Cum să vă îmbunătățiți căsnicia

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Să recunoaștem, băieți. Uneori se simte ca un succes atunci când putem avea o conversație de trei propoziții cu soția fără să-l transforme într-un argument. Inutil să spun, că nu este optimă.

Stiu. Te-ar lipi mai degrabă ace în ochi decât stai jos și să încerce să discute lucruri cu ea. Vorbind despre „sentimente“ și „nevoi“ este doar codul pentru permițându-i să extrageți o nouă în cel mai frumos fel de fel, și ea are întotdeauna o modalitate de a fugi gol prin mănușa înțepător de rușine.

load...

Stilul de viață și de familie lucru pe care ai de gând este destul de confortabil, relația are o mulțime de momente minunat și soția ta este într-adevăr o mare doamnă. Ea nu pare a obține că trebuie să pună în câteva ore suplimentare la locul de muncă atunci când urca pe scara sau pe care le puteți vedea băieții o dată pe săptămână și să fie încă nebun după ea.

Sau poate că ești doar prea câine obosit atunci când ajungi acasă să-și alunge copiii în jurul valorii, arunca într-o sarcină de rufe sau de a lua cina început înainte de a ajunge ea.

Cele mai mari lucruri sunt mari, dar enervant mici detalii ține de declanșare te în sus. Vrei să faci căsnicia mai bine din nou, dar ți-e teamă că a vorbi are la fel de mult potențial pentru a face lucrurile mai rău.

load...

În plus, în cazul în care un cuvânt în vocea ta bărbătesc iese prea aspru, tare sau profan pentru floarea ta mofturos, ea este probabil să aibă un motiv pentru a fi nebun - sau mai rău, rănit.

Dacă doriți să vă îmbunătățiți căsnicia, trebuie să preîntâmpine „vorbesc“ cu un atac strategic.

1. Nu-i spune, arată-i.

Știi ce vrea și nevoi, și știi ce butoane te împinge să o supăr uneori (neintenționat, desigur). Știi că trebuie să te porți mai mult ca omul ei ideal, dar nu vrei să - i dea toată puterea.

Nu-ți face griji, bărbatul vrea este un lider puternic, decisiv și ferm, dar corect.

2. Să treacă printr-o zi obișnuită:

Dacă te ridici mai întâi, sărut-o pe obraz și șoptesc câteva cuvinte de dragoste la ureche. Înainte de prima lasă loc de muncă, a pus mâinile în jurul taliei ei și împărtășesc unele dintre lucrurile pe care le-ar putea fi întâmplă la locul de muncă astăzi, față în față într-un mod foarte up-aproape-și-personale.

load...

Trimiteți un mesaj text scurt la mijlocul ei dimineața și întrebați-i cum se întâmplă ziua ei. Sun-o la prânz și text din nou în după-amiaza. Sărutul, două texte și un apel va dura aproximativ două sau trei minute din ziua ta. Ea este în valoare de ea, și o soție fericită este în valoare de ea pentru tine, de asemenea.

Dacă nu părăsesc locul de muncă, la 17 ascuțite, suna-i si da-i unele detalii. Când ajungi acasă, găsi ea oriunde se afla in casa si da-i o îmbrățișare și un sărut adevărat. În cazul în care casa arată curat și nu există un miros mare venind din bucătărie, să o cunosc. Ea va fi mulțumit că ați observat.

Când ea numește familia la masa pentru cină, picătură totul și du-te! Când te ridici de la cină, face un mic corvoada. Goliți masa, se spală plăcile și încărcați mașina de spălat vase. Este nevoie de doar trei minute.

Arată recunoaștere și apreciere reală pentru ceea ce face, și de a face ceva pentru a va ușura încărcătura ei. Aceste gesturi mici, să ia doar câteva secunde sau minute din timpul tau, dar ele sunt uriașe în ochii ei. Fii un partener minor în partea ei a lumii.

Dacă ea observă interacțiunea sporită și implicarea (și ea va), atunci ea te va întreba ce se întâmplă. Ea ar putea fi întrebați dacă doriți noi cluburi de golf, o noapte cu băieții sau chiar o mașină nouă.

Nu începe să vorbești încă. Spune-i că ești un om norocos și tu știi asta.

„Ai grijă de lucrurile mici, iar

lucruri mari va avea grijă de ei înșiși.“

3. Pernă vorbesc.

Odată ce copiii sunt ascunse și casa este la pace, întrebați-o dacă vrea să se strecoare la culcare un pic mai devreme cu tine. Dă-i tot tacâmul, inclusiv muzică și un pahar de vin.

După râsul și iubitoare, este o mare de timp pentru a avea o foarte orientate la inimă la inimă, cu sărutări amestecate puțin dulci și îmbrățișări calde. Ea va simți iubirea și receptivi la conducere și ideile.

Încearcă să nu lase acest lucru să devină o conversație cu două sensuri cât mai mult posibil. Ar trebui să fie un monolog de la tine la ea.

Nu vor rezolva toate problemele lumii într-o noapte, dar aveți de gând să îndulci starea de spirit a relatiei voastre.

La fel ca Superman îndoirea rupt feroviar înapoi în loc înainte de sosirea trenului, aveți de gând să pună cursul dvs. Individuale trăiește din nou pe piste paralele pe care le pot permite relația comună pentru a reveni la o cale stabilă, care lucrează la unison.

Rezolva una dintre problemele recurente ei stresante în primul rând, și apoi să o fac să înțeleagă un lucru important cu privire la modul în care funcționează viața ta. Problemele ar putea fi un milion de lucruri diferite.

Ea s-ar putea spune că există încă mult mai multe nopți care trebuie să fie fixate de asemenea, dar nu încercați să faceți prea mult. Ia un pas la un moment dat, și de a lua ei la bord.

În timp ce ea este în amurg unui romantic interludiu, face ceva pentru tine, de asemenea. Chiar acum ea se simte că ești un om goodhearted si bine-intentionate, asa - i explice de ce acea duminică joc dimineața de golf este atât de important pentru tine sau de ce este important pentru ei și copiii pentru tine pentru a obține aceste ore suplimentare în cel funcționează chiar acum.

Ai putea compromite cu golf fiecare altă duminică, dacă trebuie să și să încerce să ajungă acasă un pic mai devreme de la birou, sau cel puțin apel. Doar asigurați-vă că știe ea este prioritatea numărul unu în viața ta, chiar dacă viața ta trebuie să includă timp pentru un alt lucru, de asemenea.

Faptul este că cele mai mari două lucruri care pot provoca tensiuni într-o căsătorie sunt de fapt obstacole mici: stresul emoțional și atenția diminuarea.

Nu e chiar supărată pe tine tot timpul. Siguranța ei doar devine scurt, atunci când ea are atât de multe lucruri pentru a face față, și se pare că nu ești întotdeauna acolo să se aplece atunci când ea are nevoie de tine.

Calmeaza sarcinii ei, ajuta-o să organizeze lucrurile astfel încât acestea sunt ușor de gestionat, scuti de stres emoțional și fizic ei, și să fie o prezență constantă, liniștitoare și de încredere în viața ei.