Cum să faci un jucător la întâlniri online (5 moduri)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

În piesa „ Prea puțin, prea târziu “ , de 2000s printesa JoJo, ea cântă: „Eu pot iubi cu toată inima mea, iubito. Știu că am atât de mult pentru a da. Cu un jucător ca tine, nu am o rugăciune. Asta e nici o cale de a trăi. E prea puțin, prea târziu.“

Cred că e sigur să spun că majoritatea dintre noi au fost orbit de cineva care a spus și a făcut tot ce trebuia să -, dar el sau ea le spunea și le face cu alte persoane, de asemenea. Cu toate acestea, există modalități de a opri Heartbreak înainte de a se poate întâmpla. Mai jos sunt cinci moduri de la fața locului un jucător, în special pe un site de matrimoniale sau de aplicație.

load...

1. Vor Vezi profilul, cum ar fi fotografii și Trimite Winks mult, dar ei vor Rar Mesaj Tu

Indiferent dacă au observat sau nu, un jucător va verifica de obicei, întâlniri și profilurile sociale, cum ar fi fotografii, trimite Winks virtuale, și lucruri de genul asta, dar ele vor rareori mesaj text sau te sun. Acest tip de comportament este adesea cunoscut sub numele de orbită , și - l face greu pentru tine să le uite sau să nu se gândească la ele. Le place să vă păstrați suficient de aproape ca esti o opțiune , dar destul de departe că ei nu trebuie să investească prea mult efort în cazul în care nu doresc să. Totul este în termenii lor.

load...

2. În cazul în care face un mesaj Tu, pare copiata si Copiat

Când un jucător nu în cele din urmă trimite mesaje sau texte sau vă apelează, tot ceea ce tip și spune este generică și scurt. Nici unul dintre detaliile sunt specifice personalitatea sau place si displace. Dacă numele au fost scoase din conversație, el ar putea fi vorba despre oricine.

Jucătorii de obicei, nu iau timp pentru a scrie mesaje unice pentru diferite persoane vorbesc la.

Un studiu realizat de Zoosk arată că, în medie, unii oameni vor trimite același mesaj la 15 femei diferite. Vestea bună este că 87% dintre acei oameni care nu au fost obtinerea de raspunsuri la aceste mesaje , deoarece acestea au fost atât de generice.

3. Ei Express O mulțime de sentiment foarte rapid

Jucătorii vor încerca să facă apel la sentimentele tale pentru a ajunge să faci ceea ce doresc. Ei pot spune lucruri ca n-au mai simtit asa inainte sau nu esti la fel ca alte femei sau bărbați. Încearcă să te tragă în, dar nu e nici o promisiune că vor urma de fapt , prin orice ce li se spune. Dacă sunteți intestin vă spune că ceva este oprit, ar trebui , probabil , asculta la ea.

4. Au pus off meeting în Persoana

De cele mai multe ori, cineva care flirtează cu tine la fel de bine ca și cu alte persoane pe un site de dating va avea întotdeauna un motiv pentru care nu se pot întâlni în viața reală. Poate că ei vor spune că sa îmbolnăvit sau masina lor sa stricat. Poate că o să-ți spun un prieten sau membru de familie nevoie de ajutorul lor sau că sa blocat la locul de muncă. Acestea ar putea fi motive legitime, dar dacă se întâmplă tot timpul, este mult mai probabil ca acestea sunt scuze.

load...

Dacă un jucător nu vrea să te cunosc, el sau ea va veni cu tot felul de scuze.

În cazul în care se întâlnesc cu tine în persoană, datele sunt, de obicei, mult mai puține și între. La urma urmei, ei au alte persoane care trebuie să meargă la date cu, de asemenea. Dacă cineva nu este oferindu-vă timpul pe care doriți și au nevoie, poate doriți să se gândească la tăierea ei în vrac.

5. Sunt greu pentru a obține o dețin de

Aziz Ansari a spus o glumă în timpul său spectacol de stand-up la la Madison Square Garden o dată că a fost despre obținerea într - o situație de mesaje text în care atât du - te înainte și înapoi ore în șir, și apoi dintr - o dată persoana dispare, chiar dacă ei știu a văzut textul. Tocmai au picătură de pe fața pământului? Oare telefonul lor dispar în mod misterios din mâna lor? Probabil ca nu. Probabil au vrut doar să nu mai răspundă la tine.

Un jucător va acționa așa. Vei avea o conversație mare și o mulțime de bătaie de joc spiritual, și apoi de nicăieri au dispărut. În loc de a răspunde la tine imediat ca au folosit pentru a, sunt greu pentru a obține o dețin de, chiar dacă știm cu toții avem telefoanele noastre de părțile noastre destul de mult 24/7. Jucătorii pot fi fierbinte și rece.

Jucătorii sunt să joc, dar nu trebuie să scadă pentru ea!

JoJo a fost un geniu pop, și ea a cântat despre situații care o mulțime de oameni trec prin, inclusiv obtinerea jucat de cineva iti place. Suntem aici pentru a vă ajuta să preveni apariția acestui lucru. Jucătorii vin în toate formele și mărimile, dar acestea au câteva caracteristici și comportamente în comun. Pentru a proteja inima ta, ține un ochi pentru steagurile roșii de mai sus.