Cum îți testează jocul social: peste microbloguri de peste 321 m îți prezinți personalitatea și invitați conexiunea online

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Short Versiune: În 2007, o nouă platformă de blogging cunoscut sub numele de Tumblrhit web, oferind oamenilor o modalitate de a blog despre pasiunea lor, cu toate acestea au vrut să blog despre asta. De la text la fotografii la video pentru audio, aceste persoane expresive au spus povestea lor într-o varietate de moduri, și în curând au început câștigă propria lor ca urmare și de a găsi alți bloggeri entuziaști. Astfel, sa născut un nou mod de conectare on-line. Astăzi, Tumblr are peste 550 de milioane de utilizatori lunar pe mai mult de 321 de milioane de microbloguri de partajare, explorarea și venind împreună ca niciodată înainte.

Era 2007, și mass - media socială a fost în fază incipientă. Myspace a fost cel mai mare site de acest gen, cu Facebook câștigă rapid de tracțiune. Dar nici platforma a fost foarte flexibil în modul în care conținutul poate fi prezentat. Oamenii au fost din ce in ce cauta moduri diferite toshare gândurile și opiniile lor și să se conecteze cu cei care erau ca-minded.

load...

Tumbler este o platformă pentru bloggeri pentru a prezenta pasiunile lor și să învețe despre cele ale altor persoane.

Atunci Tumblr a intrat în scenă - nu doar ca un site de rețele sociale, ci ca o platforma de microblogging, care permite utilizatorilor să posteze tot felul de multimedia (de exemplu, text, fotografii, video și audio).

Aproape 10 ani mai târziu, mai mult de 550 de milioane de bloggeri Tumblr folosesc aceste tehnici în fiecare lună - posta lucrurile care contează cel mai mult pentru ei precum și lipirea cu cititorii lor și alți bloggeri care sunt fani ai.

Oamenii Expresiv vin împreună într-o bazată pe conținut pentru Comunitate

„Vino pentru ceea ce iubești. Stai pentru a descoperi ceea ce“este tagline Tumblr lui, și este un apel de raliere pentru cei care caută să taie prin zgomot și găsi profunde voci, expresive au într-adevăr nevoie sau doresc să audă. Cu peste 321 milioane de microbloguri de pe platforma, oricine se poate conecta cu alte persoane care iubesc aceleași lucruri pe care le fac.

load...

Odată ce un utilizator nou stabilește un blog Tumblr - un proces care durează doar câteva minute - un singur clic le poate ghida spre alte domenii care ar putea fi de interes. Acest lucru creează un aer de descoperire care păstrează Tumblr proaspete și noi.

Tumblr are mai mult de 550 de utilizatori lunar care rulează mai mult de 321 de milioane de microbloguri de diferite teme.

Tumblr a creat o lume larg deschisă pentru oameni creativi care doresc să-și împărtășească gândurile prin aproape orice mediu on-line disponibile în spațiul digital. De la clipuri video MP3-uri, Tumblr oferă utilizatorilor instrumentele adecvate pentru a construi poveștile lor, de a crea comunitati, partaja fotografii și opere de artă lor, și de altfel face auzită vocea.

Orice postat pe Tumblr poate fi plăcut, reblogged, și folosite pentru a declanșa o conversație. În acest sens, oricine poate deveni o parte din poveste mai mare. Asta e modul în care oamenii se întâlnesc și kinships adoptive pe Tumblr - prin mici, dar importante, interacțiunile care fac comunitatea mare.

load...

7 Tipuri de mesaje Inspire Creativitate, Rasul & interese comune

Tumblr este unic, deoarece acestea oferă ceva pentru toată lumea. Deschideți pentru oricine din întreaga lume, site-ul încurajează exprimarea individuală și conexiune între utilizatori. Deschiderea Tumblr înseamnă oricine poate fi ei înșiși și pentru a găsi trăsături comune cu alții care fac același lucru.

Bloggerii comunică printr-o varietate de medii pentru a prezenta ceea ce este important pentru ei.

