Cum să întrebi un tip homosexual

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Solicitarea un om poate fi o experiență foarte stresantă. Când vezi un om veți găsi atractiv, un sistem natural ciudat începe în loc, te inundarea cu un echilibru hormonal bine pus la punct și că atât exhilarates schilozi.

A învăța cum să se ocupe de această experiență emoțională puternică, una care te face să fugi cât și rămâne pentru totdeauna, este un element crucial de a cere un alt bărbat afară.

Nu te lupta.

Vei găsi articole interminabile dedicate on - line pentru a face cu această experiență, care este adesea definită ca „abordare de anxietate.“ Dacă găsiți ideea de a cere un om dificil, ai citit , probabil , unele dintre aceste articole înainte.

load...

In timp ce bine-înțeles, cele mai multe dintre aceste articole suferă de o mare problemă - sfatul lor nu funcționează. Majoritatea așa-numitele experți susțin trebuie să fie de a ignora anxietate abordare sau copleșească-l.

Fiecare om în viață știe că este imposibil de ignorat anxietate abordare. Distrage-le tot ce vrei, dar al doilea să luați de fapt, acțiune și vorbesc cu acest om toate acele sentimente contradictorii se vor grăbi înapoi.

Anxietate abordare copleșitoare este la fel de problematică o noțiune. Nu contează cât de puternic voită crezi că ești, acest impuls biologic profund este mult mai puternic.

Dacă nu vă puteți păcăli anxietate abordare sau lupta - l la pământ, cum poți face cu ea? Simplu - puteți utiliza - l.

load...

În loc de a lăsa acest val de emoții te paralizeze, lăsați această experiență puternică te energiza. Folositi - l ca combustibil emoțional , ca energie, și lăsați - l să te propulseze înainte. Simțiți nervos și agitat și frică, simt profund, și de a lucra în afara de ea.

Ai fost vreodată capabil de a realiza ceva ce a crezut a fost imposibil atingând într-o experiență emoțională aparent negativ înainte? Ai folosit vreodată furie pentru a realiza ceva dincolo de abilitățile normale?

Folosind anxietate abordare ca lucrări de combustibil emoțional exact același mod.

„Solicitarea un om nu are nevoie să fie complicat

și nu trebuie să fie prea dificil.“

După ce te afli, te afli.

De fapt , se apropie de un om este cea mai grea parte a garnitură de o dată. După ce merge până la un om și să- l întâlnească, vei simți imediat majoritatea dispar dvs. De anxietate.

load...

Nu spun că e tot navigatie buna imediat ce începe o conversație cu un bărbat atrăgător, dar eu spun abordarea în sine este cea mai grea parte.

În timpul conversației, vei simți nervos și nervozitate, dar vei fi mult mai funcțional decât ai fost înainte de a efectua prima mutare.

După ce te vorbești cu un om , există două biți de informații pe care doriți să descoperiți înainte de a cere - l:

Odată ce ați determina răspunsul la fiecare dintre aceste întrebări este „da“, atunci ești într-o poziție foarte bună de a-l întreb afară.

Obține aceste informații în mod natural. Nu gratar sau sa-l interogheze, ci pur și simplu împărtășesc o conversație plăcută. Asigurați-vă că un pas greșit în primele două puncte, și apoi să acorde o atenție la limbajul corpului său pentru a determina dacă el este atras de tine.

Odată ce știi că e disponibil și se simte un interes în tine, tot ce trebuie să faceți este să întrebați-l. Solicitarea un om este încă un pic enervant, dar este mult mai ușor decât a lua primul pas și să-l apropie.

Păstrați cererea Casual, păstrați - l de-a lungul liniilor de hapsân o ceașcă de cafea sau o băutură cândva pentru a continua conversația, și întrebați - l într - un mod încrezător , dar relaxat.

Nu contează ce spune el, să continue să vorbească cu el pentru un minut sau două, și apoi pleacă.

Solicitarea un om nu are nevoie să fie complicat și nu trebuie să fie prea dificil. Dacă înveți să călărească prin acel val de emoții puternice , cunoscut sub numele de anxietate abordare, atunci orice alt pas al procesului se va desfasura cu usurinta incredibila.