Cum să fii femeile mai tinere

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

E ceva despre femei tinere care a fost întotdeauna irezistibil pentru bărbați - și nu este doar corpul lor tinerești sau capacitatea lor naturală de a face sa se simta responsabil, importante, înțelept și competent.

Femeile mai tinere au un farmec iubitoare de distracție , care pare să ridice greutatea lumii pe umerii unui om, să - l ții tânăr și să facă viața nouă și interesantă din nou.

Și un om mai în vârstă are capacitatea de a le oferi un fel de securitate, stabilitate, cunoștințe și încredere că bărbații mai tineri de multe ori lipsa - să nu mai vorbim de aprecierea dornici el are de companie ei si atentia senil el va plăti pentru ea.

load...

Există un dezavantaj, desigur. Timpul este o barieră la fel de sigur ca și distanța este.

Deși ea poate aprecia caldura, fiabilitate și o mai bună calitate a sexului pe care o poți oferi în prezent, ea poate fi în căutarea de a ridica o familie sau de taxă în nivelurile superioare ale unei cariere, în timp ce ai „fost acolo, făcut că.“S-ar putea fi gata pentru o casa de lac liniștit și o barcă de pescuit mică sau o viață de călătorie și aventură.

O poveste de dragoste cu o femeie mai tânără poate fi bine în valoare de urmăresc, dar dacă ai de gând să sari în acea arenă, aveți nevoie pentru a înțelege ceea ce intra in si stiu cum sa o data cu succes.

load...

Să începem cu începutul.

Poate că ai cunoscut deja o femeie mai tânără, sau poate sunteți încă scanarea site - uri online pentru a găsi o fată care ar putea fi interesat de un tip mai în vârstă. În ambele cazuri, trebuie să vă pun câteva întrebări serioase:

O mulțime de aceste răspunsuri va depinde de diferența de vârstă reală. Dacă sunteți 60 și ea este de 30, ar putea fi o afacere mare și care îndeplinește un an pentru amândoi, dar ea va gândi de două ori stau cu un om care va fi de 80, atunci când copiii lor intra colegiu.

Șansa unei inimi fiind rupt este foarte mare, și este aproape sigur va fi inima ta simte durerea. De asemenea, trebuie avut în vedere faptul că mai mare răspândirea de vârstă, cu atât mai probabil este că atât tu cât și ea sunt în ea din motive greșite. Amândoi sunteți, probabil, mai interesat de ceea ce celălalt are decât ești în persoana.

load...

Dacă ea e 42 și tu ești 60, acum ești pe un teren destul de solidă. Ea a ridicat copiii ei sau pot fi în continuare creșterea acestora. Ea știe ce lipsea primul ei soț, și știe ce caută într-un om acum.

Sanse sunt, ai totul pe lista ei în pică. Știi cum să trateze o doamnă, aveți valorile de modă veche ea poate aprecia, esti stabil, sigur punct de vedere financiar, și vă place să fiu cu ea mai mult decât orice altceva în viață.

Înțelegerea de ce doriți să o data si de ce ea vrea să data la care este întotdeauna primul lucru pe care să ia în considerare. Vrei o femeie a cărei companie vă puteți bucura de mai mulți ani.

Nu aveți un an sau doi pentru a deșeurilor în nebunie și frivolitate, și doriți să păstrați și proteja bunurile pentru familie ai deja, și poate pentru o femeie care este demn de a fi noua dragoste a vietii tale.

„O femeie mai tânără va reveni la un

loc plin de căldură și afecțiune.“

Deci, acum tot ce trebuie să faci este data de ei într-un mod care o va impresiona și de a câștiga inima ei. Încercați aceste sfaturi:

1. Fii un om, nu un băiat.

Este posibil să fi fost un timp de când erai la o întâlnire cu o femeie frumoasă tânără, și poate fi ușor pentru a permite farmecul ei și feminitatea să vă copleșească.

