Cum să întrebi o fată dacă are un prieten

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Imaginează-ți că faci rula băcănie săptămânal, de așteptare pentru masina ta să fie reparat sau agățat cu prietenii la gaura de udare cartier.

Te uiți în jur și în întreaga cameră - sau chiar lângă tine - există o fată pe care doriți să se întâlnească. Zâmbesti; ea clipește un spate.

Sohow afli dacă ea are un iubit? Urmați acești pași simpli:

1. Să evalueze situația

Daca esti ca mine, primul lucru pe care îl faci este privirea la degetul inelul ei pentru postul vacant. Nimic? Verifica!

load...

În al doilea rând, există copii în jur? Acest tată, de obicei, meanstheir, probabil, nu este prea departe. Verificați, suntem bine!

În al treilea rând, este ea zâmbind și râzând în telefonul ei în timp ce se joacă cu părul? Dacă da, sunt șanse există un tip la celălalt capăt. Acest lucru nu este atât de bun.

Dar dacă nu e, e timpul pentru a face mișcare și să lovi o conversație , sperăm , oferindu - vă șansa la o relație de mare.

Acum, ar trebui să arate bine lucrurile până acum, nu vei ști niciodată cu adevărat statutul ei decât dacă faci un singur lucru:

2. Intreab-o!

Nu este atât de ușor, nu? Și chiar dacă există altcineva, sinele macho spune că poți câștiga peste ei, că tu ești un om mai bun. Lucru este, totuși, s-ar putea ajuta cu adevărat situația să știe în avans ce se întâmplă în viața ei, relația-înțelept.

load...

Cum afli sigur? Am venit cu niște idei.

Stai, înainte să fac, să încep prin a spune acest lucru: Dacă ea are un prieten, ar trebui să păstrați de la încercarea? Ce se întâmplă dacă ea este de acord să meargă oricum și descoperi că nu este mulțumit de situația ei, este încă joacă câmpul sau vă place mai bine?

Dating este vorba de a găsi cel potrivit pentru tine, și o mulțime de ori descoperim că „una specială“, în timp ce văd pe altcineva. Adevărul este că, chiar dacă ai aflat că e deja implicată, respect și atracția ei față de tine va crește doar dacă încercați. Femeile urăsc bărbații slabi și iubesc acele lucruri care încearcă atunci când șansele sunt împotriva lor. Le place vânători.

OK, dar încă doriți să știu. Cum aflați fără a obține ou pe fata ta Simplu:? Întrebați, dar să fie pregătit.

Cel mai bun mod de a afla orice informație despre o fată este de doar ea cere.

load...

În timpul unei conversații spune ceva de genul:

Crede-mă, cele mai multe femei, cum ar fi atentia in plus, chiar dacă acestea sunt peste cap cu o alta, și de a face acest lucru va crește stima de sine, dacă încercați.

Chiar dacă afli că ea a luat, este o modalitate foarte bună de a învăța cum să se ocupe de respingere și să răspundă în mod pozitiv, iar această atitudine vă poate ajuta doar în jurul valorii de data viitoare.

Dar ce se întâmplă dacă doriți să aflați, fără a cere Există câteva moduri mai subtile?:

1. Prieteni mutuale

Dacă ați distribuit prieteni, este foarte ușor să ceară unul dintre ei despre fata pe care te interesează. Alteori, ei pot vorbi de fapt despre prietenul ei. Doar nu fie prea evident cu privire la aceasta. Oamenilor le place să bârfesc.

2. Social Media

Nu utilizați acest lucru ca un motiv pentru a tulpinii sau păstrați file în mod constant. Oamenii intra in probleme face acest lucru, dar dacă doriți să tragă cu ochiul la statutul ei relație Facebook sau răsfoiți postările de pe Twitter, e în regulă.

Dacă ea se află într-o relație, ea va avea, de asemenea, fotografii care reflectă modul în care și cine isi petrece timpul cu - dacă ea este extrem de privat și nu simte nevoia de a împărtăși.

Dacă ea se află într-o relație, ea va avea fotografii care să reflecte modul în care și cine isi petrece timpul cu.

3. Conversație simplă

In timp ce discuta subiecte de zi cu zi, sunt șanse că va aduce prietenul ei (dacă există unul) sau interesul pentru altcineva. Aceasta este, de asemenea, o modalitate buna de a afla cat de mult iti place de ea. Ai putea descoperi interesele tale sunt foarte diferite.

4. Comportamentul

Modul în care ea acționează poate da uneori departe semnale că ea are un iubit sau este cu adevărat interesat altcineva.

Este ea în mod constant pe telefon mesaje text și zâmbitor? Este ea mereu ocupat fugi la unele eveniment social? Are ea ignora aspectul de la alți bărbați? Nici unul dintre aceasta este o modalitate sigura de a afla, dar unele fete pot reflecta un semnal puternic.

Modul în care ea acționează poate da uneori departe semnale că ea are un prieten.

Există o mulțime de alte modalități de a descoperi starea relației unei fete, și am numit doar câteva, dar ar trebui să ia în considerare faptul că datarea și întregul scenariu al găsi pe cel potrivit implică adesea în competiție cu alții. Este natural și normal doar de joc.

Indiferent dacă afla cel ce ești țintă are interese romantice în altă parte sau nu, cel mai bun lucru de făcut este muta în cazul în care conduce inima ta. Dă-i bătaie. Așa cum se spune, „Dacă este menit să fie, va fi.“

Vă interesează pe cineva și întrebându-se dacă acestea sunt deja implicate? Lasă un comentariu de mai jos și vom fi bucuroși să discutăm.

Surse Foto: patheos.com, reyjunco.com, amazon.com