Cum filmele vă pot salva căsătoria. Cercetarea descoperită de Dr. Ron Rogge

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

TL; DR: Dr. Ron Rogge, un asistent profesor de psihologie la Universitatea din Rochester, dedică viața pentru a studia relatii romantice, dar a lua cercetările sale la nivelul următor, cu un tratament unic instrument-filme.

Am văzut cu toții un film romantic, cel puțin o dată în viața noastră, fie că este vorba „Casablanca“, „Titanic“, „The Notebook“ sau orice Meg Ryanmovie.

Dar te-ai gândit vreodată vizionarea unui film romantic cu partenerul tau ar putea ajuta la îmbunătățirea căsnicia?

load...

Asta este exact ceea ce se straduieste Dr. Ron Rogge pentru a realiza cu munca sa inovatoare.

In urma aproape 200 de cupluri timp de trei ani, Rogge a constatat că este capabil de a reduce șansele unui cuplu de divorț în jumătate doar având-le viziona filmele romantice și vorbesc despre relațiile pe ecran.

Am vorbit cu Rogge pentru a afla mai multe despre detaliile studiului, motivația lui în spatele lucrării, ceea ce înseamnă acest lucru pentru cupluri și ceea ce va face în continuare. (Sugestie: Nu e Disneyland.)

Lucrarea la îndemână

Într-un studiu intitulat „Este Abilitati de formare necesare pentru prevenirea primara Distresului civila si de degradare? Un studiu de trei ani experimental de trei intervenții,“174 de cupluri angajate sau tineri căsătoriți au fost împărțite în grupuri, fiecare grup dat o sarcină diferită de consolidare a relației sau o sarcină deloc.

load...

De exemplu, în timp ce un grup a învățat skillsthat ar ajuta cuplurile naviga în primii ani de căsătorie (cum ar fi modul de a gestiona conflictele), un alt grup nu a primit nici un tratament de cupluri.

Cei din grupul de film vizionat cinci filme, cum ar fi „Love Story“, și sa angajat în conversații de 30 de minute cu partenerul lor după aceea, discussinghow cuplul de pe ecran se ocupă de probleme de relație, precum și modul în care cuplul se ocupe de relationshipissues.

Dr. Ron Rogge si absolvent de student Janette Funk efectueaza una dintre cele mai mari studii Newlywed vreodată pentru a vedea ce se întâmplă cu cupluri în timpul acelor primii câțiva ani.

Potrivit lui Rogge, primii trei ani de căsătorie sunt adesea cel mai greu, așa că a dorit să vadă ce strategie se dovedește cea mai eficientă în prevenirea divorț.

Se pare că este vizionarea de filme!

load...

In timp ce 24 la suta dintre participantii la grupul nu-tratament divorțați, doar 12 la suta din grupul de film vizionarea divorțat.

„Este de fapt dovedit că am putea reduce în jumătate de divorț doar de a avea cupluri folosesc filme pentru a ușura în discuțiile cu privire la propriile lor relatii“, a spus el. „Acesta este un proces cuplurile se pot face toate pe cont propriu.“

Motivația sa personală în spatele cercetării

Rogge stie prima mana cat de greu poate fi pentru a găsi persoana potrivită pentru tine, să nu mai vorbim face relația ultima dată ce se pare că cineva special.

În timp ce el a fost cu partenerul său timp de șapte ani, Rogge a declarat că l-au luat aproape 20 yearsto-l găsesc.

„Fiind într-o relație de mare este o astfel de experiență minunată, plină de satisfacții, dar procesul de a găsi drumul spre faptul că și păstrarea relația puternică poate fi într-adevăr o provocare“, a spus el.

Rogge vrea să înțeleagă mai bine modul în care cuplurile interacționează și modul în care relațiile se modifică în timp.

Ea a făcut sens doar că Rogge ar usehis de cercetare pentru a ajuta pe alții să găsească fericirea în viața lor de dragoste. Privind la sex, umor, prietenie, de sprijin și alte procese, Rogge este capabil să înțeleagă mai bine modul în care cuplurile interacționează și modul în care relațiile se modifică în timp.

„Toata lumea ar dori să fie într-o relație sănătoasă, fericită, dar, din păcate, că nu se întâmplă pentru o mulțime de oameni și o mulțime de relații se destrame“, a spus el. „Suntem într-adevăr încercăm să înțelegem relațiile și dau seama ce sunt metode eficiente putem ajuta oamenii au relații îndeplinesc.“

Luând un pas mai departe

Nu numai ca este therapyavailable film Rogge a cuplurilor prin siteCouples-Research.com lui, dar el a avut deja 40.000 de pairsparticipate în ultimul an.

„Dacă am lua 40 sau 50 sau 100.000 de cupluri care vizitează site-ul meu și a dat o încercare, atunci cred că mă ajută să consolideze relațiile lor“, a spus el.

Rogge are, de asemenea, mai multe studii de follow-up în lucrări, care va consta din abroader gama de participantsand va include chiar și o porțiune pentru cupluri cu copii pentru a le ajuta să devină mai buni co-părinți.

„Nu e distractiv merge acasă și să avem o discuție serioasă cu partenerul romantic, nici nu este distractiv merge acasă și având o discuție despre modul în care sunt sau nu sunt de sprijin reciproc, în calitate de co-părinți, deci cred că această intervenție film este un într-adevăr mod inteligent de a folosi mass-media populare pentru a face aceste discuții mai puțin înfricoșător să aibă“, a spus el.

Pentru a afla mai multe despre Dr. Ron Rogge, vizitati Couples-Research.com. Căsătoria ta doar să mulțumesc!