Cum să vă folosiți profilul pentru al contacta

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Ziua Îndrăgostiților se apropie și ar putea fi în căutarea de dating online, pentru a vă ajuta să vă securizați planuri pe data cea mai hyped noapte a anului.

Pentru a vă ajuta să ajungi acolo, și cu cineva s-ar putea dori de fapt, aici sunt câteva sfaturi de dating online pe whatmen sunt verificarea în profilul dvs. Și modul în care le conduce să vă contacteze.

Am avut capacitatea unică de a lucra cu tone de oameni care fac online dating. Iată ce am învățat despre modul în care băieții buni alege cine să contacteze:

load...

1. Imagini / atracție

Primii oameni lucru se va observa sunt dvs. fotografii de profil. Asta e modul în care el va faceți clic pe profilul dvs. Pentru a fi cu.

Fotografia ta principală va fi prins între o mulțime de fotografii de alte femei, astfel încât să păstreze în minte ceea ce imagine a vă va ajuta să iasă în evidență de restul vecinilor tăi imagine puțin.

Fii atent cu privire la utilizarea poze cu ochelari de soare, pălării, cățeluși sau orice altceva care va bloca viziunea sa de a vedea fata ta cea mai bună.

Feriți-vă de umbre, imagini cu aspect granulat sau imagini cu iluminare neclar. Imagini clare, clare, bine-compus sunt întotdeauna cel mai bun pariu.

load...

Să acorde o atenție la restul fotografiilor. Pentru cele mai bune rezultate, să păstreze un amestec de acțiune / interesant cu destul.

Blend fotografii ale corpului și feței. O fotografie nu este de ajuns pentru un om pentru a obține un sentiment de tine.

El va folosi imaginile pentru a obține sentimentul de cine esti: un călător, o regina antrenament, o fată de partid, o vedetă, un pui de familie.

Spune-i povestea aici, dar păstrați-l scurt. Încă mai vrei să-l să vrea să ajung să te cunosc în persoană.

Un pic de mister este activ, deci nu aveți nevoie de fotografii în cifre duble.

„Dacă o faci dreapta, e-mailuri

primi sunet similar cu profilul tau.“

2. Un sentiment de cine esti

Apoi, el scanează profilul pentru un sentiment de cine esti. Da, scanare. Nu e scufundări în bio cu un Marcatorul.

Cu excepția cazului în care le-ați scris un profil incredibil de hilar ca esti Amy Poehler, el nu caută să investească o grămadă de timp de lectură. El are nevoie să se simtă ca esti o potrivire bună.

El prinde biți și piese cum ar fi statisticile, un sentiment despre stilul de scriere și cuvinte de alegere, cum ar fi interesele tale muzicale, opiniile cu privire la animalele de companie și de copii și orice altceva care le-ați ales pentru a ilumina pe tine.

load...

Nu te suparat despre asta. El poate merge înapoi și a citit profilul dvs., dar trebuie să înțeleagă ceea ce un om de experiență în dating online, înainte de a judeca acest proces.

Când ești un om face dating online, șansele sunt faci cele mai multe lucrari de picior spre a găsi o dată : căutarea, citirea, contactarea. Este foarte consumatoare de timp și oamenii nu doresc să pierd timpul atunci când nu au în timp.

Odată ce un om a fost on-line de câteva ori, el începe să realizeze cele mai multe profiluri de femei minte sunet numbingly la fel (la fel ca tine poate fi observat mai multe profiluri de bărbați suna straniu similare).

Nu că e ceva rău despre acești oameni, dar el a dat seama că nu are nici un sens pentru a citi totul despre toată lumea. El vrea doar să citească totul despre cele pe care le estimează că sunt un meci.

Dacă unele lucruri despre tine starni interesul lui, atunci el se întoarce și citește totul. Pe măsură ce se entuziasmat despre tine, el are un singur gând, „Cum voi pentru a contacta fata asta?“

3. Specifics pentru a vă contacta despre

Asta e partea a treia. Acest tip apoi începe uita la profilul tau pentru o cheie: un element în care să vă contacteze în legătură.

Dacă ați scris ceva în mod specific angajarea, intruiging sau interesant, este un lucru ușor pentru el să vă contacteze în legătură.

Dacă credeți că un tip te va dori, deoarece ai scris nimic despre tine, le-ați făcut-o în ce mai greu pentru el să găsească un motiv să te contacteze peste altcineva.

Care este lecția aici? Arunca niște softballs în profilul tău. Asigurați-l foarte ușor pentru un om pentru a găsi lucruri pentru a vă contacta în legătură în profilul tău.

Provoac conversații, pune întrebări directe și să dea o mulțime de detalii. Vei găsi vei primi un fel mai multe e-mailuri în acest fel.

Dacă o faci dreapta, e - mailurile pe care le primiți poate suna similar cu momeala care le - ați pus în profil, dar asta e în regulă pentru că știi băieții citesc în mod activ profilul dvs. Și sunt interesați de tine.

Ați găsit modalități de a inginer profilul tau obține oamenii care vă place să vă contacteze?