Cum sa fii o prietena buna prietenului tau - (6 sfaturi pentru experti)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Daca esti ca o multime de oameni, probabil că doriți să fie cel mai bun la tot ceea ce faci. Fiind o prietena nu este diferită. Vrei să fii cea mai buna prietena de pe planeta. Ei bine, ai venit la locul potrivit pentru că am de gând să te învețe cum să realizeze acest lucru.

Acest lucru nu va fi o piesă scămoșată spunându-vă pentru a oferi mai multe locuri de muncă lovitură - acest lucru va fi un articol în profunzime cu elemente corporale, acționabile puteți începe de punere în aplicare imediat pentru a imbunatati foarte mult relația.

1. În loc de sâcâială, Compliment El a afecta schimbările

Mama lui NAGS. Vrei să fii mama lui? Încercați să evitați a spune lucruri de genul „Mă deranjează când lăsați toate vasele murdare în chiuvetă. Doar curata vasele sau le-a pus în mașina de spălat vase!“În schimb, încercați lucruri de genul„Ar însemna lumea pentru mine, iar tu ar fi cel mai mare iubit vreodată, dacă v-ar fie curata vasele sau le-a pus în mașina de spălat vase în loc de chiuveta."

load...

Apoi, când o face, saruta - l cu pasiune și spune ceva de genul „ Vă mulțumim pentru curățare feluri de mâncare dumneavoastră! Tu ești cel mai sexy bărbat în viață „. Asta peste partea de sus? Da, dar ai grija ce se întâmplă. Ori de câte ori vrei ceva, spune - i cât de fericit te va face dacă el o face, aprecia el când o face, și a vedea cât de multe lucruri pe care le veți obține - l să facă. Eu numesc acest concept „necesarul de / Regula Apreciat.“

2. Să-L sarcini complet de către el însuși

Femeile prospera pe sentiment sustinut, in timp ce barbatii prospera pe obtinerea lucruri de facut. De exemplu, în cazul în care tipul tău este deprimat și bolborosesc în jurul casei, nu încercați să-l înveselească făcându-l să râdă, să cumpere un cadou el, sau de a face lucruri pentru el. În timp ce acestea sunt gesturi foarte frumoase, ei nu vor realiza obiectivul de a obține-l din funk lui.

load...

In timp ce femeile pot aprecia sprijin de la un prieten care dă o mână, oamenii prefera sprijin de departe, împingându - le pentru a realiza obiectivele lor pe cont propriu. Sursa foto: PersonalVictory.com.

În schimb, înveselească-l pe pentru a obține lucruri de făcut. Motiveaza-l să-și facă lucrarea, trimite e-mailuri, termina raportul, du-te la sala de sport, juca fotbal, du-te vezi prietenii, sau chiar să-i ceară să realizeze obiectivele mici în jurul casei (de exemplu, „V-ar scoate gunoiul sau să mă clatite tale celebre I love?“).

Când un om îndeplinește sarcini, se simte realizat, cu succes, și mai mult ca un om. Dacă tratezi omul tău ca și cum te-ar trata o prietena supărat (sprijinirea ei, mângâind-o, făcând-o să nu se simtă singur, etc), el va trage departe. El va încerca să obțină departe de tine. În schimb, spune-i să meargă face diverse lucruri, iar el se va scoate din starea lui de spirit proasta.

load...

3. Afla ce vestminte Gaseste Sexy si le purta ocazional

Rutină poate deveni plictisitor. Dacă sunteți de mers pe jos în jurul valorii în sweatpants și un vechi tricou în fiecare zi, în cele din urmă se va plictisi cu acea tinuta. Așa cum s-ar putea, dacă el a făcut același lucru.

Cu toate acestea, dacă vă plimbați în unele jambiere sexy si un top care arată de pe piept, s -ar putea trezi atenția tipul tău. Acest lucru este de o importanță vitală. Barbatii sunt creaturi vizuale. Când da omul tau o varietate de moduri de a uita - te la corpul tau prin diferite forme de îmbrăcăminte, el va mentine dorinta sexuala pentru tine. Dacă nu se schimba tinuta fiecare acum și apoi, este posibil ca el va începe să piardă atracția sexuală pentru tine.

