Cum sa fii in siguranta cu dating online (9 sfaturi pentru a evita escrocherii)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Procesul meu întâlnire on-line de verificare este destul de simplă: Eu nu ies cu cineva am doar pe scurt stat de vorba cu on-line. Este nevoie de timp pentru a construi încrederea, și eu nu sunt în grabă pentru a meetanyrandom vorbăreț buna cu o conexiune la internet. Dacă un tip mă întreabă afară imediat, sunt în avans că nu este personal, mai degrabă butI'd-l joace în condiții de siguranță și să aștepte o săptămână în plus sau cam asa ceva.

„Asta sună ca o pierdere de timp. Nu e ca băieții vor să vă că sunt criminali sau violatori spune,“un străin amar spus odată me.Well, ei nu vă spun că sunt labagii, fie, dar, uneori, doar știi.

Când vă alăturați un site de matrimoniale, te pune informațiile personale precum și inima ta pe linie, deci nu este nerezonabil să ia măsuri de precauție și de a vă proteja de fiori, escrocii și datele prost intenționate. Dacă vă întrebați cum să rămână în condiții de siguranță în timp ce creați un profil de întâlnire și se amestecă on-line, puteți să urmați sfaturile noastre de top ninesafety pentru daters online.

load...

1. Creați un nou e-mail Doar pentru Online Dating

Primul nostru sfat este de a separa identitatea online, intalniri de activitatea dvs. On-line de zi cu zi. Prin menținerea acestor două lumi în afară, puteți keepstrangers de urmărire alte conturi. Prin utilizarea unui e-mail și numele de utilizator de brand nou și care nu are legătură, da-ti o cale de evacuare foarte simplu de manevrat ar trebui ca lucrurile rândul său, acru.

AVG produs Evanghelist Tony Anscombe recomandă crearea unui cont de e - mail arzător să se înscrie la un mod întâlnire site.That, Tony a explicat, dacă aveți o experiență neplăcută pe site - ul, puteți șterge complet existența și taie legăturile cu nici o legătură lungite dumneavoastră cont de e - mail principală.

load...

2. Utilizați fotografii care vor apărea numai în profilul dvs.

Fotografiile dvs. De dating online , au de obicei un loc central în profilul dvs. , deoarece, cum ar fi sau nu, arata sunt foarte importante pentru potriviri potențiale. Fotografiile vor veni sub control și pot spune vizitatorii care sunt. Doar asigurați - vă că nu este TMI.

Ar trebui să aibă grijă ca imaginile pe care le pune acolo nu sunt pesmetul care duc înapoi la conturile de social media. Pentru a vă păstra de a fi recunoscut, nu reuseyour fotografii Facebook sau Instagram - cu excepția cazului în care doriți străini reperare pozele înapoi la tine.

Fotografiile de pe profilul dvs. De dating ar trebui să fie interesant, nu revelatoare.

Datersshould Online, de asemenea, asigurați-vă că fotografiile lor nu dezvăluie în cazul în care trăiesc sau muncesc. O fotografie din casa ta ar putea face mai ușor pentru potențialii urmăritori să vină să bată la ușa ta. Nu este un fan. Fii foarte atent ce informațiile pe care le divulga cu un singur instantaneu.

load...

3. Nu publica sau da Personal / Info financiar

Acest lucru ar trebui să fie un nu-brainer. Furtul de identitate a lovit un nivel record în 2016 , cu impact aproximativ 15,4 milioane de consumatori, și rămâne o problemă în creștere , datorită ușurinței de a împărtăși și furtul de informații online.Posting detaliile personale te face vulnerabil la hoții de identitate.

Datere online nu ar trebui să dezvăluie informații sensibile la oricine de pe web. Ultima ta numele sau adresa de domiciliu poate fi cheia pe care persoana îl folosește pentru a compromite securitatea și provoca tot felul de probleme.