Dar, aceasta se confruntă: Ea renunțarea la unele dintre calitățile pe care studly tineri trebuie să le ofere pentru a fi cu un domn matur ca tine. Ultimul lucru pe care vrea ea este pentru dvs. „tocilar interior“ să iasă. Fii calm, calm, relaxat și total în controlul de tine și situația.

2.Be cavaler ei.

Cavalerismul este destul de mult mort în modernă , datând de universul pe care femeile mai tinere au crescut obișnuit, dar niciodată nu a ieșit de stil în mintea femeilor.

Uși deschise pentru ea, scoate scaunul ei, asigurați-vă că e confortabil, ajuta-o găsi ceva pe meniu ea va dori, și apoi comanda pentru ea. Nu fi difuzate și fixându să-i ajute ca un servitor, dar încearcă să facă totul un gentleman ar încerca cu siguranță face pentru doamna lui.

Cele mai multe dintre toate, da-i respectul sincer și atenție. Sansele sunt bune ca nimeni nu a făcut vreodată să se simtă ca o prințesă înainte.

3.Hold înapoi.

Nu Chase o femeie mai tânără. Atracția unui tip mai mare este mistica lui și capacitatea lui de a se și lumea din jurul lui de control. Lăsați-o să cadă pentru tine.

Fiecare tip ea a fost cu ea de când a fost în colegiu a încercat să intre în pantalonii ei la prima dată. Există două motive pentru care nu ar trebui să facă acest lucru.

În primul rând, se va ruina mistica si transforma toate de putere asupra ei. Femeile ajunge pentru a apela toate focurile de armă atunci când vine vorba de sex. Și, în al doilea rând, un tip mai tânăr va părea doar dornici și nechibzuit, ci un tip mai în vârstă, care face o mișcare prea curând se va desprinde ca un „pervers“, ciudatule sau un fel de tip periculos, ea trebuie să evite.

4.Be jucaus.

Vrei sa ai toate acele calități solide care vin cu maturitate, dar, de asemenea, doresc ei să uite de diferența de vârstă.

Asigurați-vă că te distrezi cu ea. Asigurați-lumina de unele dintre expresiile ei tineri, întrebați-o dacă ea are un poster Justin Bieber pe peretele ei, atunci când ea începe viguros muzica - trebuie doar să se distreze și să fie jucaus cu femeia ta mai tânără.

Rasul este rata de ceva femei foarte mare, asa ca nu fi un vechi om veșnic nemulțumit.

5.Run spectacol.

În plus față de umor, femeile sunt, de asemenea, foarte atras de putere. Aceasta este una dintre faptele cele mai fundamentale ale naturii. Femeile doresc un om care conduce, este neînfricat, decisiv și dispus să preia.

Niciodată nu permite alegerea unui restaurant pentru a deveni unul dintre cei „Unde vrei să mergi? Nu-mi pasă. Unde vrei să mergi?“Catastrofe. Sugerează câteva locuri și dacă ea nu poate alege unul, te decizi.

Urmați același model pentru a comanda produse alimentare, selectarea ce muzică pentru a juca sau orice altceva ar putea fi. Ea va învăța să vorbească atunci când ea vrea să obțină felul ei.

6.Give ei o mulțime de frânghie.

Vrei să-i arăta grijă și reamintesc ei că sunt disponibile pentru ea, dar nu doriți să crampe stilul ei sau să intre prea mult în viața ei personală.

S-ar putea rula show-ul cu ea, dar nu ai nici o afacere care rulează familia ei, și nu ar trebui să încerce să monopolizeze prea mult din timpul ei.

Face toate aceste lucruri grijuliu că băieții mai tineri nu fac: Cheam-o a doua zi, trimite câteva texte în fiecare săptămână, trimite flori pentru ocazii speciale.

O pisică fără stăpân se va întoarce la ușa dumneavoastră pentru kibble și lapte ai scos - dar va rula dacă încerci să te apropii. O femeie mai tânără va tinde, de asemenea, să se întoarcă la un loc plin de căldură și afecțiune, atâta timp cât ea știe că nu este o capcană.