Cum de a merge de la întâmplări întâmplătoare la o relație serioasă (sfat lgbt)

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Primesc e-mailuri tot timpul de la femeile care sunt unice și care doresc o, pe termen lung comise, iubitor de parteneriat. Deseori, motivul pentru care mi e-mail este pentru că te întâlnești cu cineva într-un mod casual si întrebându-se cum se pot transforma relația lor în ceva ce e mai grav, profund, și angajat.

Există cinci pași pentru transformarea cu succes a unei persoane de același sex feminin relație casual, într-o relație angajat.

1. Ia clare cu privire la standardele tale

Cei mai mulți dintre noi cred că știm ce vrem, dar de multe ori adevărul este că noi nu știm, cu specificitate, ceea ce ne dorim cu adevărat dintr - o relație. Când întreb clienții mei ce doresc din dragoste, ei răspund de obicei , dându - mi o listă de caracteristici: ceea ce ei prefera - o să arate ca, ce fel de loc de muncă (și / sau venituri) , ei preferă ca ea să aibă, ce nivel de educație pe care doresc să o aibă, ce fel de hobby - uri pe care doresc ei să se angajeze în, și ce fel de muzică / divertisment pe care le doresc ei să se bucure.

load...

Atribute externe, cum ar fi aspectul, statutul, avere, popularitate, sau alte opinii ale oamenilor, cu siguranță contează în atracția inițială. Cu toate acestea, aceste lucruri nu ne spun nimic despre cât de bine o persoană care ne va trata, cât de adânc ei sunt capabili să ne iubească, sau cât de fericiți ne fac când suntem împreună.

Scrierea în jos ceea ce vrei dintr-o relație poate ajuta să înțelegeți cu adevărat în cazul în care capul este la.

Cu cât este mai importantă întrebare este: Care sunt standardele tale? Cu alte cuvinte, cum vrei să fii iubit? Cum vă place să fie tratate? Ce se poate contribui la și de a primi de la partenerul tau fizic, emoțional și intelectual?

load...

Când nu știi ce standardele tale sunt, nu ai nici o modalitate buna de imaginind dacă cineva este potrivit pentru tine. Când doriți să activați o relație casual, într-o relație serioasă, este vital să începeți prin a alege pe cineva care este potrivit pentru tine. În caz contrar, riscați să te setarea pentru cantități masive de durere de inimă și de frustrare inutile.

2. A determina dacă femeia cu care te întâlnești să îndeplinească standardele dvs.

După ce ați ajuns clare cu privire la standardele tale, al doilea pas este de a evalua cu atenție femeia te ocazional intalniri pentru a vedea dacă ea este dispusă și capabilă să îndeplinească standardele.

Nu toată lumea vrea ca ceea ce vrei. Nu toată lumea este dispusă sau capabilă să ofere aceleași lucruri ca tine sunt într-un parteneriat. Cât de mult se oferă această femeie?

Oricât de mult s-ar putea dori o relatie serioasa, cel mai important lucru este de a avea o relatie serioasa cu cineva care îndeplinește standardele tale.

load...

Deseori, atunci când femeile doresc o relatie serioasa, ei încearcă să facă să funcționeze cu oricine se află în fața lor, chiar dacă ea nu îndeplinește standardele lor. Ei spun lucruri de genul „Ar fi perfect dacă numai ea [completați martor].“

Este important să știi ce vrei dintr-o relație, dar este la fel de important să știu dacă femeia pe care o vedeți vă puteți da ceea ce vrei.

Un motiv important pentru care femeile se încadrează scurt de a satisface standardele tale este în cazul în care sunt disponibile punct de vedere emoțional. Indisponibilitate emoțională poate fi rezultatul unei traume, dependenta, co-dependență, depresie, probleme de sanatate mintala, încă închis pe un ex, sau nenumărate alte motive.