„Nu pune jos adresa sau numărul de securitate socială“ , sfătuiește Jon Clay , Director al Global Threat Communications pentru TrendMicro. „Și doar să fie precaut cu privire la cine interacționați cu [on - line].“

4. Pune o mulțime de întrebări

A pune întrebări este o modalitate bună de a păstra o conversație flirteaza merge, și-l ajută, de asemenea simplu dihori falsurile, incoerențe și comportamentul superficial. Și asta te ține în siguranță!

Figura ce zdrobi dvs. Este în căutarea de a pune întrebări specifice și directe.

De la primul mesaj la prima dată, vă shouldask perspectivele privind data o mulțime de întrebări cu caracter personal pentru a suss caracterul și compatibilitatea acestora. Asta nu înseamnă întrebarea „Unde locuiești?“ Sau „Ești un ucigaș?“ Tu ar trebui să fie mai subtil decât atât. Nimeni nu-i place când oamenii băga nasul în treburile lor personale.

Câteva întrebări simple de aboutyour de fond, de locuri de muncă, și obiectivele de viață curmale vă poate ajuta să understandhim sau mai bine, whichfosters o mai mare încredere în ei meci.

Doar așa se întâmplă că experții noștri de datare au scris un articol despre bune intalniri întrebări on - line pentru single care doresc să sape un pic mai adânc și ajunge la inima cuiva care este într - adevăr.

5. Faceți o căutare Google pe potrivirile

Când cineva vă contactează on - line, face cercetare pe ele. De multe ori, nu va fi capabil să găsească mult pe ele (probabil pentru că au urmat primul nostru sfat de siguranță), dar uneori caută pe Google numele de utilizator forumuri sau imagine inversă în căutarea un pic de profil TinEye poate întoarce alte on - line conturi matrimoniale sau profiluri de social media.

Aceasta cercetare poate ajuta youquickly verifica identitatea online. Sau la fața locului dealbreakers. Puteți găsi un profil pe Facebook, cu referiri la o prietena sau prietenul - sau maydiscover mai multe profiluri de întâlniri online cu informații contradictorii. Sau youcould să învețe matchis dumneavoastră o persoană pisică. Indiferent de caz, este mai bine să știți înainte de a sunteți de acord cu o dată.

Puteți afla mai multe printr-o simplă căutare Google, și că cunoștințele pot ajuta să decideți dacă persoana cu care vorbești este adevarata afacere.

6. Nu trimite niciodată bani oameni

Nu există nici un loc de manevră aici. Niciodată vreodată trimite bani cuiva nu știi. Dacă nu ați întâlnit pe cineva în persoană, nu știi cu adevărat dacă ei sunt cei care spun că sunt, ceea ce înseamnă că ar putea foarte bine să fie conning tine. În nici un caz nu este appropriateto bani de schimb prin intermediul unui site de dating. Vreodată.

Artiști înșelătorie online pot profita de simplu solicitând un transfer de credit sau de bani.

În general, atunci când cineva v-ați întâlnit pe un site de matrimoniale vă cere bani, ar trebui să sune clopotele de alarmă în cap. Oameni de încredere normali vin la site-uri de dating caută datele; numai escrocii vin în căutarea de bani.

Ar trebui să trateze oamenii online, cu o cantitate sănătoasă de scepticism, mai ales în cazul în care sunt implicate finanțele.

Un artist înșelătorie fermecător poate încerca să vândă pe o poveste în jos-la-lor-noroc, dar pur și simplu spune nu. Cote sunt, este o minciună să tragă la heartstrings și vizați portofelul. Dacă credeți că v - ați căzut pradă unei intalniri scamartist online, puteți raporta infracțiunea la Internet Crime Complaint FBI Center.

7. Întâlni în persoană într-un loc public cat mai repede posibil

În timp ce eu nu se arunca cu capul în planurile de data IRL în primele câteva mesaje, nu vreau conversație on-line pentru a persista timp de luni și luni, fie. Nu caut un prieten stilou, și nu știi niciodată cu adevărat dacă faceți clic cu cineva până când l-am mai întâlnit în persoană. Este un sentiment groaznic de a investi săptămâni într-un conversationonly on-line pentru a vedea fâșâit chimie în persoană.

