Cum să mergeți de la mesagerie la întâlnire

Top 6 site-uri de chat în 2020

Găsim, testăm și examinăm site-urile de came într-o varietate de categorii și vă oferim o analiză detaliată a tuturor detaliilor importante, astfel încât să puteți găsi cea perfectă în câteva minute. Căutați acum listele noastre de top și începeți călătoria!

Rang Pagină Caracteristici Actor Evaluare Partea vizitatorului
# 1 Sunt viu Întâlnește mii de fete webcam din SUA online
Modelele folosesc tablele albe pentru a enumera activitățile preferate
100% gratuit, nu este necesară înregistrarea
peste 20.000

Recenzie MyFreeCams
Afișați MyFreeCams
# 2 BeiAnrufSex Telefon sex cu came live gratuit
Evenimente speciale topless pentru webcam
Gratuit de utilizat + Premium
35.000+
OnCallSex
Rating
Consultați OnCallSex
# 3 DeluxeCamGirls Discutați cu fete care vă împărtășesc interesele
Evenimente speciale cu vedete porno reale
Gratuit de utilizat + Premium
16.000+

Recenzie Deluxe Cam Girls
Vezi Fete Deluxe de Cam
# 4 CrazyLiveCams Discutați cu sute de fete de camă
Majoritatea fetelor cu came folosesc teledildonica
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie CrazyLiveCams
Urmăriți CrazyLiveCams
# 5 BongaCams Prima înregistrare rapidă
Urmăriți jetoanele cu cronometrul sesiunii
Gratuit de utilizat + Premium
10.000+

Recenzie BongaCams
Vizualizați BongaCams
# 6 Chaturbate Nuditate gratuită și sex live garantat
Interpreții își listează activitățile care câștigă sfaturi
100% gratuit
50,000+

Recenzie Chaturbate.com
Vezi Chaturbate.com

Un studiu realizat de Universitatea din Florida de Sud sugerează momentul ideal pentru a satisface data online în persoană este între 17 și 23 de zile după primul mesaj este trimis. Acest studiu a 433 Dater on - line a arătat mai mult de oameni au așteptat să se întâlnească, cu atât mai probabil acestea au fost să se simtă lăsat în jos.

Dacă doriți pentru a reduce șansa de a sentiment lasa in jos in timpul dating online, aici sunt 6 moduri de a merge rapid la mesaje la întâlnire:

1. Nu lasa Emailing se transformă în 20 de întrebări

Unii tipi doresc să facă schimb de email-uri pentru perioade prelungite de timp. Unii tipi sunt operatori de interviu de locuri de muncă maraton, trimiterea de liste lungi de întrebări:

load...

Întrebările trântor pe, la fel ca și răspunsurile sale la întrebările dumneavoastră.

Online dating nu este un examen. Nu va ști dacă există vreun viitor cu acest tip până când de fapt întâlni.

Un tip care ma contactat a discutat opiniile sale cu privire la corectitudinea peste e-mailuri lungi merge pe timp de săptămâni și apoi a întrebat când am putut conduce să-l văd, devenind jignit atunci când am sugerat întâlnirea de la un punct la jumătatea drumului. După aceea, nu am vrut să se întâlnească, și aș fi știut că mai devreme am avut luat inițiativa. Un alt coleg a fost un philosophizer mare, dar când am vorbit în cele din urmă la telefon, sa subiectul principal a fost plângeri cu privire la fosta lui soție.

load...

2. Asigurați-vă că el este de fapt disponibile pentru a satisface și nu Călătorind

De asemenea, am auzit de la tipi care au pretins să fie călătoresc pentru săptămâni. Ei ar mesaj mine aproape în fiecare zi, discutând activitățile lor și care doresc să audă despre a mea, dar când au venit acasă, n-aș auzi de la ei.

Unii tipi pretins a călători timp de săptămâni, dar când au venit acasă, n-aș auzi de la ei.

În mod similar, unii colegi au spus că erau prea ocupați pentru a obține împreună în următoarele câteva săptămâni, dar poate că am putea trimite un email sau text până atunci. După câteva dintre aceste comunicări în curs de desfășurare a mers nicăieri, am învățat să întreb că tipul mă contacteze, când a fost de fapt disponibile.

3. Discutați Interese comune pentru a dovedi Meeting este o idee bună

Îmi place să ridic pe interesele celeilalte persoane și să le știu că am să participe la activitățile pe care le-ar putea dori, de asemenea.

load...

