Cum să fii seducător

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Seductia este foarte mult o parte a procesului de curtare, în cazul în care nu elementul cel mai influent de atractie fizica. Dicționarul Webster descrie seductie ca „ceva care atrage sau farmecele“ sau „o invitație la actul sexual.“ A fi ispititoare, atractiv și fermecător este foarte important atunci când te întâlnești, pentru că vrei omul ești după tine pentru a găsi irezistibil atât el va veni după tine.

Nu pot impresiona pe femei valoarea lasa un om face prima mutare. Pentru început, te pune în control și el la mila ta. Vrei să se simtă dorit, dorit și a căutat după - nu lipicioasă, nevoiasi sau disperat.

Când aduce un om într-un loc unde el nu mai poate rezista eforturilor tale de a-l face dumneavoastră, sunteți în scaunul de putere. Vrei ca el să te sărut, să spui „Te iubesc“ în primul rând, să fie cel care face chemarea, și să vă caute în căutarea fierbinte.

load...

În cazul în care un tip se transformă într-un potențial candidat să-și petreacă pentru totdeauna cu, întotdeauna doriți să fie capabil să-și amintească că ai vrut, că el a trebuit să ai, pe care l-ai condus la un pas de nebunie și înapoi din nou. În plus, pe care doriți să fie în măsură să-i amintească că a găsit irezistibil, nu invers.

Crede-mă, e mai bine așa. Tu nu vrei niciodată să se uite înapoi la acele zile de început împreună și mă întreb dacă ai venit prea tare sau sa-l compătimit în tine placă.

Nu este întotdeauna despre sex.

Să fie clar despre ce înseamnă să fii seducatoare, deoarece este mult mai mult decât obținerea unui om în sac, care este în cazul în care femeile fac prima greșeală în relațiile lor cu bărbații. Hai, doamnelor, majoritatea dintre noi știu că nu ia mult pentru a obține un om să sară în pat cu noi. La urma urmei, ei salivarea la gura de la primul moment am mers într-o cameră, numărând secundele până când acesta va deveni necesar pentru a discuta despre posibilitatea de sex.

load...

Seductia este în curs de ademenitor, misterioasă și suficient de dorit să - l țină ghicitul și doresc mai mult din ceea ce ai de oferit în afara dormitorului. Nu face eroarea critică de a crede că a fi seducătoare este despre sex. Vei deveni prea dornic să dea la nevoia lui insațiabilă pentru ea, crede prostește actul sexual va ține - l intorc pentru mai multe.

Seducție are puțin de a face cu a face whoopee și totul pentru a face cu a face o impresie de durată. Este vorba despre limbajul corpului, control vocal și indiciile verbale, nu pansament sexy sau vorbesc murdar. Ar trebui să fie întotdeauna livrate într - un mod de bun gust , astfel încât să nu compromită demnitatea sau stima de sine. Fie că sunteți o tipă super cool sau tipul de femeie care roseste la gândul de a se portretizarea ca o pictogramă de sex, aceste sfaturi nu-prostii va ajuta să devină cu succes seducatoare:

Un pic mischievousness este necesar pentru a fi seducatoare,

load...

dar asigurați-vă că nu se transformă într-un tease-fest.

1. Este totul în ochi.

Ei spun ochii sunt fereastra sufletului și este adevărat. Uită-te în oglindă și practica contactul vizual cu tine. Descoperiți orice alt tip de posibil flirtului ochii pot crea, și pentru a găsi o arată câteva care vă sunt convenabile. Bărbații merg gaga peste ochi superbi. Găsiți combo fard de ochi / rimel / creion de ochi puteți veni cu pentru a face ochii sa para sufocant, și capul pentru o noapte în oraș. Împușcă-l câteva dintre cele ochi ridică ai venit cu. El se va topi!

2. Când vine vorba de haine, mai este minunat.

Nu se îmbracă ca o curvă cu excepția cazului în care doriți să fie tratate ca unul. Decolteurile cufunda, rochii fara spate, fuste foarte scurte și tocuri clare striperul nu sunt elementele unui ansamblu seducătoare. Acestea sunt dovezi ale o încercare disperată făcută de o femeie care nu știe primul lucru despre a fi sexy. Alege ceva ce complimente forma ta și arată off acei ochi despre care am vorbit.

3. Întotdeauna lăsați-l doresc mai mult.

Dându - i prea devreme se poate transforma o dată fierbinte într - o mizerie fierbinte. Dă - i timp suficient să tânjească pentru tine înainte de a lăsa să știi cum irezistibil l - ai găsit. Sfârșitul conversații telefonice în primul rând, sugerează că este timpul să - i spunem o noapte înainte de a face și întrerupe brusc un cuplu de sesiuni de make-out pentru că trebuie să te trezești devreme. Vrei să conduci - l sălbatic cu hainele pe mult timp înainte de a wow - l cu un interludiu sălbatic , care include luarea de hainele de pe tine.

4. Un adevarat seducatoare stie ca seductie este tot în minte.

Privind bun este doar o mică parte din ceea ce face o femeie seducatoare. Seductia este un joc psihologic care necesită un element de mister și de conversație profundă, intelectuală. Șah mintală este foarte atractivă pentru bărbați, și dacă puteți să vă păstrați propria într-un joc, să-l cârlig pe tot felul de niveluri.

Vrei să mențină aspectul fantezie, atâta timp cât posibil, ceea ce înseamnă că va fi capabil de a evoca tot felul de idei despre cine ești înainte să-i spui. Nu divulgați data prea mult prea repede. Evita Ingenios întrebări și să redirecționeze conversația cu el.

Chiar dacă acestea sunt mari moduri de a seduce un barbat, ai grija! Webster, de asemenea, spune ca pentru a seduce pe cineva este de a „le convinge să neascultare sau lipsa de loialitate“ sau „le rătăcește prin convingere sau false promisiuni.“ Un pic mischievousness este necesar pentru a fi seducatoare, dar asigurați-vă că nu se transformă într-o vampă fest-. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum sa fie Sassy si seducatoare, citit de carte la nivel internațional aclamat de Robert Greene, „Arta Seductiei.“