Cum să fii interesat și interesant

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Există cu adevărat o mulțime de pește în mare, dar că nu este întotdeauna un lucru bun, mai ales atunci când vine vorba de modul în care ai de gând să iasă în evidență la restul dintre ei.

Vestea bună este dacă ai pus un pic de efort în el, e ușor. Cum? Fii interesat și, mai mult decât atât, să fie interesant!

Deci , multe femei cred că ar trebui să se mut în jos , pe prima dată , să fie agreabilă, să fie frumos, da din cap o mulțime, nu dezvăluie prea mult... Fie vanilie.

load...

Nu. Nu. Nu. Asta e exact ce nu trebuie sa faci, daca nu esti OK, pur și simplu de amestecare și fiind unul dintre mai mulți pești.

Am de gând să-ți spun ceea ce ar trebui să faci în schimb. Dar, mai întâi, să începem cu don'ts.

1. Nu fi un wallflower

Nu fi o fată din cap și-zâmbet dând răspunsuri-un singur cuvânt și evitând a intra în detalii.

2. Nu-l lăsa să fie cel cu poveștile.

Nu-l lăsa să fie cel cu toată carisma si personalitatea. Acesta este potențialul mugurele o relație - un parteneriat.

Indiferent de varsta, statut social, educația, experiența de viață (și nu spun că sunt mai mici), sunteți de asemenea, interesant, ai o perspectivă, aveți o perspectivă și un aviz. Împărtășește-l!

load...

3. Nu fi un know-it-all , fie.

Nu încercați să-o până reciproc. Aceasta nu este o competiție.

Aceasta este o conversație și conversații sunt da și a lua, reciproc și egal.

„La fel ca și cu orice conversație,

să fie conștienți de audiența.“

Acum, pentru facem.

1. aduce ceva la masa - tine.

Fii interesat de ceea ce are de spus. Fii interesant asa ca el este interesat de ceea ce ai de spus.

Dacă el într-adevăr nu-i pasă punctul de vedere, în cazul în care suflă contribuția la conversația, dacă el zonele când e rândul tău să vorbească, el nu e tipul pentru tine.

Interesat:

El este interesat de tine, ce ai de spus, ceea ce faci, cine ești ca un om.

De ce este important acest lucru? Pentru că el face să te simți importantă, care ajută la stimularea stima de sine și te face să vrei să continue să facă lucruri interesante și să fie un om interesant.

load...

De asemenea, te face sa te simti ca tine nu sunt într-o relație cu o singură față cu egocentric care îi place să fie interesant, dar nu atât de interesat de tine.

Interesant:

Este interesant. El face mintea extinde lucrurile. El se duce la ochi-de locuri de deschidere. El are o carieră veți găsi intelectual stimulativ si ce vrei de fapt să vorbim și întreba despre.

El se bucură de activități (care pot fi încorporate în) această provocare și te excita. El are pasiuni personale pe care le găsi, de asemenea inspira și-ar bucura de explorare.

Nu sunt sigur ce vă aduce la masa?

Înainte de data , gândiți - povestiri interesante, lecții, experiență, cursuri, locuri, alimente, biți de cunoștințe care te fac diferit sau interesant.

Ce se spune despre tine? Cum au ajutat să mucegai? Cum se exprimă punctul dumneavoastră de vedere?

Scrie-le în jos, astfel încât să le amintiți (evident, nu le-a citit cu voce tare).

Încă nu sunt sigur? Iată câteva început...

CĂLĂTORIE:

Pe unde ai calatorit? Ce ai vazut? Ce ai învățat? Care a fost livrata acasa de la aceste experiențe?

Săpa mai adânc decât „, m-am dus în Mexic și a avut atât de distractiv! Am mințit pe plajă toată ziua și a mers la astfel de părți distracție pe timp de noapte!“

Haide acum... Că nu este atât de interesant. Ai mai multă profunzime. Dig-l.

SPORT:

Există un sport esti entuziasmat, că sunt implicați, pe care le urmați? Ai fost un patinator competitiv de la vârsta de șase ani? Grozav!

Ce ai învățat din acea experiență? A făcut trezirea la 5 dimineața și la poziția la patinoar în fiecare dimineață, vă învață despre a fi o auto-starter, fiind competitivă cu tine însuți, de învățare har și echilibru?

Pentru că ai petrecut copilăria la patinoar, te-ai uitat, de asemenea, practica locală echipa de hochei între sesiunile de patinaj figura? Nu te iubesc hochei din cauza sentimentului nostalgic te aduce?

FILME:

Ești pasionat de film cu o pasiune pentru filme de cult? Ai văzut „Rocky Horror Picture Show“, de 35 de ori și a memorat toate liniile?

Despre ce este vorba arată că din afară nu știu? Ai o pasiune pentru cinematografe drive-in, nu doar pentru experiența-film vizionarea, dar nostalgia?

Produse alimentare, vin & SPIRITS:

Esti gurmanda"? Sunteti informat despre vin și cocktail-uri? V-ați întâlnit bucătari, agățate cu Mongers brânză, lipit cu bucătari de patiserie, a petrecut week-end cu vinificatorii, a fost la fabricile de vin lor și am urmărit procesul de la struguri la butoiului la sticla?

Ați călătorit de a mânca, a descoperit scufundările ravnite si cinat cu bucătari celebri în personal la domiciliu grădinile lor? Ai fost pe o vanatoare de trufe albe în Alba, Italia și cules de mure în Arkansas?

Ce zici de cocktail-uri? Sunteți în tendința de cocktail erbacee de a pune ierburi aromate, cum ar fi cimbru, oregano și ardei iute în Mixaje? De ce crezi că tendința a ajuns la acest lucru?

Ai propria ta gradina cocktail pervaz? Cum ai devenit interesat în și să învețe despre produse alimentare, vin și băuturi spirtoase?

Ar putea fi nici unul dintre mai sus se referă la tine. Și asta e în regulă. Ideea este de a te gândi la ce te face interesant, diferit și ies în evidență.

Poate au câteva povești în oamenii tăi buzunarul de la spate tind să se bucure, pentru a primi o lovitură din sau vor să audă mai multe despre. La fel ca și cu orice conversație, să fie conștienți de publicul, să înțeleagă ce s-ar putea găsi fascinant și să aducă aceste puncte.

Probabil că nu e un moment bun pentru a vorbi despre dvs. Out-of-control de colectare a Troll Doll sau nevoia de limita obsesivă pentru a viziona fiecare episod din „... Femeile care prinse ucide“ pe oxigen. Vrei să vină peste la fel de interesant, nu nebun.

Cum vei fi interesat și interesant la următoarea dată ?

Sursa foto: ionehellobeautiful.wordpress.com.