Cum se face data online - 5 pași simpli (2020)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Site-ul nostru este o resursa online gratuit care oferă servicii de conținut și de comparație valoroase pentru utilizatori. Pentru a păstra această resursă 100% gratuit, vom primi compensații de la multe dintre ofertele listate pe site. Pe lângă factorii cheie de revizuire, această compensare poate influența modul în care și în cazul în care produsele apar pe întregul site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Site-ul nostru nu include întregul univers de oferte disponibile. Opiniile exprimate editoriale pe site sunt strict propriile noastre și nu sunt furnizate, avizate sau aprobate de către agenții de publicitate.

Agent de publicitate Dezvăluirea

Cum să Data: Online - în 5 pași simpli

Zoosk este lider de piață pentru datare aplicații on-line, oferind peste 30 de milioane de descărcări și disponibile în peste 80 de țări.

2. Alegeți un nume de utilizator Catchy

Când alegeți un nume de utilizator, aveți o șansă de a scoate în evidență creativitatea și se adaugă un strop de personalitate la profilul tau. Este un lucru dificil de a alege un nume care trimite mesajul corect. Vrei ceva original , Deci ai să stea afară din pachet , dar nu ceva care va face pe oameni întreba : „Ce-i cu numele de utilizator?“

load...

Social Networking antrenor Hunt Ethridge sugerează folosind nume de utilizator bazate pe interese , cum ar fi CampingCutie, HaloMaster sau ThaiTanic, pentru a prinde ochiul cuiva. Nu ai nici o idee? Puteți utiliza un generator de nume de utilizator on - line pentru a brainstorm ceva bun.

3. Creați un profil bun, care Reflectă Real You

Dacă doriți să scrie un profil bun de întâlnire, care va veți obține o mulțime de date, să fie autentic și descriptiv. Evitați să scrie liste de calități generice, și nu fib despre ceea ce căutați sau cine ești.

load...

Intins pe profile este o problemă comună pe site - uri matrimoniale. Sondaj Ina ofover 1000 Stampe, 53% dintre americani single admise la culcat pe profilurile lor de dating. Sigur, este tentant de a te face mai tineri, mai subtire, mai inalt, si mai atractiv decât tine cu adevărat, dar adevărul este obligat să iasă (probabil , de îndată ce vă întâlni în persoană) și apoi veți pierde data mai repede decât tine poate spune „catfishing.“

Puteți citi mai multe despre cum să scrie un bun profil de dating online , aici , dar versiunea scurtă este simplu: scrie din inimă și să fie singur.

4. Utilizați Întrebările din mesajele dvs. Pentru a începe conversația & Keep It Going

După ce ați înregistrat pentru dating site-ul dreapta, ajuns profilul dvs. Exact așa cum vă doriți, și răsfoite online pentru meciuri, nu există decât un singur lucru de făcut: începe să vorbesc cu oamenii.

load...

O simplă întrebare de genul „Care sunt hobby-urile tale?“ Pot ajuta să găsească un teren comun cu o dată.

Indiferent dacă luați abordarea proactivă și să trimită mesaje sau să stai pe spate și să aștepte pentru perspectivele de dată să vină la tine, jocul de conversație a avut fie pe punctul dacă doriți să aterizeze o dată în lumea reală mai bine.

A pune întrebări este o necesitate. Nu te poți aștepta ca oamenii să se ofere voluntari doar informații despre ei înșiși pentru totdeauna. Punând întrebări personale solide în fiecare mesaj, vă arată interes în cealaltă persoană și indică faptul că doriți să continuați conversația.

Nu sunt sigur ce să întreb? Păstrați - l simplu și nu - l sudoare. Am venit cu o listă de 18 întrebări bune de dating pentru datere online , pentru a vă ajuta să spargeți gheața și de a lua pe chat , în cel mai scurt timp.

5. Păstrați informații private pentru a rămâne în condiții de siguranță și a evita escrocilor

În 2016, Consumer Reports intervievat peste 114.000 de abonați , pentru a afla cum au simtit despre online dating. Pe ansamblu, oamenii păreau destul de pozitive, dar un mare avertisment remarcat: simplu vă faceți griji cu privire la siguranța lor pe platforme matrimoniale. Simplu intervievati care nu au încercat dating online , citat de confidențialitate (50%), securitatea informațiilor (48%), și escrocherii (46%) în ceea ce privește lor primare.

„Cele mai multe [matrimoniale] site - uri oferă sfaturi de bun-simț despre cum să vă protejați, inclusiv schimbul de informații nu personale de contact imediat.“ - ConsumerReports.org

Dacă sunteți nou la dating online, este normal să vă faceți griji cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla și să se simtă ingrijorate pune-te acolo. Cu toate acestea, multe site-uri cu reputație datând merge la lungimi mari pentru a pastra detaliile personale private și sigure. Profil de verificare, moderatorii și alte măsuri de securitate pot ajuta să stați în condiții de siguranță în timp ce online dating.

Check out politica de confidențialitate a unui site de dating înainte de a decide să se alăture pentru a vă asigura că totul este în sus și în sus. Cele mai multe platforme de datare vă permit să blocați utilizatorii care vă deranjează și să raporteze orice profiluri false, astfel încât acestea pot fi eliminate din baza de date. Ar trebui, de asemenea, să ia măsuri de precauție de siguranță de bază în timp ce on-line, cum ar fi săli de conferință și datele în public și nu da bani cuiva nu te-ai întâlnit în persoană.

Aflați trucuri pentru a avea succes la Online Dating

Am intrat în dating online, inarmati cu nimic altceva decât inteligența mea și determinarea mea de a întâlni pe cineva, și am ajuns blocat în buruienile de ceva timp înainte de a-am găsit drumul spre succes. Când foraying în teritoriu necunoscut, cel mai bine este să vă dota cu cunoștințe și să învețe de la cei care au plecat înainte. În acest fel, călătoria este mult mai ușor și mai distractiv.

Fie că sunteți în căutarea pentru o poveste de dragoste pe termen scurt sau o dragoste pe termen lung, dating online, oferă o cale rapidă de a connections.By personale urmând sfaturile noastre pentru modul de a crea un profil de mare dating online, puteți sări peste grijile, temerile, și greșeli atunci când vă înscrieți pentru un site de dating și se bucură de experiență.