4. Fii fericit (95% din timp)

În primul rând, ar trebui să fie doar într - o relație daca esti fericit cu tine. Apoi, de ce este fericit fiind de 95% din timp atât de important? Barbatii sunt atrasi de femeile care sunt fericiți.

Evident, este OK pentru a avea unele off zile. Dar când un bărbat are o femeie care este fericit cele mai multe ori fără el face nimic, atunci el va fi capabil să-și imagineze a fi capabil să păstreze fericită pentru o viață întreagă.

Nici un om nu se va angaja într-o viață cu o femeie fără a fi sigur că o poate menține fericit pentru totdeauna. Puteți să-l sigur prin a avea propria viață și de a fi cu adevărat fericit.

Pentru a explica în continuare acest lucru, 95% din fericirea ta ar trebui să vină de la serviciu, prieteni, familie, activități, și apoi cireasa de pe tort este de 5% din fericire care vine de la partenerul tau. Dacă-l utilizați pentru a fi cireasa de pe tort, el se va simti ca este mult mai ușor de gestionat pentru a vă menține fericit pentru totdeauna.

5. L accepte

Tip clipuri unghiile lui și zboară peste tot în apartament și el nu le curat. El alege nasul lui, el bese, el joacă jocuri video, și el ceasuri de fotbal în fiecare duminică. Dar îl iubești pentru că el este fermecător, are grijă de voi, texte dulci lucruri în fiecare zi, gătește micul dejun, scrie note te iubesc, și aduce acasă vinul preferat atunci când ai o zi proastă.

Dar să ne întoarcem la obiceiurile sale proaste. Ce vrei să faci cu ele? Ei bine, în primul rând, citiți-re numărul unu și doi , deoarece acestea conturează o strategie. Unele dintre aceste lucruri pot face mai bine cu această strategie. Cu toate acestea, unele lucruri sunt doar pur și simplu nu se va schimba. Un tip este cine este el. Astfel, trebuie să decidă dacă aceste idiosincrasii sunt ceva ce se poate trăi cu. Dacă da, nu - l poate bate la cap. Trebuie să - l accepte pe deplin pentru ceea ce este el. Tipul tău are nevoie să se simtă confortabil să fie el însuși în jurul tău. El nu vrea să meargă pe coji de ouă din jurul tău.

6. Lucrul în echipă face munca de vis

Acum o sută de ani, a existat o diviziune clară a muncii. Omul a mers la locul de muncă și a făcut bani, iar femeia a menținut acasă. Cu toate acestea, în prezent cele mai multe familii au două partide la locul de muncă. Asta înseamnă că bărbații și femeile împart povara financiară precum și treburile din jurul casei. Poate că gătește micul dejun și ia gunoiul, în timp ce faci mese și rufele. Poate, voi face feluri de mâncare împreună.

Cuplurile care joacă și lucrează împreună sunt mult mai probabil să rămână împreună. Sursa foto: RD.com.

Dacă aveți nevoie de ajutor cu lucruri, el cere ajutor. Cu toate acestea, nu-l întreb pentru a curăța cada de baie în fiecare marți, de exemplu. Este în regulă să-l întreb pentru a curăța cada de baie, dar oamenii urăsc sarcini care nu au nici o dată de încheiere. Dacă el trebuie să o facă în fiecare marți, va parea descurajatoare și fără sfârșit. Cu toate acestea, în cazul în care în fiecare săptămână sau astfel încât să-l întrebi pentru a curăța cada de baie o dată, va părea mult mai ușor și ceva ce se poate realiza. Ca să nu mai vorbim de vei face să se simtă nevoie în fiecare săptămână, și în fiecare săptămână puteți să-l apreciezi pentru curățarea cada.

Nu renunta la nevoile tale pentru Lui - Încearcă să se înțeleagă reciproc și conlucrăm pentru a face relatia ta cel mai bun poate fi!

Ei bine, doamnelor, nu-l ai. Utilizați aceste șase sfaturi și urmăriți relația dvs. Poate obține chiar mai bine. Am creat, de asemenea, un însoțitor video pentru a vă ajuta să fie cea mai buna prietena poti fi:

De asemenea, știu că s - ar putea - am pierdut unele lucruri, așa că în secțiunea de comentarii de mai jos, spune - mi ce faci pentru a fi un partener de mare.

Sursa GIF: Tumblr.com