Cum să depășești gelozia

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Gelozia poate fi o forță teribil de distructiv într - o relație. Definiția mea preferată de gelozie vine de la Wikipedia. „Gelozia este o emoție și de obicei se referă la gândurile și sentimentele de nesiguranță, frică și anxietate negativă peste o pierdere anticipată a ceva ce valorile persoană, în special cu referire la o conexiune de om.“ Da, asta despre sumele l.

Iată lucru despre gelozie - atunci când experimentat în contextul său adecvat, acesta poate fi o emoție sănătoasă. Crezând cineva sau ceva pe care doriți să „posede“ este în pericol de a fi luat de la tine poate aduce o schimbare pozitivă în comportament. De exemplu, dacă cineva lucrați cu are potențialul de a obține promovarea sunteți după, probabil vei lucra mai mult pentru a obține. Dacă vedeți sora ta realizarea mai mult decât tine, frate rivalitate va împinge să exceleze și performanțe mai bune în propria viață.

load...

Cu toate acestea, gelozia se manifestă , de obicei , ca un efort gresit pentru a controla o situație în încercarea de a evita abandonul. Acest lucru este cauzat de „anxietatea peste o pierdere anticipată“ , nu o pierdere reală în sine. Gelozia poate conduce te nebun pentru că nu pot par să scape de sentimentul de temut ca partenerul tau va fi infidel pentru tine. Cu toate acestea , atunci când nu apare infidelitatea, sentimentele perpetua.

In timp ce un anumit nivel de gelozie este de așteptat într-o relație, adesea percepută ca o formă de lingușire, ea poate domina viața dacă vă permite să obțineți cele mai bune de tine. Dacă te lupți cu gelozie, nu esti singur. Multe femei experimenteaza aceste sentimente obsesiv insidioase.

load...

Dacă vă simțiți lipsiți de putere peste gânduri și acțiuni proprii de gelozie, există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la situația dumneavoastră.

1. Fa ceva de lucru interior.

Acest lucru poate necesita serviciile unui consilier care vă poate ajuta să navigați sentimente și gânduri pe care nu le înțeleg. Nu există nici o rușine în a căuta ajutor. Este nevoie de curaj adevărat. Admițând aveți o problemă este primul pas spre vindecare.

„Amintiți-vă, omul nu a închide

luna. El este un om imperfect.“

2. Apeleze la ajutor profesionist.

Dacă nu vă puteți permite terapie sau pur si simplu nu se simt confortabil care solicita ajutor profesional, citit cărți scrise de experți relație despre gelozie. Cunostinta este putere. Înțelegerea starea dumneavoastră va face mai ușor de gestionat.

3. Începe un jurnal.

Când te simți ca acționând în afara sau sunt consumate de sentimente de gelozie, scrie-le în jos. Păstrarea unui jurnal este un proces terapeutic și va oferi o perspectiva asupra comportamentului tau.

load...

4. Invata sa te iubesti.

Acest lucru este dificil pentru multe femei , pentru că noi pur și simplu nu știu cum, datorită stima de sine probleme de imagine de sine. „Dacă nu am fost atât de grasă.... Dacă nasul meu nu a fost atât de mare.... Numai dacă aș fi fost mai inalt......“ Când îți dai seama că o femeie frumoasă , cu valoare și în valoare, vă nu se va simți atât de nesigur și gelozia ta se va prăbuși.

5. Trăiește în prezent.

Cea mai importantă modalitate de a depăși gelozie este de a trăi în prezent. Nu mai îngrijorătoare despre ceea ce s-ar putea întâmpla și să se concentreze asupra a ceea ce se întâmplă. Bucurați-vă de fiecare moment vă împărtășiți cu partenerul tau pana cand el face de fapt, ceva care să încalce încrederea.

Amintiți - vă, omul tău nu a închide luna. El este un om imperfect. Acceptând că el s - ar putea înșela, dar încredere în el să nu, vă îmbrățișeze cu adevărat riscul care însoțește orice relație și aveți libertate. Trebuie să fii conștient vreodată că , dacă iubitul tău nu comite un act de trădare, vei supraviețui nu numai, dar se va întâlni pe cineva altcineva să scadă în dragoste cu. Nu contează cât de mare durerea ta, lumea nu se va opri filare în jurul axei sale și viața va merge mai departe.