Cum să faci o relație pe distanțe lungi de lucru (un expert 6 sfaturi)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Am lucrat cu un număr de cupluri în care o persoană a trebuit să se mute pentru a lua un loc de muncă nu au putut găsi pe plan local. În alte cazuri, cuplurile întâlnit on-line, și nu au fost în măsură să se mute împreună. Marcia și Harvey a venit la mine într-o situație similară cu primul exemplu.

Când compania lui Harvey a fost achiziționată, și-a pierdut locul de muncă. Apoi, el a fost oferit un loc de muncă profitabil visurilor sale din Seattle. După săptămâni de discuții, au decis că ar trebui să-l ia. Marcia a spus, „Schimbarea a fost foarte greu pentru amândoi. Ne e dor unul de altul, chiar dacă știm că este cel mai bine pentru Harvey și situația noastră de bani.“

load...

Păstrarea o relație vibrantă și sănătoasă, atunci când locuiesc în aceeași casă este o provocare destul. Dar când cuplurile sunt separate de distanța geografică, se pune presiune suplimentară asupra relației.

Indiferent dacă un partener a trebuit să se mute într-un alt stat sau v-ați întâlnit on-line și a căzut în dragoste, aici sunt șase strategii pentru a vă ajuta să lucreze prin unele dintre Kinks de manipulare o relație de lungă distanță.

1. Găsiți un nou mod de a privi Situației

Este normal să se simtă în dificultate această separare. O modalitate de a transforma Outlook negativ este de a schimba situația.

load...

Desigur, vei fi frustrat cu separarea, dar încercați să mențineți pozitivitate în sus.

Asta este, încercați să vizualizați relația de lungă distanță într-o lumină pozitivă. Cum s-ar putea trai deoparte pentru o cantitate finită de timp să fie benefică?

Marcia voluntar aceasta: „Este facut reuniuni noastre mai sexy.“ Ea a mai spus că așteaptă cu nerăbdare să decorarea apartamentului din Seattle.

Cei doi au vorbit despre a avea mai mult timp pentru a face propriile lor lucru și să nu luați unul pe celălalt. Harvey a spus noua sa poziție a fost enorm pentru cariera sa. Încearcă să vină cu cel puțin trei avantaje.

2. Nu au secrete de la un altul

Cele două cele mai importante apărare împotriva gelozie, suspiciune, și paranoia sunt transparență și incluziune. Împărtăși povești cu partenerul tau despre oamenii din viața ta. Nu omiteți evenimente sau interacțiuni , pur și simplu , deoarece acestea s - ar putea inspira o tresărire de gelozie.

load...

Vei experiență atât singurătate și de gelozie din timp în timp, dar păstrând lucrurile unul față de celălalt, indiferent cât de mică, va face mai rău.

Fiecare dintre voi va experimenta singurătatea din când în când - asta e natural. Dar vă puteți păstra de la care acționează pe ea - și să păstreze partenerul tau de grija pe care o vei face - de a dezvălui sentimentele și oferind o mulțime de detalii despre viata ta.

3. Harta parametrii Împreună

Stai jos împreună și să definească parametrii și așteptările acestui aranjament pe distanțe lungi. Pentru fiecare dintre voi, care sunt preocupările dumneavoastră? Cât de des vizitați? Dar copiii? Există probleme interne (întreținerea de uz casnic, auto, finanțe, etc.) , care ar putea necesita un nou plan de acțiune?

Împreună, dau seama ce așteptările sunt pentru dispunerea pe distanțe lungi. De exemplu, nu vă vizitați reciproc în fiecare week-end?

Am încurajat Marcia și Harvey pentru a discuta despre cele mai mari griji relația lor cu altele, preocupări cum ar fi intimitate, gelozie, și încredere. Este important pentru a obține totul în dreptul deschis la început, astfel încât să puteți începe această nouă aventură pe picior de egalitate.

4. Uita-te la viitor, și face un plan

Întrebați partenerul: Unde ne vedeți într-un an? Ce zici de cinci ani? Vorbeste despre ce poate face fiecare dintre voi, în contextul vieții în afară, care se va face această viziune viitor sa devina realitate. Având obiective comune este una dintre cheile de la o relație fericită, și de a face această activitate amintește subtil fiecare dintre voi care lucrați ca o echipă.

