Cum să faci un tip să inițieze sex

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ce se poate face în cazul în care omul nu inițiază sex la fel de des ca l - ai dori să? Chiar dacă s -ar putea simti ca umple un rol mai docil in batalii dormitor relatia ta lui, ca o femeie, aveți în voi puterea de a obține a ta oricând doriți, oriunde doriți, cu toate acestea aveți nevoie de ea.

Seduce în mod constant omul tău.

Seductia nu este o acțiune izolată. Într-o relație sexuală sănătoasă, seducție se desfășoară în mod constant. Dacă doriți să fie în măsură să incite sex cu omul ori de câte ori doriți, aveți nevoie pentru a menține relația cu omul tău încărcat în orice moment.

load...

O mulțime de femei împărtășesc în mod esențial o relație platonică cu iubitii lor și soții lor, și apoi se întreabă de ce nu sunt în măsură să inițieze o partidă de sex la picătură de o pălărie. Ei tratează prietenii lor și soții lor ca „cei mai buni prieteni“, „amici“ sau ca un alt bland si plictisitor „partener“ , 90 la suta din timp, iar apoi se așteaptă ca omul lor să le devasteze fără milă , fără un moment de preaviz.

Aceasta seductie „strategie“ este la fel de lipsită de sens ca și abordarea comună de sex masculin de a trata femeile lor ca cei mai buni prieteni, casnice sau babysitter, apoi așteptându-femei pentru a comuta instantaneu modurile și Incalzeste al doilea starea de spirit greve.

load...

Dacă doriți să fie în măsură să facă omul tău iniția sex ori de câte ori doriți, trebuie să - l trateze ca iubitul tău, în primul rând. Păstrați cele mai multe dvs. De comunicare flirtând, îl incită cu testiculelor mici pe tot parcursul zilei, să aibă grijă de aspectul și rochia ta într - un mod atractiv în mod constant. Faceți tot posibilul pentru a -și exprima harul tău feminin, mister și trageți în orice moment.

Simplul act de a menține feminitatea și dezvoltarea unei relații bazate în jurul joacă rolul opus gratuit în loc de 50/50 corvoada-partener este adesea suficient pentru a menține scânteia de ardere în interiorul relația ta.

La urma urmei, dacă veți scuza metafora brută, este mai ușor să rev rapid un motor de mers în gol cald decât un bloc de cilindri rece inerte.

„Fără a face o singură mișcare, o provocare pentru ochi

load...

de contact vă permite să arunce mănușa

și se obține simultan cu numai ochii.“

Dă-i „The Look“.

Exista o multime de moduri de o femeie poate trage un bărbat în inițierea de sex, dar nici unul dintre ele sunt la fel de puternice sau la fel de interesant ca și „The Look.“ Dirty Dancing și vorbesc murdar sunt atât de frumos, dar nimic nu lovește un om la fel de fatis ca dreapta desfășurarea ochilor. Fără să spună un cuvânt, aspectul potrivit va lasa un om știu exact ce te gândești, ceea ce vrei, și cel mai important, ceea ce ai nevoie.

Ai două modalități clare de a folosi ochii pentru a forța mâna omului dumneavoastră în cel mai bun mod posibil:

1. Glance.

Prin prinderea continuu ochiul omului dumneavoastră și apoi căutați departe, va provoca dorința lui de a-și alunge și de dorința de a fugi. Acest lucru creează un joc de moment și pisica mouse-ul pe care ar trebui să mențină atâta timp cât se poate administra. Cu cât joci sfios, mai mult omul va continua, ceea ce duce la un cuplaj exploziv. Doar amintiți-vă, la un moment dat trebuie să îl lase să te prind.

2. Provocarea.

Oricât de mult mi pot iubi priviri sfioase, eu personal prefer contactul cu ochii , care provoacă în mod direct, care pare să spună: „Ce vei face?“ Aspectul provocator este opusul privirii. Țineți capul în jos doar un pic și privi în sus la omul direct, puternic, dar cu vulnerabilitate.

Fără a face o singură mișcare, o provocare contactul vizual vă permite să arunce mănușa și a produce simultan cu numai ochii. Dacă omul este mult de un om la toate, el va răspunde prin care vă arată exact ceea ce e capabil.