Cum să te descurci cu prietenul tău

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Tocmai ai avut o lupta cu prietenul tău , nu - i așa? Nu contează cine a câștigat, indiferent dacă ați dovedit a fi prietenul tău greșit sau a prevalat și a ajuns în partea de sus, amândoi sunt , probabil , simt destul de prost.

Puține femei place foarte mult să lupte cu iubitii lor, și la fel de puțini oameni se bucură găsindu - se cearta cu prietenele lor. Pentru a reveni la un loc sănătos, fericit în relația ta, atât tu cât și prietenul tău trebuie să facă una cu alta , după fiecare dintre lupte tale.

load...

Iată câțiva pași importanți care trebuie să le ia pentru a face după o luptă cât mai repede și cât mai bine posibil.

Pasul 1: Să-l înapoi.

Bărbați și femei, atât place să dețină ranchiună. În timp ce momentan satisface, aceste ranchiună nu sunt nimic mai mult decât expresii ale încăpățânarea profunde care contribuie rar la o reconciliere pozitivă.

Dacă doriți să vă cu prietenul tău, atunci ai nevoie pentru a face mai întâi sigur că ești deschis emoțional la încercările sale de a calma lucrurile cu tine.

Când omul tău face lucruri, mici sau mari, pentru a încerca și de a lua din nou în grațiile tale bune, trebuie să - l lase înapoi. Dacă el face dvs. Preferat cina sau te duce la un spectacol el nu va place , dar în mod normal dragoste, permiteți - vă să aprecieze aceste daruri și să le accepte pe deplin.

load...

Niciodată nu poți face lucrurile până la prietenul tău, până când se simte mai întâi ca el e din nou în grațiile tale bune, sau cel puțin are o șansă să se întoarcă acolo. Dacă încercați și de a face lucruri frumoase pentru el, dar nu va lăsa să facă lucruri frumoase pentru tine, el se va simți confuz, frustrat și neîncrezători.

„Lăsându omul ajunge din nou în bună dvs.

haruri, va face totul la el.“

Pasul 2: Apologize, dar nu prea mult.

In fallout de cele mai multe lupte scăzută la nivel mediu, o scuze sincer este de obicei suficient pentru a câștiga înapoi favoarea și respectul unui om de înaltă calitate. Pentru a fi sigur că scuzele citește ca sincer, trebuie să lămuresc foarte clar sa intelegi de ce a devenit supărat pe tine.

Scuzându fără a recunoaște în mod direct și clar ce a mers prost va face omul sa se simta ca și cum ai spune pur și simplu „Îmi pare rău“, doar pentru a încerca și lucruri netede peste, fără a face pe deplin cu ceea ce sa întâmplat între voi doi.

load...

După ce ați cerut scuze pentru partea ta in ceea ce sa întâmplat, nu ar trebui să aveți să-mi cer scuze din nou. De fapt, dacă vă păstrați cere scuze de peste si peste din nou, va apărea profund nesigur și deranja omul tău.

Scuzelor spune în mod repetat omul dumneavoastră că nu ai încredere în el, când a acceptat prima acceptare a vina. Și niciodată nu va face lucrurile cu omul tău, dacă el crede că nu ai încredere în el.

Pasul 3: Învață de la ceea ce a mers prost.

Psihologii comportamentale moderne spun că ai cu adevărat învățat ceva atunci când comportamentul tău sa schimbat.

De exemplu, poți spune că ai învățat multe despre o alimentație sănătoasă după ce ați citit câteva cărți despre acest subiect, dar până când de fapt modifica modul in care mananci, nu te-ai învățat de fapt un singur lucru, indiferent cât de multe cunoștințe s-au acumulat.

Același lucru este valabil și pentru probleme în relația ta. Se poate spune că ai învățat ce făceai era greșit pentru că omul tău ți -a spus ce - l deranja, dar până când modificați de fapt , acțiunile tale pentru a elimina acest comportament supărătoare, nu au învățat nimic din această încercare.

Tu și omul tău sunt doar de gând să se încheie la repetarea lupta ta peste si peste din nou.

Dacă sunteți în căutarea pentru numărul unu mod de a face lucrurile la om după o luptă, este acest lucru - se adapteze comportamentul pentru a preveni sa se mai intample din nou!

Lăsându-omul ajunge din nou în grațiile tale bune, prin cere scuze în mod clar (și numai o dată), și permițând de fapt, această experiență pentru a schimba modul în care vă apropiați de relația dvs. Pentru mai bine, vei face totul la el.