Atunci când o femeie nu este disponibilă emoțional , înseamnă că nu este dispus sau capabil să se îndrăgostesc profund în acest moment, iar acest lucru înseamnă că nu va alege să -și intensifice și să îndeplinească standardele.

Falling pentru femeile care nu sunt disponibile întotdeauna duce la durere de inimă. Pentru a avea succes în a lua o relație de la lejer la serios, trebuie sa fie reale despre cine este persoana și ceea ce ea are de oferit.

O relație serioasă poate fi reală și durabilă numai atunci când ambele persoane doresc aceleasi lucruri unul de altul. Dezechilibrele de putere și dorință duce la durere, frustrare, rănit, și dezamăgire pe toate laturile.

3. Ferește-te pentru steaguri roșii

După ce te clare cu privire la standardele tale, și determinați că femeia te ocazional intalniri poate satisface standardele dvs., pasul următor este să se uite cu atenție pentru steaguri roșii.

Steaguri roșii sunt semne vizibile de avertizare care apar devreme într-o relație și prevestesc faptul că relația nu poate lucra modul în care noi sperăm.

Cei mai mulți dintre noi au tendința de a ignora semne că o persoană nu este corect pentru noi sau că o relație se merge spre sud - te rog, nu face asta.

Ori de câte ori clienții vin la mine dupa o despartire de rău, ei raportează întotdeauna că ei au ignorat steagurile roșii de la început. De dificil lucru despre steaguri roșii este că nimeni nu vrea să le vadă. Nimeni nu vrea ca ei să fie acolo.

Dar, pentru a transforma cu succes o relație casual, într-o relație serioasă, trebuie mai întâi să vă asigurați că nu ignora semne că relația este sortit.

4. Aruncați orice idee care merită să (sau ar trebui) Schimbarea ei

Următorul pas în transformarea unei relații casual, într-o relație serioasă este de a accepta pe deplin femeia pe care te întâlnești ca ea este.

Oamenii , în general , nu se schimbă. Una dintre cele mai mari greseli fac femeile încearcă să schimbe femeile pe care le îndeplinesc. Fie că încerca să facă o pauză un obicei sau modifica comportamentul ei sau îndeplinesc standardele lor, încercând să schimbe cineva este întotdeauna o bătălie pierdută.

Dacă nu poți accepta această femeie pentru care ea este într-adevăr, atunci poate că e timpul să pleci.

Oamenii fac lucruri din motive lor, nu din motive noastre. Oamenii văd lucrurile din perspectiva lor, nu din perspective noastre.

Dacă nu poți accepta această femeie pentru tot ceea ce este ea, atunci te pregătești pentru o relație plină de frustrare, și aceasta înseamnă, probabil Vânezi femeia greșită.

5. Comunica în mod clar ceea ce vrei

Și vezi dacă e dispus să te întâlnesc acolo.

După ce ați stabilit că această femeie îndeplinește standardele si ea e genul de femeie pe care doriți să fie cu, exact așa cum este ea, următorul pas pentru a transforma relația casual într-o relație serioasă este de a lasa o cunosc, în mod clar și cu încredere, pe care doriți să fie într-un parteneriat angajat cu ea.

Vei avea unele conversații serioase cu această femeie, astfel încât acest lucru nu este momentul pentru mesaje text.

Ar trebui să fii încrezător că meriți lucrurile pe care le doriti. Este sexy atunci când o femeie comunică ea dorește cu siguranță de sine și de deschidere.

Tu nu ești în nevoie pentru care doresc lucrurile pe care doriți - atâta timp cât nu se așteaptă nici o femeie specială pentru a umple aceste nevoi pentru tine. Trebuie să ai încredere întotdeauna că vei avea dragostea pe care doriți , indiferent dacă această femeie special , te întâlnești cu ea dă la tine. Acest ultim pas este extrem de important, iar eu predau despre ea în mult mai multe detalii în acest videoclip aici.

De ce nu unii oameni vor să fie într-o relație?

