Cum sa fii o femeie sexy la mijlocul vietii

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

„Nu e nimic tragic în a fi 50. Nu dacă nu încerci să fii 25.“ - „Sunset Boulevard“, vorbită de Joe Gillis la Norma Desmond în film (scurt timp după aceea, ea la împușcat.)

Multe femei sunt speriat de cât de repede anii au zburat de cât de repede și vechi „Father Time“ se furișează pe ele. Acesta poate fi o revelație pentru a vedea cât de mult mai vechi colegii dvs. Caută aceste zile.

În momentele de onestitate dureroasă, ești obligat să recunoască efectele timpului în propria față și, probabil, te simți în genunchi cu fiecare pas pe care îl luați.

load...

Spre deosebire de Norma, ultimul lucru pe care ar putea fi gata pentru este dvs. „close-up“, mai ales în lumea de dating.

Când se simte în mod frecvent ca uita în oglindă este un act semnificativ de curaj, poate părea ridicol să ia în considerare vă puteți simți de fapt , sexy ca o femeie singură matură. Simplul gând poate părea ridicolă.

Există, de asemenea, un fenomen cultural care definește femeile îmbătrânire ca „vechi“ și îmbătrânirea oamenilor ca „distins.“ Este aproape suficient pentru a face să vă doriți să „interpreteze“ ca Norma Desmond.

Mulți oameni maturi sunt, de asemenea, interesat în și capabil să atragă femeile mai tinere. Se poate simți intimidant, neautentic sau infricosator pentru a exprima partea ta seducatoare.

load...

Sexiness este mai mult despre atitudinea decât aspectul.

Este corect să spunem că avem toate femeile care nu sunt văzute cel mai tânăr sau mai frumos, dar ei au sex-appeal atemporal.

Nu sugerez tu sport un aspect deschis sexy (care poate fi de fapt, îmbătrânirea). Este vorba de sentimentul destul de confortabil în propria piele pentru a transmite o imagine care este feminin, autentic și captivant.

Având încredere interior bine meritată este un început bun. Ai dat tonul pentru modul în care doriți ca alții să vă trateze cu cât de mult te respect si însăți.

Chiar dacă a fi sexy , nu este vorba de un aspect, vă doriți aspectul exterior să fie reflexia mai lingusitoare cine ești.

Începeți cu o abordare de bază. Acest lucru nu este momentul să se concentreze asupra defectelor sau eșecurilor tale. Mai degrabă, acum este momentul pentru a vă da credit în cazul în care de credit este datorată.

load...

„Nu există nici o dată de expirare pe dvs.

capacitatea de a atrage pe cineva uimitor.“

Luați în considerare cele mai bune atributele.

Uită-te adânc în oglindă și te vezi dincolo de ridurile.

Care sunt cele mai bune caracteristici tale? Care sunt caracteristicile de oameni observa cel mai frecvent și compliment în tine?

De exemplu, multe femei in mijlocul vietii si dincolo au picioare mari. Ce -ar fi aruncat pantofii sensibile la rock o pereche superba de tocuri pentru o seara in oras?

Ai ochi magnifici sau un zâmbet primitor? Luați în considerare modul în care s-ar putea fi capabil de a îmbunătăți look-ul cu machiaj, noi fard de ochi sau de albirea dintilor.

Este ușor să te blocat într-o urzeală de timp. Poate doriți să apăsați pe butonul de reset de alegerile tale garderoba sau rutina de frumusete.

Care sunt cel mai mândru în viața ta?

Care sunt cele mai mari daruri și lecții din experiența ta? Ce trebuie să împartă cu lumea?

Întrebați-vă cum puteți centra viața mai mult pe lucrurile pe care le iubesc si sunt cel mai pasionat. Când se aviditate urmăresc ceea ce este cel mai semnificativ, este mai probabil să fie centrat, reală și plină de bucurie.

Acest lucru te face interesant și atrăgător.

Cele mai multe femei care au mai mult de câteva zeci de ani în spatele lor au fost prin intermediul unor suișuri și coborâșuri semnificative. Aceasta poate include dezamăgiri și inimi zdrobite care vin într-o varietate aproape nelimitată.

Partea buna este înțelepciunea și puterea de ai câștiga prin fiecare experiență. Dezavantajul este că poate crea amărăciune sau cinism despre dragoste și viață. Acest caustica „greutate“ poate fi om serios respingător.

Când a fost ultima dată când ai făcut ceva doar pentru distractie?

Ar putea viața ta folosi o infuzie mare de plăcere? O natura jucăușă poate fi foarte sexy! Practica flirtezi prin acordarea unui străin atractiv un compliment sincer.

Dacă vă simțiți mai îndrăzneț, de ce nu încercați un cadou și un zâmbet? Arată interes real în alte persoane. Acest lucru ajută să ia accentul pe sentimentele conștiinței de sine ar putea avea.

Amintiți-vă de dating, dragoste ar trebui să fie distractiv. Dacă se poate apropia de interacțiuni sociale și de interese de dragoste prospective, fără a fi prea atașat la rezultatul, va fi capabil să se relaxeze și să se bucure de ea mai mult.

Găsiți umor ori de câte ori aveți posibilitatea, ca un râs consistent bun poate crea chimie uimitoare între doi oameni.

Trăiește viața într-un mod care va aduce adevărata fericire. Au compasiune pentru și să fie iertator de tine și pentru alții. Bucurați-vă de bogăția vieții tale mai mult pe deplin.

Nu există nici o dată de expirare pe dragoste sau pe capacitatea dumneavoastră de a captiva și de a atrage pe cineva uimitoare.

Spune-mi: Cum aveți de gând să se bucură de anii de aur ca o singură femeie sexy? Mi-ar plăcea să aud sfaturi!

Sursa foto: abdn.ac.uk.