Cum să faci o vacanță de vară

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Vara este oficial aici, ceea ce face acum momentul perfect pentru a merge afară și să îndeplinească o femeie să se bucure de o poveste de dragoste de vară distractiv cu! Dacă v - ați confruntat vreodată o vară poveste de dragoste , știi cât de pozitiv aceste flings pot fi.

Dacă nu ați experimentat o poveste de dragoste de vara, atunci esti cu siguranta lipsesc. Dating o femeie pentru câteva luni scurte, atunci când vremea este perfectă și grijile sunt aruncate la vânt este o experiență masculin chintesența, o fiecare om are nevoie să se complacă în cel puțin o dată în viața lui.

load...

Și iată cum poți să faci doar asta.

1. Faceți cunoștință cu fata potrivită.

Da, soarele strălucește luminos și cald, dar asta nu înseamnă fiecare fată te întâlnești este în căutarea pentru o relație ca fiind la fel de lumină și lipsită de griji ca având vremea în jos pe tine. Atunci când caută o femeie pentru a partaja o poveste de dragoste de vară cu, trebuie să vă asigurați că se apropie de cuplare cu aceleași așteptări relaxate și dorințele ca tine. Nimic nu va trage în jos această încercare la o aventură de sezon mai mult decât încercarea de a avea una cu o femeie care vrea să știe, dincolo de toate îndoielile, ceea ce voi doi împărtășesc va extinde august rămas singur.

load...

2. Păstrați lucrurile casual.

De asemenea, trebuie să vă asigurați- vă că sunteți în mentalitatea potrivită pentru o poveste de dragoste de vară. Nu vă faceți griji cu privire la angajamentele pe termen lung și să alunge că „L“ cuvânt din vocabularul tau pentru următoarele două luni.

Odată ce îndepliniți fata potrivita pentru a partaja romantism de vară cu, trebuie să vă asigurați că lucrurile rămân la fel casual, ca și voi doi doriți ca acestea să fie, indiferent de cât de mult timpul petrecut împreună și nu contează cât de mult va ajunge placă fata asta. În loc să se apropie de relația ta înmugurire ca potențial pe termen lung și un angajament serios, acționează ca în cazul în care voi doi nu vom vedea din nou o dată frigul revine la aer.

„Dacă tu și femeia ta încă mai doresc să vadă unii pe alții,

nu simt ca ai nevoie pentru a impune o limită de timp arbitrar.“

load...

3. Petrece puțin timp acasă.

Idilele de iarnă sunt toate despre păstrarea reciproc cald de snuggling împreună cât mai des posibil, pana cand florile incep sa înflorit din nou. Idilele de vară sunt toate despre obtinerea de acolo și fiind la fel sociale și la fel de activ posibil, deși mână în mână.

Sigur, să ia tot timpul trebuie să vă conectați intim unul cu celălalt , atunci când starea de spirit greve, dar amintiți - vă că lunile calde meteorologice sunt un cadou, o scurtă durată unul la asta. O aventură de vară este definită de timp petrecută la plajă, de echitatie biciclete și de a explora multe activități în aer liber casa ta are de oferit, iar dacă ignorați întregul element de out-of-the-casa ta fling, pur si simplu nu va primi experiența completă romantism de vară.

4. Petreceți mult timp cu prietenii.

Una dintre cele mai bune aspecte ale unui romantism de vară este faptul că toți prietenii tăi , și toți prietenii iubitei tale, vor fi afară și despre în mod constant, oferindu - vă atât posibilitatea de a întâlni o mulțime de oameni noi și să se bucure de angajarea într - un număr nesfârșit de activități de grup. Sigur, puteți petrece toată vara cu nimeni , dar femeia ta , dacă vrei, dar unul dintre aspectele cele mai unice ale romantismul de vară este faptul că acesta reprezintă un miez privat mic ascuns într - o experiență socială mai mare.

5. Nu spune la revedere, dacă nu doriți să.

Da, se apropie de romantism de vară ca ea va dispărea într-un timp de câteva luni. Dar, odată ce aceste luni sunt peste, dacă tu și femeia ta încă mai doresc să continue să vedem, nu simt ca ai nevoie pentru a impune o limită de timp arbitrar asupra a ceea ce ar putea transforma în ceva accidental de lungă durată și grave.