Cum influențează copilăria relațiile (5 opinii de la un expert)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Copilăria ne oferă mai mult decât o mare amintiri. Este, de asemenea, compus din experiențe care acționează ca blocuri importante de construcție pentru maturitate noastră. Noi nici măcar nu s-ar putea crede că copilăria noastră a avut un impact asupra noastră, dar toate experiențele și activitățile noastre din etapele noastre timpurii influențează relațiile noastre viitoare și, datând de stiluri.

Dezvoltarea unui copil influențează abilitățile și comportamentele pe care el sau ea modelează ca individ. Iată câteva sfaturi cu privire la experiențele din copilărie și cum influențează abilitățile dumneavoastră de dating.

1. Pot lipsi anumite aptitudini de Social

Daca va simtiti un pic social ciudat, s-ar putea uita la înapoi la copilărie. Este posibil să fi fost expus la afirmații de genul „Nu pot face parte din acest joc“, și la fel ca și pe care ați găsit-te joci singur și nu a putut da seama cum să fie o parte a grupului din nou.

load...

În același fel în vârstă de 5 ani, s-ar putea fi obsedat de peste acceptarea de către ceilalți copii, s-ar putea fi încă supra-analiza sociale apariții, situații sau evenimente. Acest lucru vă poate face nervos despre exprimarea propriilor gânduri sau îngrijorat de faptul că oamenii te vor judeca. Deoarece aceste sentimente de insecuritate socială nu au fost rezolvate în copilărie, acestea ar putea fi modelarea relațiilor tale ca un adult.

Dacă ați fost lăsat de multe ori ca un copil, s-ar putea stres despre a fi acceptat ca un adult.

Este posibil să fi convins - te că ai face mai bine pe cont propriu, ceea ce poate duce la o viață de izolare. Educatori din copilărie timpurie rezolva problemele sociale de calificare la copii prin a ajuta copiii descoperă trăsăturile lor unice și talentele, astfel încât acestea să se simtă mai siguri despre ei înșiși. Senzație de mai încrezători pot ajuta copiii interacționa mai ușor cu alții și se simt mai sunt incluse social.

load...

Ca adult, puteți folosi această tehnică pentru a îmbunătăți abilitățile sociale și relațiile tale. Noi toți sunt indivizi unici, cu propriile noastre forte și talente, și senzație de bine despre noi insine in mod natural atrage oameni și face legăturile noastre mai puternice.

2. Probleme de comunicare apar uneori

Ai uneori o problemă cere ceea ce vrei? Ai face orice pentru partenerul tau, dar simt ca nevoile tale nu sunt îndeplinite pentru că nu se poate vorbi? Ca și copii, abilitățile noastre de comunicare forma modul în care ne angajăm cu alții. Pentru unii copii, poate fi greu să întreb doar: „Pot juca, de asemenea?“

Timiditatea poate fi un factor în probleme de comunicare timpurie. Copiii se pot simti ezitant. Ele pot fi frică de respingere, sau ei doar s - ar putea să nu simți confortabil sau sărituri încrezător într - o conversație. Unele dintre aceste sentimente nu se schimba cu maturitate, dar depășirea ei devine și mai importantă.

load...

Este OK pentru a fi timid, dar uneori fiind prea timid poate avea un impact negativ modul in care comunica cu prietenii, familia, și partenerii.

La maturitate, nu mai este pur și simplu cere să facă parte dintr-un joc de la adâncitură; se exprima nevoile dvs. Atunci când este vorba de dating sau în timp ce într-o relație, chiar dacă te face să te simți vulnerabil. Este important să vă permiteți să comunice sentimentele, nevoile și dorințele, deoarece comunicarea este vitală pentru o relație de succes.

3. Rezolvarea problemelor este dificil

Am o problemă în fiecare zi, mai ales cu oameni care sunt aproape de noi. Când este vorba de dating, aveți nevoie să stăpânească procesul de luare a deciziilor, negociere, sugestie, setare de delimitare, reglare emoțională, și de comunicare. Rezolvarea problemelor este un subiect foarte complex, nu numai pentru copii, care învață să abordeze obstacolele prin jocuri teren de joacă și interacțiuni, dar și pentru adulți în viața lor de zi cu zi și pe scena de dating.

Rezolvarea problemelor pot fi la fel de dificil pentru adulți, deoarece poate fi pentru copii.

Educatorii folosesc de obicei , această strategie simplă pentru a ajuta la rezolvarea cu succes a problemelor copiilor : numele problema, găsi o soluție, se aplică soluția, și evaluarea soluției. Această metodă poate fi aplicată în continuare la problemele care apar în viața de adult și vă pot oferi un mare avantaj atunci când vine vorba de rezolvarea argumente sau alte probleme în relațiile tale

4. Poate lipsa de încredere

Toți ne naștem cu încredere interioară în sine. Ca copii mici, nici nu ne îndoim la început. Indoiala de sine este o trasatura invatat ca se dezvolta in timp - uneori prin faptul că nu au suficient sprijin atunci când ai nevoie de ea ca un copil. Din păcate, lipsa de sprijin emoțional și îndoielile ulterioară provoacă poate avea efecte pe tot parcursul vieții.

Când este vorba de dating, indoiala de sine poate influența puternic viața ta dragoste de a face te caute parteneri incompatibili sau prin faptul că va sabotati potențialele relații. Lipsa de încredere se poate face formând legături durabile cu alți oameni foarte dificil, astfel încât construirea încrederii în tine este un pas necesar spre a găsi o relație semnificativă.

Oamenii se nasc cu încredere, dar că încrederea poate începe atunci când alții le scădere a pus jos.

Stabilirea unor obiective realiste și practica de sine pozitive vorbesc ; amintiți - vă în fiecare zi că ești o persoană unică, interesantă , cu multe de oferit. S - ar putea simti ciudat la inceput, dar stick cu ea; a lungul timpului, vei simți că auto-îndoială începe să se micșoreze. Este un proces de învățare, și trebuie să se târască înainte de a putea merge pe jos.

5. Ați putea fi Atras la tipurile greșite de oameni

Ai atrage întotdeauna greșit oamenii de sortare? Oamenii care sunt incompatibile cu tine și de obiectivele dvs. Relație pe termen lung? Rădăcina acestei probleme ar putea fi din copilărie , dacă nu ați avut modele sănătoase. Copiii care sunt expuși la relații toxice devreme s - ar putea să crească crezând că oamenii sunt periculoase, nesigure, sau nedemn de încredere. Acest lucru are ca rezultat o tendință de a căuta parteneri indisponibile emoțional, narcisist, sau altfel incompatibile, sentimente de nesiguranță în relațiile, goliciune emoțională, sau teama de intimitate.

Atunci când copiii nu au modele sănătoase în viața lor, ei pot ajunge în relații nesănătoase în viitor.

Pentru a iesi din acest model, trebuie să fii sincer cu tine însuți și recunosc că ceva trebuie să se schimbe. Ca un copil, ai fost lipsit de putere pentru a schimba situatia. Cu toate acestea, ca un adult, va controla propria viață și au puterea de a dezvăța aceste comportamente iubindu-te și realizând că relațiile sănătoase, care îndeplinesc sunt la îndemână.

Copilăria nu trebuie să ați defini

Unele lucruri care ni se întâmplă atunci când suntem copii, nu pot fi evitate, dar ceea ce se poate face este reflecta asupra trecutului și de a folosi ca reflecție pentru a lucra spre un viitor de succes. Modul în care vă apropiați și să se comporte în relații este sub controlul dumneavoastră.