Relațiile sunt consumatoare de timp. Relațiile sunt greu de lucru. Fiind un partener bun necesită investiții în reciproc, fiind acolo unul pentru celălalt, pentru a asculta unul pe altul, și luând timp departe de propriile nevoi pentru a sprijini reciproc.

Relațiile cravată oamenii. Fiind neconectat aduce o mulțime de libertate personală. Când sunteți angajat la o altă persoană, trebuie să ia în considerare cealaltă persoană și are nevoie de ea. Nu poți face pur și simplu orice doriți (sau flirteze cu oricine sau de a lua o atenție sau favoruri de la oricine).

Relațiile pot lua o mulțime de timp și de energie, iar unii oameni pur și simplu nu au capacitatea fizică, emoțională sau mentală pentru asta.

Mulți oameni preferă securitatea unei relații, dar unii oameni nu sunt dispuși să comerțului departe libertatea de a fi singur , mai ales în cazul în care au alte scopuri sau obligații (construirea unei afaceri, ceea ce face arta, avand grija unui membru al familiei, sau care călătoresc lumea fără a fi ținută în loc de nevoile sau dorințele altei persoane).

Unele femei nu sunt disponibile punct de vedere emoțional. Este imposibil de a schimba acest lucru despre cineva. Dacă o femeie nu este disponibilă emoțional, nu putem face pentru a-i convinge să devină disponibile nimic. Nu e nimic retinere la sursa; o conexiune emoțională nu este pur și simplu ceva ce ea trebuie să dea. Orice crezi că ea e reținut la sursă este doar propria proiecție (propria dorinta de a iubi și de a conecta).

Ce inseamna „FWB“ și „ANS“ înseamnă?

„FWB“ înseamnă „prieteni cu beneficii.“ Doi oameni sunt prieteni (nimic mai mult decât prieteni), dar, atunci când acestea sunt atât de singur și excitat, ele pot ajuta satisface reciproc nevoile sexuale cupland. Cu toate acestea, agatare nu schimbă faptul că ei sunt prieteni. Atunci când ambele persoane sunt pe aceeași pagină ( în măsură să se bucure de prindere , fără a căuta mai mult și pune în pericol prietenia), atunci acesta este un aranjament mare.

„ANS“ înseamnă „No Strings Attached“. Este vorba despre sex, nimic mai mult. Nici măcar prietenie, în mod necesar. Piesa sexuală nu vine cu orice așteptări suplimentare de orice fel.

Dacă ea decide că nu vrea să fie chiar într-o relație casual Anymore?

Las-o sa plece. Hot lesbienele sunt peste tot. Nu există nici un beneficiu pentru a încerca să dețină pe cineva care nu te vrea. Crede in iubire. Cineva acolo te așteaptă. Ea are nevoie să creadă în ea. Ai bloca găsirea tine atâta timp cât stai închis pe cineva care nu te va iubi așa cum meriți.

Dacă Ea este femeia potrivita, lucrurile se vor rezolva. Dacă ea nu este, Nu vreau să deșeuri Orice mai mult timp

Adevărul este că , atunci când cineva nu ne dă ceea ce ne dorim, există o șansă bună ea nu are ea de oferit. Lesbienele aduc stereotipic U-Haul a doua data. Când acestea nu aduc U-Haul (și relația rămâne casual , mai mult decât instinctul intestinului pe care ar trebui spune), este , probabil , un semn pe care le - ați ales femeia greșită.

Dar nu dispera. Iubirea este reală, iar dacă vrei să fii într-un parteneriat iubitor, veți găsi pe cineva să împartă asta cu. Singurul lucru care ne blocheaza din iubirea ne-o dorim este da fie în sus și / sau pierdem timpul încercând să-l de femei greșite. Cele cinci etape prezentate mai sus vă va ajuta să evitați terminand cu femeia greșită în timp ce ajuta, de asemenea, să luați lucrurile mai adânc dacă ea este, într-adevăr, femeia din dreapta.