Discutați despre lucruri cum ar fi în cazul în care vedeți relația ta merge în cinci ani și a stabilit obiective pe care le puteți realiza împreună.

Condiții de viață în case separate, nu înseamnă că trebuie să ducă vieți separate și au contracte futures distincte, și nici că distanța va fi permanentă. Harvey a recunoscut că a avut probleme cu asta. „Când încerc să proiecteze în viitor, mă simt paralizat.“ Am sugerat că vorbesc despre unde vrea ca relatia sa fie in cinci ani, nu neapărat detaliile situației lor de viață, și a găsit acest ajutor.

5. Stabilirea zilnică de contact

Configurarea telefonului regulat, datele FaceTime sau Skype. Este uimitor cum tehnologia a adus oamenii împreună. Comunica in fiecare zi, mai mult de o dată, dacă este posibil. Este extrem de important, atunci când doi oameni sunt în imposibilitatea de a avea intimitate fizică, pentru a menține o legătură emoțională.

Încercați să comunice cel puțin o dată pe zi, chiar dacă este de a împărtăși lucruri ca ceea ce ai avut pentru masa de prânz. Va face o diferenta!

Chiar daca partenerul tau nu este cu adevărat un palavragiu, găsi modalități de a păstra legătura. Dacă ea urăște a fi pe telefon, apoi e-mail, text sau un mesaj instant reciproc. Împărtășiți victorii și frustrări mici sau doar ceva amuzant care sa întâmplat în timpul zilei. Întrebați despre ziua celuilalt, și asigurați-vă că pentru a sprijini reciproc prin zilele rele și bune. Ia să știu ce o zi în viața partenerului arată.

6. Ia împreună în Persoana

Vorbind, chat video și email-uri sunt toate mare. Dar, pentru a menține o relație romantică, aveți nevoie pentru a face timp pentru a vedea reciproc față în față. Împreună, du-te peste munca ta, de familie, precum și alte obligații, și apoi programați perioadele de timp, atunci când veți vizita. Este de asemenea important ca fiecare partener să viziteze celălalt partener; fiecare persoană ar trebui să aibă mai mult decât o descriere verbală a acasă celuilalt partener, un oraș, și bântuie favorit.

Tehnologia ne oferă mari avantaje, dar nimic nu bate de contact în persoană. Configurarea o rutina de călătorie și Meetup care lucreaza pentru tine!

De asemenea, atunci când ne vedem, găsiți creative - și frecvente - modalități de a păstra romantismul merge în relația ta. Deoarece Marcia este un profesor, a fost ușor pentru două dintre ele pentru a planifica excursii la Seattle. „Dar el trebuie să vină aici, de asemenea, uneori“ , a spus ea, „ pentru că copiii dor de el.“

Este posibil să se dezvolte într-o lungă distanță Relație!

Marcia și Harvey au fost cu sesiuni Skype cu mine pentru o jumătate de an. Harvey se conectează de la Seattle si Marcia din Chicago. Deși gelozie și singurătatea au fost, la început, cele mai mari două provocări pentru ei, au învățat în text și video chat-ul cu fiecare alte aproape zilnic și includ cealaltă în detalii regulate ale vieții.

De multe ori se discută că aceasta este o situație temporară, iar Harvey este de lucru pentru a convinge compania sa actuală să-l mute la Chicago. Marcia a fost văzut prietenii ei și copiii adulți mai des la fel de bine, care ține ocupată. Ea sa alăturat chiar și un club de sănătate, pentru prima dată, și joacă tenis în liga de femei.

Știm cu toții că poate fi o provocare pentru a face relații locale funcționeze, așa că are mile între tine și partenerul tău poate crea tensiuni suplimentare. Sfatul meu este să nu uităm de lucrurile mici. Când vezi un amuzant citat, comic, sau o poveste, trimite-l la partenerul tau. Continua să facă reciproc de râs, chiar dacă nu sunteți față în față. Amintește-vă de ce ați fost atrași unul de celălalt, în primul rând. Și, desigur, scrie acum și apoi scrisorile tale de dragoste partenere pe care le puteți trimite prin e-mail. Ele sunt modul perfect de a lasa cealalta persoana stie ca te gandesti la ele.

Surse Foto: manrepeller.com , connect-bridgeport.com , communitychaplainservices.org , lovemybrit.com