despărțire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Bărbații sunt cele mai jalnice victime ale Heartbreak, deci nu este de mirare că este mai dificil pentru ei să se vindece și să treacă la o nouă iubire. Femeile au toate versiunile de siguranță și sistemele de sprijin care nu dispun de bărbați.

O femeie poate plânge cu lacrimi de oceane de ore, să ia o baie cu bule într-o mască facială verde, suna prietenele ei pentru a vorbi despre ceea ce nesimțit el este, și apoi sa întors în acțiune.

Calea unui bărbat de a suferi după ce a pierdut fata lui este destul de diferit. El s-ar putea plânge, el s-ar putea să se bea într-o stupoare, sau el ar putea deveni un dependent de muncă.

load...

Un bărbat adevărat nu giugiulindu-se cu mama sau au un strigăt bun cu tovarășii lui. Nimic nu este rezolvată, și el doar așteaptă acea bucată din inima lui să moară. Ecourile dragostei în camerele goale ale inimii sale îl pot bântui timp de luni sau chiar ani, crippling capacitatea sa de a iubi din nou.

Inutil să spun, că nu este un raspuns bun sau sanatos la o despartire. Barbatii pur si simplu nu au abilitățile de a gestiona emoțiile lor. Când oamenii sunt inundate cu emoții, gândirea rațională iese pe fereastră, și nu pot ține în frâu sentimentele. Dar ei trebuie să încerce.

1. Acceptați că Heartbreak este inevitabilă.

Un om are nevoie să se simtă cu succes și nu ca un ratat. Primul lucru pe care trebuie să facă atunci când acesta suferă de un caz sever de Heartbreak este de a înțelege că acele sentimente foarte dureroase sunt dovezi clare că el are capacitatea de a iubi pe cineva pe deplin și complet din cea mai adâncă parte a ființei sale umane și spirituale.

load...

El a fost un succes la dragoste pentru că el însuși a deschis la vulnerabilitatea încredere necondiționată și dragostea adevărată necesită. Heartbreak este inevitabilă atunci când ne aventurăm în lumea instabilă a iubirii.

2. El este mai puternic decât înainte.

Apoi, el trebuie să realizeze că această experiență el a făcut un amant mai puternic și mai bine decât ar fi fost el înainte. Mai degrabă decât cocooning în interiorul unui scut protector și impenetrabil, el este deja mai rezistente și mai bine în măsură să se ocupe atât bucuriile și necazurile pe care o iubire viitoare poate implica.

El este o captură mai bună pentru o femeie acum decât era înainte. El știe cum să vadă posibilele greșeli înainte ca acestea să apară și pot orienta relația într - un loc mai fericit.

„El va trebui să stea acolo, dacă

el simte ea este o femeie bună „.

load...

3. Continua rutina de zi cu zi.

El nu ar trebui să lucreze mai multe ore, bea mai mult sau mai puțin să mănânce. El ar trebui să continue aceeași rutina lui de antrenament, sau de a începe unul, ca care ajută să purifice corpul de toxine care pot menține starea lui în jos.

El are nevoie să iasă cu prietenii lui, du - te la săptămânal de bowling liga, vizita familia lui, și chiar vorbesc deschis și fără patimă despre ce a mers prost, dacă e așa înclinat.

Un corp sanatos si o rutina socială sănătoasă va pune mintea lui într-un loc care se poate ocupa și de a lucra prin supraîncărcare emoțiilor el a suferit. Văzând viață normală dintr-un cadru de referință normală va începe să lase dorințele și instinctele sale normale să-l conducă spre o nouă iubire.

4. Au un nou început.

El nu ar trebui să aștepte până când găsește pe cineva la fel de bun ca și fosta lui înainte de el încearcă intalniri. Nimeni nu este destul de bun, până când a construi o relație cu ei.

El nu ar trebui să ia o nouă fată în aceleași locuri el a luat dragostea lui pierdut. Merită un nou început ca o femeie unică.

El ar trebui să înceapă cu câteva zile de cafea, cina și un film și excursii în timpul zilei în grupuri sau cu o femeie la un târg de artă sau un muzeu. El nu ar trebui să grăbească aspectul fizic , dar ar trebui să aștepte doar pentru ca aceasta să se întâmple în mod natural.

5. Stai acolo.

De asemenea, el nu trebuie să se aștepte să se simtă aceleași emoții mari de ceva timp, ca inima lui este încă un pic amortit. El va trebui să stea acolo, dacă el simte ea este o femeie bună, chiar dacă coapsele încă nu arde cu pasiune.

Fiecare legătură de iubire este specială și unică, iar când o nouă iubire devine în cele din urmă sub piele, construind încet printr-un proces pas-cu-pas, el poate descoperi o iubire mai substanțială și mai mult decât a imaginat vreodata.