De exemplu, în cazul în care perspectiva mea îi place aceleași benzi le fac eu și unul dintre ei a fost recent în zonă, voi întreba dacă el a mers la concert. Dacă m-am dus la concert, voi comenta evenimentul.

În timp ce eu recomand întâlnire pentru cafea pentru prima Meetup ( a se vedea mai jos), care arată dater ta că te duci de fapt , la lucruri pe care le plac atât le permite să știe mai multe date va fi ușor pentru a aranja dacă lucrări de cafea. În plus, se transformă conversația spre întâlnirea în persoană și hangout, spre deosebire de perpetuarea email - uri în curs de desfășurare.

4. Vorbi la telefon, în primele două săptămâni de

În experiența mea, email-uri timp de aproximativ două săptămâni ar trebui să fie limita, cu excepția cazului în care locuiți departe unul de altul și este o producție pentru a aranja o întâlnire în persoană.

Îmi place să chat-ul de pe telefon înainte de a întâlni în persoană, deoarece acesta oferă un alt mod de a vedea ceea ce persoana este ca. În plus, dacă mă simt ciudat ceea ce sugerează că ne întâlnim, este mai ușor să spun „hai să vorbim la telefon.“

În cazul în care merge bine, la sfârșitul apelului pot întreba dacă tipul ar dori să mă întâlnesc. Dacă mă simt timid, eu sunt mult mai confortabil cer ce crede el, mai degrabă decât ceea ce sugerează o persoană în mine Meetup.

Texting nu este același lucru ca și vorbind la telefon. Acesta permite celeilalte persoane mai mult timp pentru a formula un răspuns și nu pot auzi vocea. Un cuplu de ori un apel telefonic inițial a arătat că, chiar dacă un om a avut un profil de bine scris, engleza nu a fost prima sa limbă și am avut probleme în a înțelege reciproc. Este mai greu de găsit asta prin mesaje text.

5. Alegeți un anumit timp și Ziua pentru a satisface

Unii baieti a propus o primă întâlnire pe un week-end sau într-o zi au pretins că au timp liber, spunând că ar fi să-mi spuneți ora întâlnirii mai târziu. Apoi, în acea zi nu voi auzi de la ei, chiar dacă mi-am aranjat ziua mea să fie disponibile pentru a satisface pe termen scurt. Nu există sesiuni de grădinărit lungi sau s-ar putea fi acoperite de noroi când au făcut-o în cele din urmă sună-mă.

Evitați să lăsați ora și ziua deschisă, în cazul în care data se dovedește a fi un fulg!

Când am început să ne întâlnim on-line, nu am insistat asupra timpilor de set de întâlnire pentru că am vrut să par flexibil și rece, dar aceste meetups non-se materializeze într-adevăr dat peste cap zilele mele.

Dacă data spune că vor anunța când se pot întâlni într - o anumită zi, apăsați pentru un timp prestabilit și locul. Evitați să lăsați detaliile deschise în cazul dumneavoastră data se dovedește a fi un fulg !

6. Rezultate de cafea pentru o ușoară Meetup

Pentru o primă întâlnire, am stick de obicei la cafea la o locație familiară.

În cazul în care prima mea întâlnire se întâmplă să fie pe timp de noapte sau un loc știu nu bine, am spune unui prieten unde mă duc și să-i orice informații am despre tipul. Nu am avut niciodată o problemă cu cineva să nu fie care au spus că sunt sau au un comportament necorespunzător (în afară de la un selfie nud nesolicitate), dar cel mai bine este să fie precaut.

Când am fost de acord să mai consumatoare de timp date în primul rând, de multe ori am regretat.

Am avut oameni spun că mai degrabă ar întâlni pentru o masă decât pentru cafea. Un prânz rapid (un curs) este bine, dar de multe ori, atunci când am fost de acord să mai consumatoare de timp date în primul rând, într-adevăr am regretat, așa cum m-am luptat pentru a face conversație și mă plictisește o stupoare și care doresc să țipe atunci când data mea bine sensul cerut pentru a vedea meniul de desert.

Se pare că există o mulțime de oameni în teren datând online, care găsesc emailing să fie un scop în sine, dar dacă nu, după câteva schimburi de e-mail promițătoare, cere pentru a discuta pe telefon. În cazul în care merge bine, oferă să se întâlnească în persoană, și să insiste pe un set de timp și de loc, nu „cândva“, ei vor anunța. Vei evita o mulțime de timp pierdut, dar dacă cineva pare că minunat, puteți face întotdeauna o excepție!

Surse Foto: poptens.com, searchlaboratory.com, mic.com, sweetveronicag.com, tumblr.com,