Deci, de îndată ce vă simțiți confortabil, vă shouldget de pe calculatorul (sau telefonul smartphone) și aranja o dată într-un loc public. Fie că vă întâlni pentru masa de prânz sau de cafea, asigurați-vă că locul este familiar și în mod rezonabil în condiții de siguranță. Parcurile publice sunt bune. Trasee de biciclete parasite sunt rele.

Dacă data oferă să te conduci, refuza politicos până când ați ajuns să știți că persoana mai bine. Ca antrenor , datând de Jonathon Aslay pus -o , „având propriile roți oferă control ar trebui data merge rău. Cel mai rau lucru este de a se bizui pe altcineva pentru transport.“

8. Bloc utilizatori suspecte & Raportați-le la site

Cele mai multe site-uri matrimoniale permit utilizatorilor policethe comunitate online prin blocarea sau raportarea profilurilor suspecte și rău intenționate. Puteți bloca pe cineva pe care doriți să opriți îți trimite mesaje și să raporteze orice persoană care face să te simți nesigur în timp ce on-line.

Pe meci, puteți depune o preocupare cu privire la orice membru, și va fi revizuită în termen de 24 de ore.

Odată ce notificat conținut sau comportament aboutinappropriate, teamthen de securitate dating site-ul lui ia măsuri pentru a penaliza membrii care încalcă codul de conduită membru, făcând amenințări, postarea fotografiilor inadecvate, falsificarea de informații, sau încercarea de a păcăli alți membri.

Deoarece satisfacerea membru este extrem de important pentru succesul continuu al site-ului, site-uri matrimoniale de multe ori nu ezita să interzică membrilor care subminează valorile platformei de prietenie, flirt, și conexiune reală. Prin aducerea comportament rău în atenția moderatorii site-ului, de fapt, vă puteți îmbunătăți experiența de dating online, pentru toată lumea.

Youshould citit prin intermediul politicii de siguranță specifice site - ul dvs. Matrimoniale pentru mai multe informații. Acesta poate diferi de la un site la altul. De exemplu, integritatea echipei Match.com va elimina categoric fotografii nud de pe site - ul în timp ce site - uri matrimoniale orientate spre sex, cum ar fi BeNaughty , permite schimbul de poze și vulgar revelatoare on - line.

9. Asculta sentimentele tale Gut

Ultima dintre toate, încredere în instinctele tale. Dacă aveți un sentiment de rău despre cineva, nu ieși cu acea persoană. Dacă nu sunteți confortabil la o dată, ieși de acolo. Este important să vă simțiți complet în condiții de siguranță cu data. Un meci bun ar trebui să pună mintea la ușurința și respectăm temerile. Dacă nu, acestea nu sunt în valoare de timpul tau.

Orice încercare de presiune, să lingușească, sau de a manipula ar trebui să fie la sfârșitul conversației. Glisați spre dreapta și trece mai departe. Viața e prea scurtă pentru a da labagii oa doua șansă. Și nu există nici un sens în a risca siguranța personală.

Utilizați Judecata a rămâne în siguranță în timp ce Online Dating

Online dating nu este tot ceea ce înfricoșător. Deși poate părea intimidant, mai ales atunci cand esti nou la ea, multe site - uri matrimoniale integri prioritate de securitate membru. Când m - am înscris pentru primul meu dating site - ul, Iworried thatI a fost expus eu la labagii universului, butthe majoritatea tipi m - am întâlnit (online și offline) au fost conversationalists decente , care respectă limitele mele.

M-am maturizat cu siguranta mult mai confortabil cu dating online, așa cum am câștigat experiență merg afară și să cunosc oameni. Platforme Dating oferă mediile non-amenințătoare în cazul în care simplu se pot pune în siguranță acolo. Multe dintre site-uri matrimoniale și aplicații de astăzi face verificarile pentru tine, astfel încât să puteți căuta datele fără griji în cazul în care sunt prefăcuți sau criminali. Sperăm să utilizați sfaturile noastre de siguranță până în prezent on-line cu încredere și bun simț. Fii sigur!