Cum să jucați din greu pentru a obține. Fă-o corect

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Joc greu pentru a obține este una dintre cele mai vechi trucuri din carte atunci când este vorba de dating. Dar milioane de femei abili l - au folosit cu succes pentru a transforma o lovitură mare arogant sau nechibzuit în omul visurilor lor , astfel încât jocul continuă.

Acesta poate fi o propunere riscantă, mai ales dacă-l utilizați fără un plan, deci asigurați-vă că știți ce faci înainte de a decide pentru a naviga potențial periculoase apele flagrantul „greu pentru a obține“.

1.It nu funcționează pe fiecare tip.

Baieti sunt de așteptat să fie bărbătesc, încrezător și obraznic, așa că încearcă să trăiască până la această așteptare. Mulți oameni pot acționa afară destul de bine, dar ele sunt în secret timid și frica de a fi respins de femei.

load...

Prin urmare, o mulțime de tipi pur si simplu va pleca învins, dacă acestea sunt respinse prea aspru de dvs. „greu pentru a obține“ act. Este cel mai bine utilizat pe oameni de încredere, puternici care au nevoie sa fie daramat o crestătură.

Trebuie să știi omul pe care îl face cu destul de bine. Majoritatea bărbaților prospera pe încurajare, mai degrabă decât să fie contestată de respingere. Asigurați-vă că nu joacă „imposibil de obținut.“ O provocare este un lucru, dar un zid de cărămidă este altceva.

Puteți să-l facă să-l câștige, dar asigurați-vă că vede cel puțin o șansă de succes în urmărirea tine.

Comportamentul 2.Let spun „da“, atunci când cuvintele spune „nu“.

Dacă vă place tipul și doriți să - l câștige în cele din urmă, atunci trebuie să - l tachineze și să păstreze interesul lui în timp ce zadarnicirea avansurile lui.

load...

Zâmbet și râs de el, prindeți obrazul, spune-i că e atât de drăguț când cerșește, vă buzele atât de aproape el poate aproape să guste, și apoi să-l dea un sarut rapid pe frunte și de mers pe jos în timp ce spui, „Nu astăzi ! Pa."

Ideea din spatele strategiei „greu pentru a obține“ ar trebui să fie să-l facă pe care doriți chiar mai mult și să vă valoare mai mare. Acest lucru necesită o vampă constantă pe care îl lasă doresc mai mult, mici mostre de atingere feminin, care va face să-l durea pentru tine, și suficientă speranță în mintea lui să-l să revină.

„Va fi un drum lung pentru el, așa

asigurați-vă că sunteți un premiu în valoare de a avea.“

3.Give-l complimente stângaci.

Trebuie să-l compliment în timp ce porniți-l în jos. „Tu înalt, băieți frumoși cred că fiecare femeie este pe moarte pentru a ieși cu tine.“

Deci crezi că e un tip chipes? „Doar pentru că ai cel mai bun pachet de șase pe plajă, nu înseamnă că se pot rupe degetele și voi veni de funcționare.“

load...

Într-adevăr chipes? „Marile cei care caută rândul său, întotdeauna să fie labagii încrezut.“ Cred că mai bine să nu fii un nesimțit.

Sau, poate că nu e atât de chipes, dar într-adevăr atrăgătoare pentru a fi în jurul valorii de? „Ultima dată când am datat un tip foarte inteligent, amuzant, el sa dovedit a fi căsătorit.“

Făcând acest lucru, se arată-i că-l vezi ca un om de valoare, dar sunt oferindu-i obiecții pentru a depăși care îl va forța să lucreze mai greu pentru afecțiunea. El va trebui să-ți arate că el este cu adevărat frumos, umil, sincer, și grijuliu la femei.

4.Let-l câștiga un nivel la un moment dat.

Jocul nu se termină cu prima dată. Vei fi cel mai mare succes în el de formare pentru a fi un partener bun și respectuos , dacă îl păstrați în perioada de probă , după fiecare obstacol.

Deci, sunteți de acord să iei cina cu el. Cina Doar. Lasă-l să știe că în avans. Tu vorbești, dansezi, și te distrezi. S-ar putea să ia o mică plimbare în aer de noapte, dar niciodată nu face acest moment par intim.

El s-ar putea câștiga un scurt sărut până la sfârșitul data, dar el mai are încă să te cunoască ca o doamnă și o persoană de adâncime înainte de a merge lucrurile prea departe.

Data viitoare, luați-l jogging cu tine pentru a vedea ce are el în departamentul de fitness. Du-te la muzeu și de a face unele lucruri în timpul zilei. Da-i o privire de femeie reală din spatele frumos fata si corp.

Când el a câștigat sesiunea completă make-out, fac sex greu pentru a obține. Până când el devine beneficiul final al afecțiunii dumneavoastră, el va fi omul pe care doriți ca el să fie.

5. Să merite.

Acesta va fi o călătorie lungă și dificilă pentru el să-ți femeia face, așa că asigurați-vă că sunteți un premiu în valoare de având în când ajunge acolo.

Nu uitați să lăsați la sfârșitul jocului. Este ușor să se obișnuiască cu bătaie de joc minimalizează și refuzuri witty, dar la un moment dat să-l datorezi același respect și onoare el a trebuit să-ți arăt.

Să mergem de joc si spune-i cât de mare ești cu adevărat că el este și cât de norocos ești. Când joc greu pentru a obține se face corect, vă va lăsa să-și alunge tine până când, în sfârșit, să-l prinde.