Cum să faci o femeie să te aprecieze

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Uneori, un om who'sbeen cu o femeie pentru un timp vrea să aibă un pic de respect hisspouse sau alte semnificative.

Uneori, oamenii se simt neapreciat sau chiar nedorite. Unii dintre noi se poate simti chiar ca regretatul Rodney Dangerfield când a vociferat despre obtinerea „nici un respect!“

Alți oameni care sunt doar femei întâlni și a cunoaște le doresc un lucru similar, și ei vor să știe de ce se pare ca lor femeie nu - l apreciază sau timpul său. Acesti tipi, de asemenea, foamea pentru aprecierea femeilor pe care le caută până în prezent.

load...

Deci, cum putem rezolva această problemă? Cum putem face femeile noastre afișa dragostea și afecțiunea lor față de noi și să ne reamintim ce fac ei cu adevărat grijă despre noi? Ei bine, este destul de simplu de fapt.

Există patru lucruri pe care le putem face imediat pentru a face o femeie ne-a aprecia mai mult.

1. Nu fi la cheremul ei

Poate cel mai mare turn-off pentru femei este un tip care este supus la picătură de un ban.

Acest tip pune totul deoparte ori de câte ori femeia cere pentru el, crezând că aceasta va mulțumi femeia. În realitate (și unul dintre cele mai mari paradoxuri în viață), acest lucru împinge complet femeia departe și face ei cred că mai puțin de om.

load...

Ceea ce trebuie să faceți este să păstreze limite bune și puternice cu tine. Nu trebuie să fii încăpățânat sau incapatanat, dar trebuie să fie ferm și încrezător în tine atunci când vine vorba de a compromite sau de a răspunde cererilor indisciplinați.

Ea te infinit mai mult va respecta acest mod!

2. Fii frumos... Dar calea cea dreaptă!

Femeile iubesc baieti frumos. Este un fapt! Femeile iubesc tipi care au valori mari și mari personalități și care sa le trateze cu respect și demnitate.

Adevărul este că este destul de ușor să fii frumos. Trebuie doar să fii o ființă umană decentă!

Unii tipi prinși în întreaga abordare de preluare artist, supra-cred ca lucrurile și a pus în practică unele idei destul de îngrozitoare despre modul în care femeile ar trebui să fie tratate. Lasă-mă doar vestea acestor baieti: Nu merge!

load...

Ce face de munca este afectuos si grija fata de femei. Femeile iubesc când țineți mâinile lor, atunci când le atingi ușor și țineți-le în brațe. Le place să fie sărutat cu pasiune. Ei place când te uiți în ochii lor și să le spun că sunt frumoase. Ei iubesc toate acestea! Atunci, fă-o!

Doar amintiți-vă să fie frumos și nu nevoiași. Dacă v-ați uitat cu limite puternice, vă rugăm să re-citit exemplu numărul unu!

3. Să fie complet autentic

Găsirea oameni care sunt 100 la sută adevărat pentru ei înșiși în lumea de astăzi este extrem de dificil. Prea adesea oamenii pus fronturi și frâneze lucruri, cum ar fi acționând congruent cu cine sunt ei cu adevărat.

Ei cred pretinzând a fi perfect tot timpul, persoana care le caută până în prezent le va place mai mult și cred că acestea sunt perfecte. Acest lucru în cele din urmă eșuează, ca nimeni nu este perfect, iar fațada în cele din urmă se sfărâmă.

Ce a mai rămas este un tip și o fată care într-adevăr nu știu reciproc și care află mult mai târziu ei, probabil, nu ar fi durat atât de mult timp.

În schimb, abordarea ar trebui să fii tu insuti tot timpul. Prin aceasta, vreau să spun să fie adevărat și cel mai bun de sine. Nu - ți fie teamă să dezvăluie dorințele pot să nu crezi că place. Nu - ți fie teamă să spună lucruri ea nu poate să audă. Nu - ți fie teamă să arate ei toate imperfecțiunile și punctele vulnerabile.

Un alt mare paradox în viață este de oameni au mai mult respect și afecțiune pentru cei care sunt cel mai onest și deschis cu ei, chiar dacă ei fac ei înșiși par vulnerabili și slabi de a face acest lucru.

4. Asigurați-rada

Umorul este una dintre calitățile cele mai atractive un om poate poseda. Fiind capabil de a face o femeie râs este atât de puternică în a avea ei aprecia timpul ei cu tine.

Toate femeile, și toți oamenii pentru care contează, doresc să se distreze în viață. Cu toții prioritizeze lucrurile în viața noastră ocupat și doar doresc să facă loc pentru lucruri și oameni care ne bucurăm.

Cand o femeie se gândește la tine, vrei ca ea să se gândească de a petrece timp cu tine , ca fiind un timp distractiv. Doriți să vă asigurați că apreciază timpul prețios și că ea face loc în programul ei ocupat să împartă ei timp cu tine.

Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a fi distractiv, flirtând și Goofy când voi doi sunt împreună. Cele mai bune moduri de a face sa rada sunt ei tachineze jucăuș despre lucruri diferite, pentru a fi sarcastic uneori, de a exagera grosolan atunci când spune povești și de a face haz de tine și de alte persoane.

Partea despre tine este important , deoarece doriți să - i arate că nu se tem de a te face să arate rău și că nu ești doar un nemernic care face haz de alte persoane.

Aceste lucruri fac toate pentru aur comedie. Nu trebuie să fii Chris Rock sau Chris Farley, fie. Doar cu un simplu, distractiv și jucăuș abordare va fi mai mult decât suficient.

Când se gândește la tine, ea ar trebui să se gândească la doar distracție, fericit și gânduri interesante. Femeile apreciaza barbatii care suscita aceste sentimente în ele. La urma urmei, cine nu ar fi?

Doar să fie acel om care aduce cele mai bune din aceste femei. Dacă faci, vei fi răsplătit cu o mare apreciere!

Surse Foto: askmen.com, quickmeme.com, tumblr.com, anarchyinthesandbox.com