Rezultatul? Cei care caută ceva de la motivația de a simpatie pentru sfaturi pentru a râs pot găsi. Iată cum:

1. Text: Un manifest Your Love

Pilonul de blogging pe internet este în viață și de bine pe Tumblr, în cazul în care indivizii își pot exprima emoțiile lor în cuvinte. Și există o mulțime de alte opțiuni în cazul în care cuvintele nu sunt suficiente.

2. Foto: Imagini pentru a capta imaginația.

Se spune că o imagine valorează cât o mie de cuvinte, iar bloggerii Tumblr ia asta inima. Fotografii atrage o mulțime de atenție, și schimbul de interese prin intermediul fotografiei unice sau opera de arta nu a fost niciodată mai ușoară.

3. Citat: Sentimente în cuvinte

Funcția citat pe Tumblr face clar cuvintele nu sunt proprii, dar te-ai mutat și ai vrut să le împartă în beneficiul altora. Citate poate transmite ceea ce ai dorit întotdeauna să spun, dar nu prea știu cum să-l fraza.

4. Link: Referențierea Povestiri & Sfaturi

Aveti nevoie de o poveste de inspirație într-o perioadă grea? Puteți să-l găsiți. Doriți să ofere consiliere solidă ca cineva care a trecut printr-o anumită situație? O poți posta. Doriți să împărtășiți o poveste care poate lumina ziua cuiva? Link-l și lăsați lumea citit-o, de asemenea.

5. Chat: Snippeturi Funny de Banter

Bloggeri pe Tumblr pot păstra chat-urile lor interesante pe microbloguri să se uite înapoi pe fond amintiri. Și utilizatorii sunt invitați să trage cu urechea la cei care îl conectati pe chat sus, care este intotdeauna distractiv.

6. Audio: o coloană sonoră pentru dragoste

Când cuvintele nu sunt suficiente și imaginile nu spun suficient, muzica poate transmite ceea ce contează cel mai mult. Creați-vă propria coloană sonoră pentru viața ta, trimite muzica dreptul la persoana potrivită, și alții să știu cum te simți cu nimic de la oldies de aur la clasic la ceva într-un gen atât de sălbatic încât nu are nici un nume încă.

7. Video: Clipuri pentru a topi inima ta

De la propuneri frumoase la sărbători a 50-a aniversare, video pot fi partajate pentru a stabili tonul pentru a doua zi. Trage clipuri video de online sau încărcați propria dvs. Pentru a face povestea ta mai personal pentru miile de cititori care ar putea veni în blogul dvs. În fiecare zi.

Mai socială, mai multă distracție: Integrare ușoară cu rețelele sociale

În plus față de partajarea ceva pe Tumblr, utilizatorii pot integra rețelele lor sociale pentru a facilita și mai mult exprimarea personală. Mai degrabă decât compartimentează părți ale vieții lor, pe baza diferitelor platforme de social media, persoanele fizice pot prezenta o imagine bine rotunjite de ei înșiși pentru oricine care are grijă să acorde o atenție.

Utilizatorii Tumblr pot integra rețelele de social media în blog-uri pentru a adăuga un alt strat de exprimare.

Utilizatorii pot adăuga tweet-uri și să continue discuțiile de pe Facebook pe blogurile lor Tumblr pentru a adăuga o mai mare varietate de conținut. Inclusiv imagini Instagram pot prezenta, de asemenea, mesajul unui public mai larg. Pune totul împreună și rezultatul este un aspect convingător la cine ești.

Urmați Tendințe, se angajeze în discuții & Întâlnește Oameni Noi pe Tumblr

Tumblr dă cineva cu ceva de spus un loc să-l spun, în cât mai multe moduri posibile, și permite conexiuni online să crească organic. Deci, dacă doriți să partajați povești despre aventurile tale ca o noua mama, obsesia ta cu Taylor Swift, citate de dragoste preferate, sau orice altceva care vă interesează, Tumblr are un podium digital și o comunitate primitoare pentru tine.